Mercury 80-150 Pk 4-takt

Deze pagina delen:
Merk Mercury Offerte aanvragen
Type 80-115 Pk 4-takt
Prijs:  € 11.199,00
 
 
Actie: Paashow

 

 

Paasshow 18, 19 en 21 april
Met leuke aanbiedingen en vele extra's

Proefvaart mogelijk met diverse sloepen!
Zie 'nieuws' op onze website

 

 

 
Omschrijving

Mercury motor 80-115 Pk 4-takt
Type Prijs
Mercury F 80 ELPT EFI 11.199,-
Mercury F 100 ELPT EFI 12.549,-
Mercury F 100 EXLPT EFI 12.949,-
Mercury F 115 ELPT EFI 13.459,-
Mercury F 115 EXLPT EFI 13.869,-
Mercury 150 L EFI 16.879,-
Mercury 150 XL EFI 17.339,-
Mercury 150 CXL EFI 17.899,-

 A = Lichtspoel
M = Handstart
E = Elektrische start
C = Contra rotatie (voor dubbele motorisering)
H = Stuurknuppel
LD = Meer cilinderinhoud
PT = Power Trim (tot en met 20 pk Power Tilt)
DTS = Digital Throttle & Shift Digitale schakel- en gasbediening
EFI = Elektronische brandstofinspuiting

 

Spiegelhoogte:
381mm
508 mm (L)
635 mm (XL)
762 mm (XXL)
Bigfoot = BigFoot modellen leveren meer stuwkracht en betere prestaties bij grotere en zwaardere boten en zijn uitgerust met een groter onderwaterhuis en aandrijfassen voor gebruik onder zwaardere omstandigheden.


Viertakt 80-115 pk
Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend

Of u nu ‘s avonds met familie en vrienden een boottochtje op het meer maakt, ‘s ochtends wilt gaan vissen op zee of ‘s middags actief wilt watersporten op de rivier, Mercury’s 80-115 pk viertaktbuitenboordmotoren bieden de betrouwbaarheid waar u op rekent. Voeg daar de fluisterstille werking aan toe en u hebt de perfecte combinatie voor optimaal vaarplezier.
Een stevig fundament

Een huis is zo stevig als zijn fundament, zegt men. En stevig, dat zijn onze 80-115 pk viertaktmotoren zeker. Ze zijn namelijk voorzien van het robuuste, uiterst duurzame en levenslang onderhoudsvrije klepbedieningsmechanisme van een 200 pk Mercury Verado. En dat staat garant voor jarenlang vaarplezier.
Sluit maar aan

Elke 80-115 pk viertaktmotor is voorzien van een 50 A-, 630 W-dynamo, de krachtigste in zijn klasse. Dieptemeters, visvinders, navigatiesystemen, verlichting, visbuns of geluidsapparatuur aansluiten? Geen probleem.
Power voor uw passie

De 80-115 pk viertaktmotoren van Mercury bieden de cilinderinhoud die nodig is voor een hoog koppel en een snelle acceleratie. Ideaal voor wakeboarders en waterskiërs die snel uit het water willen komen. Voeg daar de lage overbrengingsverhouding (2.33:1) aan toe die in het hele toerentalbereik volop vermogen biedt en u snapt waarom dagelijks meer en meer vaarliefhebbers op Mercury vertrouwen.

 

Viertakt 150 pk
Grenzeloze betrouwbaarheid

Onze ingenieurs hadden een duidelijke opdracht: ontwerp en produceer de betrouwbaarste 150 pk viertaktbuitenboordmotor in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen, lieten ze een krachtig drieliterblok met meer dan 250 pk slechts 150 pk leveren. Een prima oplossing, want daardoor gaat het motorblok veel langer mee. De motor heeft behalve de grootste cilinderinhoud in zijn klasse ook een robuust onderwaterhuis en is bijna 10.000 uur aan praktijktests onderworpen en aangepast. Voeg daar de toonaangevende 2-jarige fabrieks- en anticorrosiegarantie aan toe en u begrijpt waarom wij vinden dat onze ingenieurs prima werk hebben geleverd.
Perfect als krachtiger motor voor uw boot

Dankzij de compacte, lichte vormgeving kan de 150 pk viertaktmotor van Mercury op een krappe spiegel worden gemonteerd. Bij het trailervervoer van een boot is elke kilo gewichtsbesparing mooi meegenomen. Bovendien biedt de 150 pk viertaktmotor alle mogelijkheden voor mechanische of hydraulische besturing, mechanische bedienings-/kabelsystemen en een complete reeks extra instrumenten.
Minder belasting, geen stress

Minder belasting, meer vermogen. Klinkt goed, nietwaar? Dat is waar het bij de 150 pk viertaktmotor van Mercury om draait. Dankzij de cilinderinhoud van 3 liter levert deze 4-cilindermotor met bovenliggende nokkenas bij een lager toerental een hoger koppel en meer pk’s. Daardoor is de motor uiterst duurzaam en heeft u er geen omkijken naar.
Minder vaak naar de dealer

Of de motorkap er nu op zit of niet, de 150 pk viertaktmotor ziet er gewoon goed uit. En alle onderdelen zijn gemakkelijk toegankelijk voor standaardonderhoud. Voeg daar het gebruiksvriendelijke olieverversingssysteem, de goed bereikbare brandstoffilter en een onderhoudsvrij klepbedieningsmechanisme aan toe en u hebt een van de makkelijkst te onderhouden buitenboordmotoren die er verkrijgbaar zijn.
Lichte krachtbron

In het algemeen geldt: hoe groter de cilinderinhoud, hoe zwaarder de motor. Maar niet bij de 150 pk viertaktmotor van Mercury. Deze motor is de lichtste in zijn klasse en is niet alleen ideaal als krachtiger motor voor uw huidige boot, maar ook als krachtpatser voor een nieuwe boot. * Exclusieve 5-jaar gelimiteerde fabrieksgarantie voor recreatieve toepassing. Geldt niet voor professionele- en race-toepassingen.

 
Terug naar het overzicht   

 


Meer van Mercury