Trailers

/Trailers
Trailers 2017-03-03T09:58:35+00:00

Vanclaes boottrailers

Alle producten die Vanclaes produceert, inkoopt of waar na productie nog een externe verduurzaming aan geschied worden door de ingangscontrole gecheckt op kwaliteit, kwantiteit en eventuele noodzakelijk specificaties. Wanneer een Vanclaes product de laatste fase van assemblage heeft doorlopen wordt deze altijd volledig gecheckt op vele specifiek voor het betreffende product vastgestelde controle punten.

Vanclaes basic RVS boottrailers

Hoge kwaliteit RVS Boottrailers voor de beste prijs. Vanclaes biedt een uitgebreid leveringsprogramma Basic boottrailers wat voor iedereen financieel bereikbaar is. Ondanks het “budget” karakter van deze Basic boottrailers biedt Vanclaes haar klanten wel vele unieke technische en functionele voordelen en is daarmee veruit de beste keus als u een nieuwe boottrailer gaat kopen.

Zo biedt Vanclaes op alle Basic boottrailers standaard: Waterdichte LED verlichting, kras en streepvrije rollers, een volledig RVS chassis en u hoeft geen lichtbalk meer te verwijderen, dus super snel te water. U koopt onze RVS Basic boottrailers via onze Silver en Gold partners.

Vanclaes customshop boottrailers

Hoge prestaties en gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met een luxueus design, volledig maatwerk gebouwd naar de wensen van u en uw boot. De Vanclaes Customshop boottrailer is de eerste modulair gebouwde boottrailer ter wereld en door u zelf gemakkelijk samen te stellen. Ondanks dat elke Vanclaes Customshop boottrailer speciaal voor uw boot gebouwd wordt is de levertijd van 14 dagen bijzonder kort en zijn de prijzen uiterst betaalbaar. De Vanclaes Customshop boottrailer kent een immens lange lijst van voordelen en mogelijkheden welke op geen andere boottrailer ter wereld te vinden zijn. Een vergelijk maken is dan ook simpelweg niet mogelijk, klanten die de Vanclaes Customshop boottrailer kopen zijn veelal fanatieke en zeer actieve of (semi) professionele watersporters. Toch komt het ook geregeld voor dat kopers van de Vanclaes Customshop boottrailer helemaal klaar zijn met de geboden tegenvallende kwaliteit en functionaliteit van conventionele boottrailers en de overstap maken. Inruilen van uw huidige boottrailer is bij Vanclaes altijd mogelijk.

 

Pega boottrailers

Pega trailer

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier.
Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen.
Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat.
Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden.

Trailer occasions