Suzuki proefvaardag

Gepubliceerd op 5 mei, 2019

Komt u naar de Suzuki Proefvaardag?

Tijdens de Suzuki Proefvaardag, dit jaar op zondag 26 mei in Zeewolde, kunt u zelf de Suzuki-buitenboordmotoren achter diverse boten op het water ervaren. Net als voorgaande jaren vindt de Proefvaardag plaats bij Marina Eemhof in Zeewolde: de ideale locatie om alle verschillende motoren én boten uit te proberen!

Totale beleving
Onze lijn aan innovatieve buitenboordmotoren – met vermogens uiteenlopend van 2,5 pk tot de indrukwekkende DF350A met 350 pk – is tijdens de Suzuki Proefvaardag uit te proberen op een breed scala aan boten. Van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB’s: alles is aanwezig zodat u het zelf kunt ervaren!

Voor iedere watersporter
Rustig genieten van een mooie tocht in een sloep, een spannende vistrip of juist een sportieve dag op een wakeboard achter de boot … Suzuki weet waar iedere watersporter van geniet en op die filosofie bouwen we onze producten. Tijdens de Suzuki Proefvaardag kan iedereen, van jong tot oud, de boten en buitenboordmotoren van Suzuki helemaal zelf beleven. Bovendien zijn Sony en foto- en videospecialist CameraTools deze dag aanwezig met een stand en kunt u een fotografieworkshop volgen.

Deelname aan de Suzuki Proefvaardag is helemaal gratis, dus meld u snel aan!

Aanmelden kan op via de volgende link: http://www.suzuki.nl/marine/proefvaardag?gclid=CjwKCAjw_MnmBRAoEiwAPRRWW5L__r0TPLxai9_Rt84AI_RGJ4NXAe-jNRZPDvU-qI_LYpC5wUnNrBoCIOoQAvD_BwE

Datum: Zondag 26 mei 2019
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Marina Eemhof, Slingerweg 9, Zeewolde

 

 

Posted in Nieuws