Nu 6 jaar garantie op Suzuki motoren

Gepubliceerd op 1 januari, 2023

Suzuki garantie

Suzuki wijzigt haar garantie van drie naar zes jaar.

BEWEZEN BETROUWBAARHEID:
6 JAAR GARANTIE

De reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koestert Suzuki. Als het over de beste maritieme ervaring gaat, zijn zij zeer serieus. Suzuki producten moeten garant staan voor onbezorgd vaarplezier. En 100% vertrouwen krijg je met de 6 jaar garantie op onze buitenboordmotoren. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan, dan zorgt Suzuki voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. En dat kost je niets extra, ook niet je eigen risico.

Onderhoud bij de Suzuki-dealer

De brede range Suzuki Marine producten zijn verkrijgbaar bij de officiële Suzuki Marine dealers. Zij zijn tevens de aangewezen plek voor onderhoud en garantie voor jouw nieuwe aanschaf. Suzuki adviseert je alle onderhoudswerkzaamheden, reparaties en garantiewerkzaamheden uit te laten voeren door de Suzuki-dealer bij wie je jouw buitenboordmotor hebt gekocht. Je dealer kent jouw buitenboordmotor en haar historie en kan je de best mogelijke service verlenen.

De officiële Marine dealers zijn door Suzuki technisch opgeleid en worden elk jaar bijgeschoold om optimaal van alle technische vernieuwingen op de hoogte te blijven. Met deze bedrijven heeft Suzuki Nederland heldere afspraken over garantie en herstel indien het aangeschafte product niet aan de vereisten voldoet.

Bij de Suzuki-dealer kun je rekenen op snelle, betrouwbare service en duidelijke afspraken. Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft. En je houdt bij onderhoud door de officiële Suzuki-dealer aanspraak op de garantie.

Hoelang geldt de garantie?

  • De Suzuki buitenboordmotoren worden geleverd met een garantie van 6 jaar of maximaal 1.000 vaaruren.
  • De Suzumar rubberboten worden geleverd met een garantie van 3 jaar.
  • De Nimarine rubberboten worden geleverd met een garantie van 2 jaar.
Kijk voor meer informatie over deze garantie op: Suzuki garantie registgratie
Posted in Nieuws