Reacties & referenties

Verschuur Watersport doet haar uiterste best haar klanten tevreden te houden. Hieronder vindt u reacties van een aantal van onze klanten.

Heeft u zelf ook een goede ervaring en wilt u dat met anderen delen?
Klik dan hier om een reactie toe te voegen.

A. Heij uit Ede

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590 tender 40pk

Datum: 07-04-2014

Vorig jaar sloeg het bootvirus pas goed toe en na wat gesprekken bij diverse bootaanbieders, uiteindelijk een mooie corsiva 590 tender gekocht bij Verschuur watersport in Alphen aan de Rijn. Zelfs na de 3e keer voor een orienterend gesprek bij ze aangeklopt om zeker te zijn van onze keuze bleef de service en de aandacht voor de klant bovenaan staan. Alle voors en tegens afgewogen en uiteindelijk een ferme krabbel onder de koopovereenkomst gezet, alle vertrouwen in een mooi product gekocht bij een goed bedrijf met kennis van zaken.

Twee weken terug de boot opgehaald, ruim de tijd genomen voor de uitleg, nog even de puntjes op de i en met een fles heerlijke champagne huiswaarts gegaan.

Vervolgens na 3 dagen een kleine storing in de motor, nog diezelfde dag een monteur en het probleem verholpen. Kortom, voor de aanschaf van een boot kunnen wij u maar één adres aanraden, ook bij een mogelijke volgende boot zullen we zeker weer aankloppen.

Dank voor de goede service!

A. Heij


Marcel & Natascha uit Leimuiden

Trotse eigenaar van de: Primeur 570

Datum: 07-03-2014

Na een oriënterende zoektocht vorig jaar was de keuze al aardig bepaald: de Primeur 570! En waar was ook geen moeilijke keuze: bij Verschuur. We zijn geholpen zoals het hoort: eerlijk, adviserend en gezellig. Bedankt, laat het mooie weer maar komen!

Jacques Verkoelen uit Kessel

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590 Tender

Datum: 11-10-2013

Wij hebben op 17 maart jl onze boot gekocht. Eind april te water. Nu kijken we terug op een geweldig vaarseizoen! Wat een super boot is de Corsiva 590 Tender (30 pk). Verschuur heeft onze behoefte goed vertaald naar een juiste boot. Dank voor jullie passend advies. Daardoor was de keuze snel gemaakt en hebben we het hele seizoen enorm genoten.

F Pors uit Den Haag

Trotse eigenaar van de: Wato 4.90

Datum: 09-10-2013

Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Pega Euroliner 750 opgehaald.De trailer was keurig door Verschuur afgesteld op de boot. Al eerder had ik een bootkap door hen laten maken wat ook keurig is gedaan. Kortom een bedrijf waar service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staat. ga zo door!

Verschuur Watersport uit Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van de:

Datum: 05-10-2013

Beste Anoniem,

Bedankt dat u er ons op wijst dat Alphen aan den Rijn verkeerd geschreven staat. Dit is inderdaad fout, en is ons allen nooit opgevallen. We zullen dit direct doorgeven aan onze websitebouwer.
Het klopt dat er in veel verkoopgesprekken veel privézaken worden besproken. Dit is omdat wij geïnteresseerd zijn in onze klanten en het ons niet alleen om het commerciële gedeelte gaat.
Alle reacties worden geplaatst, zowel positief als negatief. Zo ook uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Verschuur Watersport


D Anoniem uit Amstelveen

Trotse eigenaar van de: Geen

Datum: 04-10-2013

Deze site lijkt erg veel op de site van Krijgsman Watersport, is dit een vorm van plagiaat ?
Ook worden de negatieve referenties & reacties weg gehaald, dus hoogst waarschijnlijk deze ook.
Verder weet niemand waar ALPEN AAN DEN RIJN ligt? Het is volgens de Nederlandse kaart met een ''H'' erbij.
Ook is er vernomen dat de klanten worden uitgekozen en dat er tijdens de verkoop veel privézaken of andere klanten worden besproken: NEGATIEF.
Niet alleen op deze site maar ook op het sociale media komen er veel spelfouten voor.
Let in het vervolg op naar de absurde verhalen die verschijnen op het sociale media, dit is geen goede vorm van klantenbinding.


Fam. Kok uit Zoetermeer

Trotse eigenaar van de: Stout 750

Datum: 04-10-2013

Genoten van ons dit jaar nieuw geleverde Stout 750. Met veel plezier gebruik van gemaakt. Vaart geweldig. Goed mee te manoeuvreren zelfs door druk Leiden of Amsterdam.

Boot is goed afgewerkt geleverd en helemaal naar onze zin en support van Verschuur is bijna 24/7.

Echt prima!


r van leeuwen uit zoetermeer

Trotse eigenaar van de: Prins open 475

Datum: 30-09-2013

Afgelopen donderdag is mijn Prins open 475 consoleboot afgeleverd door Verschuur watersport!
Een compliment voor de aflevering, Alles netjes opgebouwd en afgewerkt.
Zeker de service en klantvriendelijkheid voert hier wel de boventoon.
team van Verschuur Watersport: bedankt en ga zo door!!
Mvg
Roy van Leeuwen.


R Gouka uit De Meern

Trotse eigenaar van de: STOUT 750

Datum: 21-09-2013

Vandaag is onze prachtige STOUT 750 afgeleverd door Verschuur watersport!
Wat een geweldige service dat de boot op Loosdrecht is afgeleverd en dat mijn ingeruilde boot direct is meegenomen. We hadden in eerste instantie de Stout 650 besteld, maar wilde na een week toch liever voor de STOUT 750 gaan. Voor Verschuur watersport was dit gelukkig geen enkel probleem! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe STOUT. Hij vaart geweldig, is koersvast en biedt een zee aan ruimte. Vanaf de aflevering is het gelijk al een echte publiekstrekker!

Verschuur Watersport ontzettend bedankt voor jullie service en flexibiliteit!

Met vriendelijke groet, Robert en Astrid Gouka


A.J. Prins uit Amstelveen

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590 tender

Datum: 28-08-2013

Kort en goed: Prima zaak, vriendelijke mensen, goed advies, goede inruilprijs en snel geleverd. Bij aflevering alle tijd voor uitleg.
Onze boot heeft een 25 pk Mercury motor. Daarmee zou-ie meer dan 30 km/u kunnen varen. Maar keurig mechanisch afgesteld op 20 km/u, dus geen vaarbewijs nodig. Lof.


K. Langerak uit Abcoude

Trotse eigenaar van de: STOUT 750

Datum: 26-08-2013

zo wil ik elke dag wel STOUT zijn!
wat een heerlijke boot....
wij gingen eigenlijk alleen maar kijken naar de boot ter orientatie en toen was ie daar
zwart met oranje, heerlijke kussens en afgewerkt met teak! precies wat wij wilden.
ondanks de drukte in de showroom werd er meteen een proefvaart geregeld
top service!
en nu zijn we eindeloos aan het genieten van deze heerlijke prachtige boot!
wat een rijkdom en wat een vrijheid!

als er nog iemand twijfelt zou ik zeggen NU doen elke dag dat je wacht is zonde.....


W Krab uit Leiden

Trotse eigenaar van de: Corsiva 475 New Age

Datum: 14-08-2013

Na een tweetal botenwinkels bezocht te hebben, kwamen wij bij Verschuur Watersport terecht. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en prima meegedacht. Wij kwamen uiteindelijk bij de Corsiva 475 New Age uit. Schitterende boot die aan onze eisen voldoet. Het gevoel bij Verschuur Watersport was meteen goed. De sfeer hebben wij ervaren als zeer ongedwongen. Wij hebben in juni onze boot bij Verschuur opgehaald en er al veel mooie dagen mee gehad! De reacties op het water zijn ook erg enthousiast. Het gevoel bij Verschuur is bij ons na de koop goed gebleven. Je wordt na de koop net zo vriendelijk te woord gestaan als ervoor en ze bieden goede service. Ik had een probleempje met de motor en Verschuur heeft dit keurig opgelost.

Yoney en het verdere team van Verschuur Watersport: bedankt en ga zo door!

Fam. Krab uit Leiden


C.H. van der Bent Van Der uit Voorhout Terherne

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590

Datum: 12-08-2013

Sinds 10 augustus zijn wij de trotse eigenaar van een Corsiva 590, naam Dol-Fijn. Alle eerst de complimenten voor Watersport verschuur want de uitleg werd zeer goed gegeven en men nam echt de tijd om ieder detail uit te leggen. Alle hoewel ik alleen ging kijken voor een trailer viel mijn oog bij het kijken op de site, op dit schattige bootje. Dus toen ik hem in de schroom zag was ik meteen verkocht. Toch ging ik de volgende dag na denken of ik geen proefvaart had moeten maken, maar ja zo gaat dat als je lang vaart, het zal toch wel goed zijn. Wel mijn Complimenten wat een boot en wat een stabiliteit voor een boot van deze af metingen. Wel Watersport Verschuur dit is in combinatie met july service een topper. Dus succes,

Nico en Astrid D. uit .

Trotse eigenaar van de: Harderwijker 700 Weekend

Datum: 17-07-2013

Onze nieuwe aanwinst: HARDERWIJKER 700 Weekend

Na 3 jaar varen met onze kleine sloep, Oudhuijzer 4.60, wilden we graag wat meer comfort en sneller varen. In de toekomst willen we met onze sloep graag een vaartocht van enkele dagen kunnen maken. Na een uitgebreide zoektocht, waar we verschillende sloepen onderling hebben vergeleken, hebben we besloten om een HARDERWIJKER 700 Weekend te kopen.
Snel varen en ook de nodige comfort aan boord bleek niet in ons budget te passen, maar waar mag je nu nog snel varen in Nederland.
De HARDERWIJKER 700 bleek met alle gewenste opties wel in ons budget te passen, omdat de standaard sloep al veel opties heeft. We willen Yoney & Mario van Verschuur Watersport bedanken voor de begeleiding bij onze aankoop. We hadden enkele persoonlijke wensen, die allemaal na overleg uitgevoerd konden worden. We hebben nu een complete sloep in de gewenste kleurcombinatie met een verlengde buiskap (met extra ramen en verduistering), een 2e accu, walstroom, boegschroef, radio, extra 12 volt aansluiting, koelkast, gaspit, watertank met spoelbak. Hier kunnen wel een weekendtochtje mee maken.
Bij het bestellen van een sloep met veel opties moet je soms zaken overlaten aan de leverancier. Bij de oplevering waren dik tevreden, want er was niet beknibbelt op de extra opties. Alles van top materiaal en in overleg op de gewenste plekken in de sloep gemonteerd.
De kleine manco’s na de oplevering werden snel verholpen en we hebben al enkele tochtjes gemaakt. Wat een luxe!!!! Alles is aan boord, de sloep glijdt door het water en is koersvast. Nogmaals dank aan het hele team van Verschuur Watersport.

Groetjes Nico & Astrid


À Visser uit Vlaardingen

Trotse eigenaar van de: Harderwijker sloep 700

Datum: 10-06-2013

Dit is onze tweede Harderwijker sloep, onze eerste sloep hadden wij ergens anders gekocht waar we totaal geen service kregen. Wat een verademing dan om te merken dat het ook anders kan. We hadden wat problemen met de boot, dit is allemaal zo goed opgelost !!!! We zijn daar ook erg blij mee, zeker omdat we ook weten dat het anders kan. Dus met andere woorden voor een goede service zit je goed bij Verschuur watersport.

E Hoeksma uit Den Haag

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 560

Datum: 30-05-2013

Na veel op internet te hebben gezocht trok Verschuur watersport toch steeds de aandacht. Ons eerste bezoek was begin dit jaar om eens rond te neusen wat er zoal te koop is. fijne ongedwongen sfeer en lekker druk. keuze was enorm en we gingen met veel indrukken richting huis. Een sloep kopen werd steeds meer realiteit en zijn op zoek gegaan naar een ligplaats. Deze was al snel gevonden maar nu nog een sloep.Op Zaterdag hadden we een aantal uithuijzers op ons lijstje staan om te gaan bekijken en Watersport Verschuur was ons eerste bezoek. De oudhuijzer was net binnen uit de winterstalling en vonden het een prachtige boot. Na enige uitleg en advies van Yoney hadden we eigenlijk niet eens meer zin om naar de andere oudhijzers te gaan kijken en was de beslissing snel gemaakt. Het kopen bij een vertrouwde dealer de garantie en service gaven ons de doorslag en Yoney deed er nog een strik om:). 3 Mei was de oplevering en het was weer gezellig druk. Na duidelijke uitleg van eigenaar Mario konden we lekker gaan varen en dat was top!!! Nu hopen op een mooie zomer.

Dank voor de service en veel verkoop gewenst

Oudhuijzer TEAM


Verweij uit Reeuwijk

Trotse eigenaar van de: Corsiva 570 Classic

Datum: 06-05-2013

Ons geduld werd een paar weekjes op de proef gesteld. We hadden namelijk onze boot ingeruild voor een nieuwe Corsiva 570. Gelukkig was de boot op voorraad en konden wij dus afgelopen zaterdag de sleutels in ontvangst nemen van een prachtige boot.
Na meerdere bezoekjes aan de prachtige showroom hadden we dus de knoop doorgehakt en dit weekend gelijk de eerste vaaruren op de boot gezet. Heerlijke boot en we krijgen zeer enthousiaste reacties over de kleurstelling en afwerking.
Kortom, Maria/Yoney en team: dank jullie wel voor de aflevering en heel veel succes op jullie nieuwe locatie.

Monique en Frank


JP Bresser uit Vinkeveen

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590 Tender (all black)

Datum: 19-04-2013

Afgelopen week onze mooie Corsiva 590 tender mogen ontvangen. Werd afgeleverd in Vinkeveen en hebben prima uitleg gekregen en alles zag er keurig uit.

Ondertussen onze eerste uurtjes op de Vinkeveense plassen mogen maken, elk vrij momentje pakken we de boot om even uit te waaien.

We krijgen veel bekijks en opmerkingen over de 590, het is ook een bijzondere boot om te zien.

Verschuur watersport, bedankt voor de mooie deal en superservice.

JP & A-M Bresser


R van Kralingen uit Alkmaar

Trotse eigenaar van de: Corsiva 590 Tender (Grijs)

Datum: 18-03-2013

Na jaren van zoeken naar de voor ons perfecte boot binnen ons budget was ie daar eindelijk: de Corsiva 590 Tender. Dat moest hem worden. Na de boot op de HISWA 2012 te hebben gezien en een proefvaart te hebben gedaan bij Verschuur Watersport, was ook in 1 keer duidelijk dat de boot bij Verschuur gekocht zou worden. Zeker niet omdat ze bij ons in de buurt zitten, maar vanwege de ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht, en kennis van zaken.
We rijden er graag een eind voor om. We besloten om in september 2012 de boot de kopen en binnenkort halen we ‘m op. Het was een lange winter, maar eindelijk lonkt het voorjaar en kunnen we water op. Tijdens de wintermaanden zijn we een aantal keer naar Verschuur Watersport geweest om een trailer te bestellen , of om gewoon even naar de boot te kijken. Altijd staat de koffie klaar en is er tijd voor een gesprek. We hebben er een bijzonder goed gevoel aan overgehouden. De “gun factor” is hoog.
Yoney, Mario, Rick, Floris en alle anderen van Team Verschuur: Hartelijk dank voor de goede, en professionele service.
groet, Remco en Mirjam van Kralingen


T.J.A. Paardekooper uit Amsterdam

Trotse eigenaar van de: Stout Sloep 750

Datum: 09-03-2013

In juni 2012 hebben wij met de familie de Stout Sloep gekocht bij Verschuur Watersport. Echt een hele fijn sloep om mee te varen in de grachten van amsterdam en omgeving. We hebben echt een super zomer gehad met onze nieuwe hippe sloep. De sloep is heel makkelijk in gebruik (hufter proof). Zelf zijn we erg gecharmeerd van het hippe en trendy uiterlijk. Maar ook gewoon een simpele sloep zonder al te veel poespas dat kapot zou kunnen.

Wij waren nog redelijk onervaren met het kopen van een sloep en voor ons dan ook beste een spannend avontuur. Maar vanaf het eerste contact met Verschuur Watersport hebben we heel prettig contact gehad. Ook nadat we de sloep hadden gekocht heeft Verschuur Watersport ons altijd heel goed geholpen. Dit was dan ook de reden voor ons om de boot na het seizoen bij hen in de winter opslag te zetten. Zonder dat we het gevraagd hadden hebben ze zelf aangeboden kosteloos trimplaten achter op onze sloep te monteren. Ook opgelopen schade en kleine reparaties hebben ze keurig verzorgd.

Ik kan niet anders zeggen dat we helemaal tevreden zijn met onze Stout Sloep 750 en de super goede service die Verschuur Watersport ons heeft gegeven. We hebben weer hartstikke zin in het komend vaarseizoen!


Ceelen uit Abcoude

Trotse eigenaar van de: STOUT 750

Datum: 09-03-2013

Onze Stout,

Het heerlijke gevoel van verliefd zijn.
De sloep is in één woord fantastisch.

Ga het zelf beleven en breng een bezoek aan Verschuur Watersport, daar krijg je geen spijt van.
De service is uitstekend.
Chapot Yoni en Mario!

Groet H&M


Rene ten Caat uit Heerhugowaard

Trotse eigenaar van de: Stout750

Datum: 11-09-2012

Op de Hiswa niet bewust op zoek naar een boot totdat wij bij de stand kwamen van Verschuur Waterport en daar de Stout750 in het wit zagen liggen.....verkocht waren wij zonder 1 meter gevaren te hebben.
Uiteindelijk hebben wij de boot op 14 juni jl bij Verschuur in Ter Aar afgehaald.

Zo een mooie boot voor zo een prijs kon eigenlijk niet waar zijn en toch hebben wij na een kort seizoen geen enkele klacht kunnen ontdekken. Wat is de Stout750 toch een heerlijke sloep. Buiten het feit dat hij hoog is en de lengte van 750 echt genoeg is, is hij ook nog eens erg breed van voor naar achter. Dit schept enorm veel ruimte, zeker icm het geweldige zonnedek. Mario heeft een geweldige buiskap erop gezet, zeer handig en praktisch in het gebruik.

Wij hebben op deze mooie lounge boot ook het uitgebreide audio systeem laten installeren en dat is verbazingwekkend goed, bijna geen resonantie. Voor de rest chromen bekerhouders en wat andere leuke snufjes maakt deze boot helemaal af.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit een geweldige boot is, voor ons gezin maar zeker ook om met veel vrienden de Amstel op te varen, met het zonnedek weggeklapt biedt het makkelijk ruimte aan 10 man, en dan zit je niet als palingen in een ton.

Veel dank aan Mario, Yoney en de rest van Verschuur Watersport, zeer professioneel en een zeer goed service van een extreme hoge kwaliteit.

Rene, Regina en kids


W Kloosterman uit Heemskerk

Trotse eigenaar van de: HARDERWIJKER 700 WEEKEND

Datum: 25-08-2012

We hebben de boot nu een jaar lang in de vaart, in het begin wat problemen gehad met de cabriocap. maar deze is prima opgelost door de fa. Kuiper ( vaste leverancier van Verschuur )
Gebruiken de Harderwijker zowel voor dagtochten als voor meerdere dagen, dit vooral om ons vaar gebied zo ruim mogelijk te maken. Zo zijn we vanuit Uitgeest al met ruim 200 vaaruren overal in in westelijke provincies geweest.
Tijdens een van onze tochten richting zuid Holland kwamen we plotseling stuurloos te liggen op het Spaarne, maar met goed overleg en ondersteuning vanuit de firma Verschuur zijn we de volgende dag even bij langs ter Aar gevaren en werd het probleem met het roer ter plaatse vakunndig opgelost.
Vorige week zijn we via de Vecht naar Loosdrecht gevaren om aldaar de gondelvaart mee te maken. geweldig om dit spektakel te kunnen bewonderen, de volgende dag via Muiden het IJselmeer op om vervolgends via de Gouwzee, Volendam, Monickendam weer huiswaards te keren.
Kortom als het even kan gaan we er op uit met de sloep, mede door de lage doorvaarthoogte zijn bijna alle wateren te bevaren.
We zijn van voornemen om de volgende reis richting de Biesbos te gaan ondernemen en wellicht op termijn ook de Waddenzee te gaan bevaren.
Met een beetje inzicht en kennis van het weer bestaat dit tot de mogelijkheden van deze robuste sloep.


Dennis uit Amsterdam

Trotse eigenaar van de: Stout 750

Datum: 22-08-2012

Trotse eigenaar van een zwarte stout 750, ondanks de vele mooie sloepen die in de grachten rondvaren heel veel bekijks, intussen varen er steeds stout sloepen tussendoor. Een mooie comfortabele boot met een handige boegschroef, vaart lekker zuinig( Vetus diesel) heerlijk lounge bed , goede muziek installatie, kortom een aanrader.

Jos Bergevoet uit Ulft

Trotse eigenaar van de: Master Prestige 560

Datum: 09-05-2012

Na lang zoeken eindelijk geschikte sloep gevonden. We wilden absoluut een boot met een dieselmotor en niet al te groot maar zeker wel met alle extra's aan boord. Uiteindelijk kwamen we bij jullie uit waarbij door Mario op een deskundige wijze de vaareigenschappen van de boot werden benadrukt. We wonen zelf in het oosten van het land maar toch gaf deze advisering en het daardoor ontstane vertrouwen de doorslag om bij jullie de boot te kopen.

Inmiddels zijn we met de sloep dwars door Nederland gevaren en wat opvalt is de geweldige stabiliteit en het vaarcomfort van deze sloep. Grote rijnaken brachten de boot niet van zijn koers. En ook zes grote sluizen zijn we goed doorgekomen.

Na deze tocht hadden we toch nog wat behoefte aan een technische toelichting, de antwoorden van Mario geven ons een goed gevoel dat ook de after-sales prima wordt ingevuld.


R.H. Gras uit Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van de: Corsiva Tender 690

Datum: 05-04-2012

In de kerstvakantie zat ik weer eens te bladeren, nog steeds zoekende naar een passende boot. Iets waarmee ik eenvoudig door de Nederlandse kanalen kon varen, gemakkelijk maar toch sportief, een relaxed maar mooi gelijnd schip. Ergens viel mijn oog op een advertentie van Verschuur watersport met daarin de Corsiva Tender, een nieuw model in de stal van Corsiva.
De eerste dag dat verschuur na de kerstvakantie weer open was, stond ik dus al in de showroom en in het echt bleek de tender nog fraaier dan op het plaatje. Na de week erop nog eens terug geweest te zijn toch de knoop snel doorgehakt: dit moest 'm worden! Een korte mailwisseling met Mario en Yoney resulteerde in een afspraak en een goede deal. Geen poespas, gewoon eerlijk en recht door zee.
De tender hebben we begin April naar haar ligplaats gevaren. Ik wil de crew van Verschuur heel erg bedanken voor hun eerlijkheid en goede service. Elke vraag kon worden beantwoord en aangezien ik het eerste exemplaar van dit model heb werden ook de leerpunten eerlijk naar voren gebracht zodat ik wist wat ik in de kuip had. Het eerste weekend was al genieten ook al was het weer nog niet echt geweldig en vele zullen nog komen!

Hartelijk bedankt!


Marc de Vries uit Amsterdam

Trotse eigenaar van de: Corsiva 4,90 (zwarte uitvoering)

Datum: 03-04-2012

De boot ligt weer klaar voor 2012. Wij hebben er vorig jaar ontzettend van genoten dus kijken uit naar de komende tijd.
Combinatie vrienden, varen, zon, grachten, eten & drinken. Een heerlijke boot voor een perfecte dag.

Groet Christine en Marc


M.G.H. van Halen uit Grave

Trotse eigenaar van de: Oudhijzer560 Pure Black

Datum: 05-09-2011

Goedenavond,

de 560 is een prima sloep met goede vaareigenschappen. Bij Verschuur watersport luistert men naar wat je verwacht van een boot, ze zijn klantvriendelijk en de service is goed.


Verschuur Watersport uit Ter Aar

Trotse eigenaar van de: Harderwijker 520

Datum: 18-08-2011

Meneer Borst

Enorm bedankt voor het toesturen van de foto s van de Harderwijker 520 op DVD.
Dat waarderen wij enorm.
Fijn dat we deze prachtige foto s mogen gebruiken voor onze site.

Wij wensen u nog heel veel plezier met deze sloep.

Met vriendelijke groet

Yoney Verschuur
Verschuur Watersport


J. Borst uit Berkel en Rodenrijs

Trotse eigenaar van de: Harderwijker 520 Basic

Datum: 01-08-2011

Na heel veel jaren met een rubberboot te hebben gevaren, vooral om in Italië op het Lago Maggiore te kunnen waterskiën, vonden we het tijd worden voor een andere type boot. Nadat we de nodige sloepen bij verschillende bedrijven hadden bekeken zijn we bij Watersport Verschuur uitgekomen. Om een boot te kopen heb je niet alleen een goed advies nodig, maar ook een bedrijf dat voor je klaar staat als dat nodig is. Dat hebben we bij Watersport Verschuur gevonden, evenals een geschikte boot. Hoewel we veeleisend waren, met name waar het gaat om de maximale lengte van de boot op de trailer, bleek alles mogelijk.
De Harderwijker 520 met 25pk Mercury op een Pega Euroliner trailer stond precies een week voor onze vakantie klaar, niet alleen op de afgesproken tijd, maar ook precies zo ingericht als afgesproken.
Door onervarenheid met de nieuwe combinatie werd de staart beschadigd. Na telefonisch overleg teruggegaan om de omvang van de schade op te nemen en te bepalen wat er in de paar dagen voor onze vakantie nog mogelijk was. Dan blijkt wat een leverancier waard is. Een geruststelling door de monteurs, een kop koffie en een half uur later kon de boot weer achter de auto worden gekoppeld. Bij thuiskomst meldde een meelevend mailtje dat er geen rekening gestuurd zou worden.
De testvaart in Nederland (op de Rotte) was al meteen veelbelovend, maar eenmaal op het Lago Maggiore overtrof de boot al onze verwachtingen. Ook als door een stevige wind een golfhoogte van 1 meter is ontstaan blijft de boot rustig en stoer doorgaan.
Ook de trailer voldoet uitstekend. Zowel op de steile helling van de Rotte als op de vrij vlakke helling in Italë. De veel zwaardere boot (vergeleken met de kleine rubberboot) bleek net zo eenvoudig op- en van de trailer te rollen als we gewend waren. Zowel de centreerinrichting als de rollen waren perfect afgesteld en de gekozen lier bleek uitstekend geschikt voor zijn taak.
Er zijn in Nederland veel mooie boten te koop en ongetwijfeld zijn er goede leveranciers. Maar die moet je wel weten te vinden. Wij hebben dat bij Watersport Verschuur gevonden.


L Stökl uit lisserbroek

Trotse eigenaar van de: master prestige 560

Datum: 20-07-2011

Een meer dan geweldige sloep! Yoney en Mario bedankt voor alles, we zijn er erg blij mee!
De sloep is stabiel, vaart heerlijk en de diesel motor is nauwelijks hoorbaar!

Voor een ieder die twijfelt over de Master prestige 560 met diesel motor... niet doen...gewoon aanschaffen! Krijg je beslist geen spijt van:-)


W.A. van der Pluijm uit DORDRECHT

Trotse eigenaar van de: Marinello 18 Eden Evoluzione

Datum: 14-05-2011

Beste Yoney,

Dank voor de lekkere fles met bubbels, erg attent en zoals je waarschijnlijk van Mario al had vernomen zijn we zeer verguld met de levering van de nieuwe boot.
Netjes op het afgesproken tijdstip afgeleverd en we hebben gistermiddag onder genot van het lekkere weer nog een stukje kunnen varen.
De eerste indruk is dat de Marinello 18 Eden Evoluzione een hele andere VAARervaring teweeg brengt dan een sloep, kan natuurlijk ook niet anders, er hangt een hele fijne stoere 60 PK motor aan de boot.

Het mooiste compliment kregen we van onze jongste dochter die erg sceptisch was over de aankoop van de nieuwe boot.
Zij was er in Ter Aar bij de bezichtiging en proefvaart niet bij en vond het allemaal maar een beetje "overdone" om een nieuwe geheel andere bootvorm aan te schaffen.

Afijn, om een lang verhaal kort te maken, op de Beneden Merwede waar het "gas" een beetje open kon was zij het die een grotere glimlach om "den mond" had dan Papa en Mama.

Wat ook een fijne ervaring is dat de boot lekker stabiel is als er door de boot gelopen wordt. De sloep had daar mijn inziens toch meer last van.
De lekkere zitruimte en het betrokken zijn van de bestuurder bij de rest van de aanwezigen in de boot is een prettige 1e ervaring en kan alleen maar beter worden, lijkt mij.
Ik kan haast niet wachten tot het zaterdagochtend is want dan gaan we met het mooie weer in het vooruitzicht weer een stukje varen.
Persoonlijk ben ik ook erg gecharmeerd van de Biminitop, deze geeft de boot een stoer uiterlijk en de bestuurder een perfect schaduwrijk plekje.

Onze wens het “rondje om de kerk” uit te breiden door de sloep in te ruilen voor een Marinello 18 Eden Evoluzione is ons erg goed bevallen.

We zijn supertrots en danken Verschuur Watersport voor hun toewijding, expertise en zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering.

Klasse en een absoluut voorbeeld voor de hardwerkende Nederlandse ondernemer in de Watersport.

Met vriendelijke groet,

Fam. Van der Pluijm


R de Jong uit De Meern

Trotse eigenaar van de: Harderwijker Weekender 700

Datum: 06-04-2011

Voor ons begon het varen met een sloep al een jaar of 8 geleden,maar steeds bij mooi weer de hele wereld afbellen om een sloep te huren dat lukte soms wel en ook soms niet ,naar veel rondkijken op het water welke sloep er nu precies bij ons past,na een aantal grote merken en grote prijzen kwamen we via internet bij Verschuur watersport,en op een zaterdagmiddag om even te kijken en te orienteren waren we al snel verliefd geworden op de mooie Black Editie Oud Huyzer 560 met motor in de bun met alles er op en eraan wat voor ons nog een redelijk betaalbare boot is geworden.
Maar ja alles was natuurlijk na 2 jaar varen net even te krab net niet slapen net niet koken net niet koelen enz verder een hele mooie tijd meegehad,toen zijn we weer op zoek gegaan naar een juiste sloep voor ons de wensen waren een weekend boot en wel trailerbaar,oke weer bij alle groote merken en groote prijzen geïnformeerd ook de nodige beurzen afgelopen,en weer kwamen we bij Mario en Yoney terecht met de altijd behulpzame medewerkers.
Wat hadden ze nu voor ons staan buitenverwachting om de Harderwijker Weekender 7 mtr en ook nog trailerbaar met een gewicht van rond de 1200 KG.
Dat was in september 2009 wij waren al bekend bij Yoney en Mario dat wij van complete en mooie dingen houden,ik moet zeggen dat is met alle handen aangepakt waardoor iedereen zijn steentje heeft bijgedragen betreft kleur romp en binnenkant chocolade bruin (Ral Kleur) alle afgewerkt met RVS speciale wensen met zwemplateau leren kussens oranje kleur kap zeil beige en verder helemaal naar onze wensen afgewerkt ook nog de sterio met Digitenne TV aan boord,alle meters aanwezig ,ook hebben wij gekozen voor de boegschroef.
Onze ervaring eerste weekend april 2010 start vaarseizoen.
We hebben de boot in loosdrecht via een trailerhelling te water gelaten en gaan varen van Loosdrecht over de Vecht wel even een tussen stop gemaakt en even te genieten van de boot met een hapje en een drankje zelf koffie gezet op het kookstel die helaas wel nog wat aangepast kan worden verder naar Muiden door de Sluis heen en dan op het Ijmeer waar toch redelijk veel wind en stroom was maar de boot gedroeg zich prima zefs blijft de kop koffie nog gewoon staan onder het varen het stuur vind ik toch iets te krap bij de bestuurder maar die gaan wij omwisselen voor een verstelbaar stuur de stahoogte onder de kap is prima 1.70 mijn vrouw kon heerlijk in de keuken bezig zijn onder het varen en kon vrijwel onder alle bruggen van de vecht door behalve jammer de vlag dan toch steeds weghalen die veel te hoog staat maar die gaat ook korten en zakken,toen eenmaal de avond was aangekomen hebben wij de boot in de jachthaven van Muiderzand gevaren en de walstroom aangesloten en heerlijk zitten eten onder de verlengde kap het is net een klein compleet huisje voor ons ,toen het donker begon te worden hebben we de ramen geblendeerd en het Bed opgemaakt wat neerkomt op 2 bij 2 meter waarbij je dan ook nog gebruik kan maken van toilet en keuken met spoelbak jammer dat er geen kachel voor de nacht inzit maar we hadden een klein kacheltje op 220 Volt bij ons,
Onze conclusie een heerlijke sloep/boot voor de weekenden maar wij gaan er zeker met de zomer ook mee op de trailer naar zuid Frankrijk en daar te water laten.
Wij willen Yoney en Mario met zijn medewerkers toch bedanken voor de grote bijdrage dat wij toch met een boot van Verschuur onze vrije dagen en uren heerlijk kunnen doorbrengen
Ronald en Nouzha


Herman van Breukelen uit Woerden

Trotse eigenaar van de: Corsiva 520

Datum: 14-09-2010

Wij zijn eigenlijk heel geleidelijk enthousiast geraakt voor het varen. Na onze vakantie besloten we eens te gaan kijken voor een bootje. Dat begon met iets van rond de 4 meter. Omdat we volstrekt onbekend zijn met de watersport zijn we eerst gewoon eens een paar bedrijven inde omgeving gaan bezoeken. We hadden als leken behoefte aan een betrouwbaar en eerlijk advies. Mario gaf ons het beste gevoel..hij legde de simpelste dingen uit en drong absoluut niets aan ons op. Dat deed ons besluiten bij Verschuur verder te gaan kijken voor een boot. De 4 meter werd 5,20 meter ;-) en de motor uiteindelijk 15 pk. De lengte van de boot werd begrensd door de ruimte die wij thuis hebben om de boot weg te zetten. De kanteltrailer werd op precies 590 meter gemaakt en past dus perfect in onze carport. Bij aflevering adviseerde Mario de boot eerst maar eens van een helling van de trailer te laten. De eerste helling die wij probeerden was echter zo slecht dat we de boot toch maar van de kant gekanteld hebben. Toen voor het eerste gevaren. De boot vaart simpel en is stabiel. We voelden ons meteen op vakantie. Het enige waar we tegen op zagen was het uit het water trekken van de boot... maar dat viel alles mee.. zonder moeite lag ie weer op de trailer. In het 1e weekend was het stralen weer en hebben we veel gevaren. Echt heerlijk! Waar we wel achter zijn gekomen is dat de trailer wel eens wil verzakken bij het uit het water halen. Dat resulteerde 1x in het 3x uit het water halen van de boot... wie zegt dat varen geen sport is haha. We hebben nu wat planken bij ons om onder de wielen te leggen tegen het verzakken. Tot zover.. nog een moment spijt van de aanschaf en duimen voor meer mooi weer in het najaar!

M. van den Brink uit Leiden

Trotse eigenaar van de: Corsiva 570 Classic Black Edition

Datum: 24-08-2010

Begin juni mochten wij onze nieuwe sloep ophalen bij Verschuur Watersport. Inmiddels hebben we er dan ook al volop mee gevaren en de sloep bevalt ontzettend goed! Daarnaast ziet het er ook nog eens erg mooi uit in de zwarte uitvoering. De afbouw/afwerking door Verschuur Watersport is echt met oog voor detail uitgevoerd. Nogmaals complimenten en dank hiervoor. We zijn er erg blij mee!

Jan/Manon van Leeuwen/Hensbergen uit Nieuw Vennep

Trotse eigenaar van de: Harderwijker Weekender 7 mtr

Datum: 10-08-2010

Half juni kregen wij onze Harderwijker Weekender afgeleverd, na eerst een aantal jaar met veel plezier te hebben gevaren in een Oudhuijzer 5 mtr. met 15PK outboard (ook bij Verschuur Watersport gekocht). We waren toe aan een nieuwe stap in de botenwereld. We hadden wel geslapen in de Oudhuijzer (dat gaat ook goed!)en een los gaspitje meegehad om een maaltijd op te warmen, maar voor een echt 'weekendje weg' is wat meer comfort en ruimte wel erg prettig. Nu dus op zoek gegaan naar een grotere boot, met mogelijkheid tot koken, een toilet en ruimte slaapgelegendheid (wel nog een sloep en geen kajuit), inboard motor en nog enigszins betaalbaar... dat was behoorlijk zoeken geblazen. Want er zijn heel veel sloepen, ook met bovenstaande mogelijkheden, maar wij hadden ook nog eens een aantal specifieke wensen (zoals ruime zittingen en hoge rugleuningen, een gasje en koelkast niet te laag bij de grond, stuur dat niet te ver van de bestuurderszitplek afstaat, een goede doorlopende kap naar achteren en dergelijke). Uiteindelijk zijn we dus uitgekomen op de Harderwijker Weekender. Een donkerblauwe met witte waterlijn en rode anti-fouling. Teakvloer, teakranden, mahoniestuur, prachtig keukenblok en extra accu en walstroom zodat we niet zonder komen te zitten als we een paar dagen weg zijn. Een heerlijke boot, is na een paar maanden al gebleken!! We zijn fanatieke vaarders, dus maken dagen van 8 tot 10 vaaruren per dag, hebben al een rondje Amsterdam gevaren vanaf de Westeinderplassen, uiteraard de rondjes Kagerplassen en de Braassemermeer, pas geleden nog via Alphen aan de Rijn en Leiderdorp. Overdag een kop koffie zetten, zelf broodjes maken (vleeswaren zijn nu lekker koel!)en tegen de avond een lekkere kop soep opzetten en met mooi weer hebben we zelfs superdeluxe gekookte mosselen gemaakt met een lekker glas witte wijn!! Kortom, een hele fijne boot met alle comfort en gezelligheid (we hebben 2 rieten manden met servies, pannetjes en dergelijke, leuke kussens en andere leuke dingetjes die onze boot echt gezellig maken), zuinig in gebruik, hele goede vaareigenschappen (je kan je zwembroek aantrekken, teruglopen door de boot en dan is hij niet van koers gegaan, toch wel makkelijk!) en mooi om te zien!
Tenslotte zijn we zeer tevreden over de service van dit heerlijke familiebedrijf! Dus een heel fijn adres om de boot te kopen, juist ook als dingen (zoals niet is te voorkomen) niet helemaal volgens plan verlopen. Verschuur pakt dit met heel veel snelheid, begrip en toewijding op totdat alles 100% is.
We zijn er nog niet toe gekomen om mooie foto's van de boot te maken, maar die volgen nog. We hebben nu vakantie, dus als het weer een beetje mee gaat zitten, schrijven we nog een berichtje met de route en wat foto's van onderweg. Ons plan is richting Elburg te gaan en anders wordt het Vinkeveen en de Loosdrechtse plassen. Weer even de kaart erbij pakken met sluis- en brugtijden (alhoewel we nog onder verrassend veel bruggen kunnen als je de vlag er af haalt) en dan maar lekker varen!
Jan en Manon


K. Lek uit ter aar

Trotse eigenaar van de: corsiva 560

Datum: 07-08-2010

Na heel lang twijfelen kwamen wij voor de zoveelste keer weer bij Verschuur Watersport. Daar lag een heel jonge tweedehands corsiva die onze droomboot bleek te zijn. Het lange twijfelen was gelijk voorbij en de boot snel gekocht. We hebben al heel wat vaaruurtjes gemaakt. Toen onze motor was probleempjes had, werd deze gelijk nagekeken en gemaakt. Wat een service. Dankjewel Verschuur Watersport voor jullie geduld en aandacht bij onze zoektocht naar de juiste boot en ook een dikke pluim voor jullie service en klantgerichtheid.

Gerard van Haastrecht uit Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van de: Harderwijker 620

Datum: 09-07-2010

Wat ons het eerste opviel toen wij naar het uitkijken waren naar een nieuwe boot was de instelling van de verkoper.
Wat wilt u, wat wilt u met de boot gaan doen en welke eisen stelt u. En dan komt er een op maat gesneden advies.
In ons geval geen nieuwe Harderwijker maar een van 3 jaar oud. Die oogde wel als nieuw. De koop was snel gesloten.
Vandaag zijn wij teruggekomen van een driedaagse vaartocht door de Vechtstreek. Wat een heerlijke boot.
En.....voor ons minstens zo belangrijk er is een goede service. Al die medewerkers daar staan voor hun zaak.
En dat is misschien wel het mooiste compliment voor Verschuur Watersport.

Gerard en Marianne van Haastrecht
Alphen aan den Rijn


C Groen uit Voorhout

Trotse eigenaar van de: Corsiva 490 classic

Datum: 07-07-2010

Een sloepje van 4.90 meter maar plezier van een sloep van 10 meter !!
Met de 4 takt mercury een lekker sloepje waar we met de kinderen goed mee uit de voeten kunnen. Lekker spelen met de band achter de boot op het Joppe of gewoon rustig door Leiden en daar wat eten.
We hebben onszelf een groot plezier gedaan en voor een leuke prijs. :)

Na 1 week kan ik rustig zeggen... een aanrader!!

PS: De mensen van Verschuur bij deze bedankt voor de snelle levering en de vriendelijke service.


M. Smidt Peerdeman uit Rijnsaterwoude

Trotse eigenaar van de: Corsiva 490 Blauw/beige

Datum: 22-06-2010

Wij varen al 6 jaar met een klein bootje.
Nu hebben we de Corsiva 490 gekocht en nu zegt me man.
Eindelijk gaan we varen. We wonen in de omgeving van de Braassem. Vorig jaar hadden we al gekeken. Nog niet eens bij anderen. Het is nog mischien te vroeg om wat over de boot te vertellen. Gisteren 21 juni hebben we hem gekregen en zijn gaan varen. Ik vond het geweldig wat een luxe.
Nu kan ook onze kleinkinderen mee.

Groetjes Fam. Smidt


J Matze uit Zoetermeer

Trotse eigenaar van de: harderwijker 650

Datum: 15-06-2010

Na dat wij 3jaar heel tevreden met een oudhuijzer 560 hebben gevaren lieten wij ons oog vallen op een
harderwijker 650. Deze boot is net wat groter en ligt als
een huis op het water.
Het vaart echt gewelgig rustig en gaat niet alle kanten
op maar blijft gewoon op koers.
Echt een super sloep en hebben ons dan ook niets meer te
wensen.
De service bij Vershuur is goed en persoonlijk.
Mevr. Verschuur zou deze boot ook moeten nemen en lekker
onthaasten!!
met vriendelijke groet Fam.Matze uit Zoetermeer


C.P.M. van de Rijt Romkema uit Tilburg

Trotse eigenaar van de: Corsiva 490 zwart/wit classic

Datum: 28-04-2010

Na veel showrooms bezocht te hebben,waren wij terecht gekomen van Verschuur Watersport. Dit was 2e kerstdag. Een Kerstshow.
Wij maakte kennis met Yoney Verschuur. Het was heel druk.
Omdat wij beginnelingen zijn hadden we nog al wat vragen.
Zij nam hier alle tijd voor. Er werd een offerte gemaakt zonder dat daar het gevoel bij was dat ons iets opgedrongen werd of het bekende verkooppraatje.
Met Mario hebben we de koop tenslotte afgerond.
Op een zeer prettige manier.
Dit bedrijf geeft je nog het gevoel dat de klant koning is.
Dit geldt zeker ook voor Frank en Floris.
Afgelopen vrijdag 23 april j.l. is onze corsiva 490 zwart/wit classic afgeleverd door Floris met een uitgebreide uitleg en een heerlijk flesje wijn.
Het is een plaatje!
Mario, Yoney, Frank en Floris bedankt voor alle tips, adviezen, uitleg en heel fijne snelle service.

Ineke & Ineke


Buijs uit Rijswijk Zh

Trotse eigenaar van de: Corsiva 490 White

Datum: 26-04-2010

Na veel drukte in prive sfeer nu tijd gevonden om dit stukje te schrijven.Verleden jaar besloten tot aankoop van de Corsiva 490 white.Op 3 april 2010 perfect afgeleverd met alle opties welke wij hadden besteld.Nu het weer wat rustiger is geworden in prive sfeer al 3x gevaren op en rond de Braassemermeer en Kagerplassen.Boot vaart fantastisch en dankzij de goede service en adviezen van het gehele personeel van Verschuur watersport vaart er nu weer een zeer mooie sloep in Nederland.
We hebben de boot Kosatka( = russisch voor Orka walvis ) genoemd ivm de kleur stelling van zwart en wit welke ook de Orka heeft.Het was een mooi cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw welke ook op 3 april jarig was.


VC Brand uit 's-Graveland

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 560 Black/Creme

Datum: 19-04-2010

Gisteren de eerste grote test voor onze Oudhuijzer 560. Met 6 man een heerlijke dag gehad op de Loosdrechtse plassen. Heerlijk comfortabel gevaren, gelegen en genoten! Hij heeft de test glansrijk doorstaan. Mario en Yoney Verschuur, enorm bedankt voor de fijne service. Groeten Viktor en Andre.

a. van Rhijn uit nieuw vennep

Trotse eigenaar van de: oudhuyzer 560

Datum: 04-04-2010

Afgelopen donderdag hebben wij onze nieuwe sloep opgehaald, een oudhuyzer 560, geweldig! We hadden alleen geen geweldig weer dus waren erg blij met onze 15 pk motor op het Braasemermeer!Hij is bijna geruisloos en dat voor een buitenboordmotor!Nu snel betere weersomstandigheden en dan zullen we ieder weekend van de partij zijn!

Joney , en alle heren bedankt voor de goede zorgen en de perfecte service!

Anita van Rhijn


P.F. Dijkgraaf uit Waddinxveen

Trotse eigenaar van de: Marinello 18 Eden

Datum: 02-11-2009

Afgelopen zomer kochten we bij Verschuur watersport een marinello 18 eden. We kwamen tot deze beslissing omdat we veel en goede informatie kregen van Frank en Mario.
We kochten de boot met een Mercury 60 Pk viertakt motor. De boot is zeer stabiel en vaart lekker, echter kwamen we wat vermogen te kort met waterskien. Na de vakantie gingen we terug naar Verschuur om over ons "probleem" te praten. We kwamen al snel tot een goede oplossing. Mario ruilde de 60 Pk Mercury in voor een 100 Pk Mercury 4 takt. Toen Frank belde dat de boot in het water lag en klaar was voor een proef vaart zijn we 's middags direct naar Ter aar gereden.
De boot lag al te wachten. Samen met Frank hebben we een stukje gevaren. Ongelooflijk wat een kracht er uit zo'n ding komt. De boot ligt nu weer op z'n trailer en nu maar wachten tot het weer mooi weer wordt.

Heren en natuurlijk ook Yoney bedankt voor de goede zorgen.

Patrick


r martens uit almere

Trotse eigenaar van de: marinello

Datum: 17-10-2009

binnnen gelopen voor info,prettig te woord gestaan door Frank.
Al meer dan geintersseerd voor de marinello weer weggegaan.
na het weekend afspraak gemaakt voor proefvaart.
De boot lag keurig netjes aan de kade afgemeerd,en samen met Frank even testen op het kanaal,nog meer details vernomen via de vrijblijfende info die frank bleef geven tijdens de vaartocht.
thuis overleggen en de knoop door hakken en overgaan tot handelen.
volgens ons idee tot een goede overeenkomst gekomen en vandaag 17-10-2009 de boot op gehaald en even lekker varen op het gooimeer. Aan alle woorden van verschuur watersport geen twijfel echt een super boot met super motor.
Wij zullen fa Verschuur aanbevelen bij onze (watersport) vrienden. nogmaals echt super


DA Opstelten uit Koudekerk aan den Rijn

Trotse eigenaar van de: Corsiva 560

Datum: 10-09-2009

Ruim een maand geleden kregen wij onze Corsiva 560 en hebben er inmiddels al volop in gevaren. En we geven het graag door; dit is waarover wij droomden voor wat betreft het varen in een sloep; hij ligt prima in het water, is goed bestuurbaar en niet bewerkelijk qua afsluiten of wegvaren.Bovendien is hij mooi om te zien en kleuern naar eigen keuze.
Ook zijn wij zeer tevreden over Verschuur watersport. Wederzijds hebben we ons ingespannen om een produkt naar wens in het water te laten glijden.Dank aan alle medewerkers van Verschuur en we zullen het bedrijf zeker ook aan anderen aanbevelen!
David Opstelten en Jacomien Souverijn


E Bos uit Nieuwegein

Trotse eigenaar van de: Oudhuyzer 620 WIKI II

Datum: 05-08-2009

Op 31 december 2007 een Oudhuyzer 620 gekocht bij Verschuur Watersport. We zijn zeer vakundig en vriendelijk geholpen door Mario & Yoney. De boot is op 17 april 2008 te water gelaten en we hebben inmiddels vele tochten gemaakt en zelfs geslapen aan boord wat ons erg bevalt, met een toilet aan boord is het allemaal een stuk makkelijker. Afgelopen zaterdag 1 augustus een tocht gemaakt naar de Loosdrechtseplassen. Op een gegeven moment bleek dat ik nog maar 1 kant op kon sturen maar daarna niet meer terug. Eerst de botenwacht gebeld en die constateerde dat de stuurkabel kapot was en vervangen diende te worden, vreemd na z'n korte tijd. Eerst de kabel weer gangbaar gemaakt en garantie tot aan de kade gekregen bleek na 500 mtr gevaren te hebben dat de boel weer helemaal vast zat. Sleep gevraagd naar een jachthaven en direct Verschuur gebeld. Frank die mij te woord stond kon uiteraard op dat moment niet weg, maar met hem afgesproken dat er maandag een monteur zou komen. Maandagochtend keurig door Frank gebeld en een tijdstip afgesproken. Rewie kwam met de nieuwe kabel, toen deze gemonteerd was bleek de kabel vanuit de fabriek niet te zijn afgeperst maar we konden op dat moment wel varen / sturen. Rewie met het zweet op zijn voorhoofd vertelde mij dat de kabel nogmaals vervangen diende te worden. Met hem afgesproken dat wij naar Vinkeveen (thuishaven) zouden varen en als we daar zouden zijn dan belde wij naar Verschuur en zou Rewie nogmaals komen om wederom een stuurkabel te monteren. Ik kan niet anders zeggen dat bovenstaande een DIKKE 10 verdiend voor de service die verleend is. Als je een boot wil gaan kopen ga dan eens kijken bij Verschuur Watersport. Buiten dat je goed wordt geholpen hebben ze de service hoog in het vaandel staan. Nogmaals onze dank.

T van der Marel uit Katwijk aan Zee

Trotse eigenaar van de: Merel Corsiva 620

Datum: 31-07-2009

Woensdag 29-7 hebben wij onze super gave witte Corsiva opgehaald. We zijn er zo blij mee. Na een heerlijk tripje ligt de boot op ons eigen stekje in de haven. We hebben al heel veel leuke en positieve reacties gehad dat maakt ons alleen nog maar meer trots. We willen de familie Verschuur en personeel heel erg bedanken voor de plezierige en vertrouwde manier waarop wij zijn geholpen we weten uit ervaring dat het ook anders kan. Een vertrouwd gevoel te hebben als je iets koopt is tegenwoordig toch heel wat waard.Dank je wel en we hopen op heel veel gezellige vaaruurtjes. Groetjes De Marels

Familie Stevens uit Haarlem

Trotse eigenaar van de: Oud Huijzer 620 Pure black edition

Datum: 07-06-2009

Eindelijk, gister hebben wij onze Marron (zwarte kreeft) opgehaald. Waar we eerst kozen voor de 560 hebben we toch een 620 gekocht omdat deze boot zoveel meer voordelen biedt. Het is niet alleen maar 60 centimeter erbij, ook de breedte scheelt aanzienlijk. Daardoor is het comfort groter en is er zelfs de mogelijkheid dat wij met onze twee kinderen kunnen 'kamperen' op de boot. De aanwezigheid van een chemisch toiletje helpt daar zeker bij.
De boot is prachtig. Dat vinden niet allen wij maar ook andere watersport liefhebbers, aan de vele blikken onderweg te zien. Er stond een harde wind op het Braassemermeer met hoge golfen maar we gingen er zonder angst overheen. De boot ligt stabiel in het water.
We hebben een topweekend achter de rug, zelfs nu het niet zulk mooi weer was. We verheugen ons op een lange warme zomer.
Mario en Yoney, bedankt voor alle advies en de tijd die jullie ons hebben gegeven om tot deze aankoop over te gaan.
Vriendelijke groeten, Albert en Sylvie


W.G.J. Ververs uit Loenen aan de Vecht

Trotse eigenaar van de: oud huijzer sloep 560

Datum: 14-05-2009

Na 30 jaar kamperen wilden wij eens iets anders en woonachtig in het vecht en plassengebied,was de keuze gauw gemaakt!!
Surfend door de boten wereld,sprong Verschuur watersport er steeds uit.
Na 2 á 3 bezoekjes was het duidelijk,het zou een oudhuijzer 560 sloep worden,in het plassengebied zitten legio watersport bedrijven,maar bij Verschuur word je als klant niets opgedrongen en eerlijk is eerlijk, verkoper Hans Houtman (volgens mij een oud standwerker)heeft met raad en daad ons vakkundig geholpen.
Mario en Yoney,jullie hebben een h(eerlijk)bedrijf.
groetjes van de fam Ververs


p.c. Snippe uit Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van de: Intersloep 6.50

Datum: 26-04-2009

Wij zijn de trotse eigenaar van de eerste Intersloep 6.50 door Verschuur Watersport,perfect met de afgesproken opties geleverd.Wij zijn door mario en zijn vrouw en omgeven door een prima team zeer tevreden met onze sloep.
Wij hopen heel lang van dit schip te genieten,deze week al veel uren gemaakt met lekker veel wind op de Braassemermeer.
Prima bedrijf met oog voor de klant.

Jannie en Piet Snippe eigenaar van de Aqua Vicus.

Hartelijke Groeten en veel succes


D Minnee uit Katwijk aan de Rijn

Trotse eigenaar van de: "Cammello Nero" Oud Huyzer 530

Datum: 21-04-2009

Na lang wikken en wegen besloten om een grote droom uit te laten komen. Door een eerdere ervaring weer bij Verschuur Watersport terecht gekomen en voor we het goed en wel besefte hadden wij een schitterende Oud Huyzer 530 aangeschaft. Geleverd in "onze" kleuren, met onze aanpassingen en optie's. Van Yoney kregen wij mooie foto's van de "making off" en dat was voor ons het bewijs,die schitterende sloep werd de onze. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Binnen een maand werd de Cammello Nero afgeleverd en wat is hij schitterend! Wij willen iedereen van Verschuur Watersport bedanken. Wij gaan een geweldig vaarseizoen tegemoet. Heel erg bedankt! Familie Minnee uit Katwijk aan de Rijn.

M.H. van Schijndel uit Amsterdam

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 620

Datum: 25-01-2009

Na wat vergelijken op internet besloten we 'ergens' voor een Oudhuijzer sloep te gaan kijken. We kwamen uit bij Verschuur in Ter Aar. De 620 leek ons wel wat, mogelijkheid om te slapen, toilet, tafeltje, veel opbergruimte en mooie vormgeving. De extra's was ook geen probleem, verlengde kap, verlichting in de kuip, slot, etc. En een goede prijs voor de oude boot. We hebben er even over geslapen en een proefvaart gemaakt. We wilden de boot nog graag voor de winter, geen probleem, we konden Feniks begin december ophalen. Het was en heerlijke tocht over de Amstel. De fles zit nog vol, nu maar wachten op lekker weer, het ijs is in ieder geval weer weg. Frank, Yoney en Mario nogmaals allemaal bedankt voor de uitstekende service!
Groetjes, Monique en Caroline


Chris & Edith uit Uithoorn

Trotse eigenaar van de: Quicksilver 505 Commander

Datum: 18-07-2008

Achteraf gezien moest het zo zijn. Wat bedoeld was als een bezoek voor een reparatie heeft geleid tot de aanschaf van een mooie quicksilver 505 Commander. Na lang overwegen (volgens ons werden ze een beetje gek bij Verschuur watersport) ook maar een nieuwe Mercury erachter. Na twee weekjes wachten (waren toch op vakantie) konden wij de boot halen en naar Aalsmeer varen. De boot is in een woord helemaal GOED. Lekker toeren met gezin of vrienden en zo nu en dan het gas helemaal open (jammer genoeg door Frank mag ik de aankomende 10 vaaruren nog maar 1 uur volgas). Yoney, Mario en natuurlijk Frank bedankt!

M.S.J. Buis uit Langeraar

Trotse eigenaar van de: Marinello 18 Eden

Datum: 23-06-2008

Sinds 1 week zijn wij de trotse eigenaar van onze Marinello 18 Eden. Hiervoor hadden wij een topcraft 430 dus we zijn weer voor iets groter gegaan. En wat vaart dat zeg....... wat een verschil toch weer ! We zijn er heel tevreden over en hebben al weer wat uurtjes ermee gevaren. Als het zonnetje maar effe schijnt dan gaat het zeil eraf en gaan we er weer lekker vandoor, de kids vinden het ook helemaal fantastisch en hebben weer wat meer ruimte om te lopen en te spelen. We hopen nog vele vele vaaruurtjes hiermee te maken. Mario en medewerkers, bedankt voor jullie goede uitleg en service. Voorlopig houden we deze hoor maar mochten we ooit nog weer wat anders willen, dan weten we jullie weer te vinden. Groetjes van 4 tevreden klanten uit Langeraar.

D.A. Kramer uit Haarlem

Trotse eigenaar van de: La Perle Noir, een Oudhuijzer 560 Pure Black Edition

Datum: 16-06-2008

Via onze buren zijn we bij Verschuur Watersport terecht gekomen. En de positieve woorden van onze buren waren niets te veel.

Bij binnenkomst op 2e Pinksterdag werden we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Yoney. Geen enkele wijziging was er een te veel. Ook niet na het tekenen van het koopcontract. Op het laatste moment een ander stuur... geen probleem. De bekerhouders toch niet op de console... geen probleem.

Ook over de levertijd niets te klagen. Na 3 weken konden we 'm al ophalen, terwijl we 4 weken hadden afgesproken!

Met andere woorden als je een Oudhuijzer zoekt, moet je zeker bij Verschuur langs gaan. Maar pas wel op, want waarschijnlijk heb je dan ook meteen getekend ;-)

Groet,
Dennis Kramer


L Burghoorn uit WADDINXVEEN

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 560 White Edition

Datum: 28-05-2008

Beste Mario, Yoney en medewerkers

Onze eerste kennismaking was op 2e paasdag t sneeuwde dus toch vreemd als je gaat kijken voor een boot... onwijs leuk geholpen en een leuke attentie meegekregen dat voelde als een warm bad... dus zeker druk.. de bewuste zaterdag daarna de boot gekocht.. wat een onwijs leuke vriendelijke mensen, geen gedram, eerlijke verkoop, vakkundig op en top, de boot besteld.. daarna regelmatig emailkontakt met foto's hoe de stand van zaken was, erg leuk! En nu hebben we de boot, hij of zij(ik vind t meer n zij) is GEWELDIG zo mooi, de boottocht ging prima ff war tobben met de zelflozers maar na een telefoontje ook weer opgelost.. een vaarrit van n uur of 4 naar Reeuwijk daar ligt ze aan de Elfhoevenplas te pronken, dus als u daar een mooie boot ziet.. ze is van ons!Mario en Yoney en medewerkers jullie houden van je vak het is helemaal TOP. De naam van de boot DOUSCKA is vernoemd naar onze overleden hond! Dank jullie wel. Fam Burghoorn


W van den Hooven uit Woerden

Trotse eigenaar van de: Quicksilver Flamingo 620

Datum: 20-04-2008

In augustus 2007 hebben wij een Quicksilver Flamingo 620 gekocht bij Verschuur Watersport in Ter Aar. Wij zijn voor, tijdens en na de aankoop uitstekend begeleid en hebben in de maanden tot de aflevering regelmatig onze aanwinst kunnen bewonderen. Het persoonlijk contact hebben we daarbij zeer gewaardeerd.

We varen nu trots rond in onze nieuwe speedcruiser op de Hollandse Plassen.


Jos en Marijke . uit Brabant

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 620

Datum: 18-04-2008

Na veel surfen op het internet zijn we de Oudhuyzers op het spoor gekomen.Als we in contact komen met Verschuur Watersport krijgen we snelle en adequate antwoorden van Yoney.De aanbieding was zo aantrekkelijk dat we op een avond uit Brabant naar Ter Aar zijn afgereisd.De ontvangst was vriendelijk de uitleg duidelijk en het vertrouwen meteen OK. Al onze wensen en extras waren niets te veel voor Yoney en Mario en de offerte was fair. Na de koop hebben we via internet nog regelmatig de vorderingen besproken en op zaterdag 12 april werd stipt op tijd onze sloep afgeleverd in Limburg.De uitleg ter plaatse was duidelijke en bij regen en wind werd onze sloep te water gelaten.
Onze Compaen zal ons nog veel vaarplezier bezorgen dankzij Verschuur Watersport, Yoney en Mario Bedankt.
Jos en Marijke

PS de fles champagne hebben opgedronken en niet tegen onze mooie boot gegooid


Els en Kerstin uit Dronten

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 620 Black Edition

Datum: 11-04-2008

Op 1 april 2008 werd onze Oudhuijzer 620 black edition afgeleverd. Onze eerste boot én meteen met een geweldige rondzit waarmee wij opeens heel veel extra vrienden krijgen...

Het zijn vooral de royale afmetingen en de prima prijs-kwaliteitverhouding waardoor we bij Oudhuijzer terechtkwamen. En de hartelijke, betrokken advisering van Mario, Yoney, Frank en de anderen maakte de keuze makkelijk om hem bij Verschuur te bestellen.

En ze hebben geweten dat ze een kritische klant erbij kregen: alle witplastic onderdelen moesten vervangen voor rvs, mooie kuipverlichting en een chic 70 cm stuur zijn slechts enkele voorbeelden van de lange meerwerklijst. En dat terwijl de boot zelf al zeer compleet is... Toch pikte het Verschuur-team snel onze wensen op en deed volop suggesties om Elker Skip helemaal onze eigen boot te maken.

Elker Skip ligt inmiddels in een mooi boothuis in Aalsmeer, klaar om van iedere zonnige dag te genieten!


A Volgers uit Heereveen

Trotse eigenaar van de: Marinello Fisherman 17

Datum: 02-04-2008

Eindelijk gevonden.

Bij Verschuur Watersport hebben we na anderhalf uur rijden
de Marinello-collectie gevonden.
Echt prachtig, die italiaanse boten. En op het moment,dat wij er waren lagen er wel vijf types in allerlei kleuren.
Eerst koffie en dan vragen ze je het hemd van je lijf......
Waar wil je varen, hoe hard, met hoeveel personen,houdt mevrouw van lekker zonnen ??? Enz.,enz.
Na een uurtje komt dan de offerte. Natuurlijk valt die tegen. Maar wel perfect en geargumenteerd.
Even een nachtje over slapen.
Ja, we hebben er één gekocht.
Verschuur Watersport mannen (+ vrouw !!)hartelijk bedankt.

A Volgers


p Spaargaren uit Alphen a/d rijn

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 560

Datum: 02-04-2008

Geachte heer Mario Verschuur,

Over een paar weken hopen wij onze Oudhuijzer 560 BLACK EDITION te water te laten.
Ondanks de enorme drukte op tweede Paasdag, werden we door uw team geweldig geholpen.
Vervolgens bleek in de dagen daarna bij u 'alles' te kunnen !!!
Teak-houten vloer en -dek, verlichting, speciale cabriokap,
noem maar op.
Aan al onze wensen werd voldaan !!!
Wij zijn nu al trots op onze boot.

Fam. P.Spaargaren.


Familie van Delft uit Haarlem

Trotse eigenaar van de: Oudhuyzer 620

Datum: 02-04-2008

Na een hele winter gewacht te hebben, was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Onze sloep werd afgeleverd door Verschuur Watersport.
Wij zijn zeer tevreden over hoe dit bedrijf onze boot heeft afgeleverd.
Verschuur heeft ons constant op de hoogte gehouden over de vorderingen van onze sloep, daar wij zeer veel accessoires op onze boot hadden.
En ook Frank heeft alles zeer professioneel opgebouwd. Onze complimenten voor de werkplaats daar!
Bedankt! We hopen op een mooie zomer voor jullie en ons.
Tot in het najaar!


J.E.A. van Klaveren uit Rotterdam

Trotse eigenaar van de: Oudhuijzer 500

Datum: 02-04-2008

Ben heel tevreden over de reparaties/verranderingen aan mijn sloep ,nadat bedrijf X (deze naam is door Verschuur Watersport weggelaten) deze heel slecht had uitgevoerd.
Ben ik heel blij dat julie dit als nog perfect hebben opgelost,

mijn dank,

mvgr.john van klaveren