Reviews

Onderstaand een kleine greep uit een aantal reviews van onze opdrachtgevers.

Laat een review achter

  • (Wordt niet getoond op de site)

Na 3 jaar genoten te hebben van een Corsiva 590 waren we toe aan een volgende stap. met een aantal boten gevaren en nog veel meer boten bekeken ging ons hart het snelst kloppen bij de ZEE 26. een jacht in sloepformaat! we zijn keurig geholpen door Stef en later door Koen.  leuk team!  we zijn inmiddels 2 weken aan het genieten van onze nieuwe trots en zijn er wel achter dat we de juiste keuze hebben gemaakt!  Bedank team Verschuur, en zoals gezegd... over 3 jaar komen de we de tripple 7 halen! :-)   Groet, Menno & Bart

Menno & Bart

We hebben Verschuur Watersport leren kennen in de RAI. Kort daarna bezochten we de showroom tijdens de vaardagen. Je merkt er onmiddelijk een gemoedelijke sfeer, professionele begeleiding en geen opdringerigheid. Ze adviseren vertrekkend van de wensen van de klant en denken mee. Tijdens het aankoopproces heeft Barry ons uitstekend geholpen en zorgde ervoor dat alles correct werd opgeleverd. Wij zijn bijzonder tevereden van de service en van de aankoop.

Fam. Bruninx

Op Hemelvaartsdag ben ik naar Verschuur gereden, men was open en een verkooppunt van o.a. Topcraft. Ik had mijn oog laten vallen op een Topcraft 484 Limtited . Een niet te grote boot, immers de Titanic in een sloot zou misstaan. En ze zijn erg mooi . Dus met het gezin en oma naar Alphen aan de Rijn . Verschuur was makkelijk te vinden en heeft een mooie grote showroom. Wij werden vriendelijk ontvangen door Barry met koffie en fris. Barry nam met ons de uitgebreide optielijst door en gaf kundig advies. Ik wou graag mijn twee jaar oude motor over laten zetten op de nieuwe boot en de nieuwe boot passend krijgen op mijn nog vrij jonge trailer. Barry liep mee naar buiten ( Naar meegenomen boot op trailer) en gaf aan dat hiertoe zeker mogelijkheden waren. Vervolgens nog even met mijn zoontje in de nieuwe boot in de Showroom gezeten en een paar foto's gemaakt om te delen . Daarna even serieus samen met Barry gekeken, wat de mogelijkheden waren om tot een aantrekkelijke prijs te komen. En ik heb een mooie korting gekregen. Ondertussen kwam men met warme gehaktballetjes en worst, kortom geen reden om weg te gaan. Maar gezien het erg druk was en de andere bezoekers ook aandacht behoeften, zijn we weer teruggereisd naar Heerhugowaard. Het was de trip zeker waard geweest en ik kan Verschuur ook aan iedere potentiële botenkoper aanbevelen. Nu aftellen tot de aflevering,...

Andy K.

Sinds we aan het water wonen zijn we geïnteresseerd geraakt in het hebben van een mooie sloep. Uiteraard veel op internet gekeken waarbij we ook de vlogjes van Verschuur tegenkwamen. Hierdoor zijn we eens gaan kijken in de showroom en waren meteen onder de indruk van de mooie zaak en het grote aanbod boten. Ons oog viel gelijk op de geweldige Primeur 710. Verschuur had daar een hele mooie van op voorraad die precies aan onze wensen voldeed. We waren gelijk verkocht. Tijdens het opstellen van de offerte werden we uitstekend geholpen door Yoney en haar collega’s. De koop werd beklonken met een heerlijk glas champagne! Korte tijd later werd onze Primeur 710 al geleverd, precies volgens planning. Ook deze levering op locatie was super geregeld. Onze complimenten voor de servicegerichtheid en vriendelijkheid! Verschuur heeft ons uitstekend geholpen om onze droom tot werkelijkheid te maken.

Fam. v/d Meulen

Na een enerverend verkoopproces waarin we uitgebreid werden geïnformeerd, volgde snel onze keuze voor een Corsiva 520 New Age. Afgelopen vrijdag is deze ook keurig op tijd geleverd in onze jachthaven. Onze eerste boot, dus een ervaring op zich. Over het hele proces niets anders dan lof. We hadden ons al behoorlijk goed ingelezen (of gekeken) via de uitgebreide blogs. Heerlijk om lekker doorheen te gaan. Maar de service in de showroom en gedurende de weken erna overtrof alles. Naast een persoonlijke benadering met humor, duidelijke toelichting en uitgebreide service staat ook klantgerichtheid bij Verschuur bovenaan. In het bijzonder willen wij Yoney bedanken voor haar inzet, enthousiasme en doeltreffendheid in de communicatie. Geen vraag was teveel. Wij gaan met plezier ons vaarseizoen tegemoet en kijken terug op een zeer prettig aanschafproces.

Jan Willem en Raymond

Op 2e paasdag spontaan langsvaren en zomaar even kijken wat er zoal te koop is en jawel, op slag verliefd op de corsiva 595 Met een vriendelijke medewerkster even gesproken en Mario kwam even kijken naar mijn sloep voor evt inruil. Daarna even kort met Mario verder gesproken maar het was zo druk dat ik Mario weer verder zijn gang liet gaan met andere klanten. De dag erop kwam ik wederom terug om serieuzer te praten en twee uur later was de koop voor de corsiva 595 getekend. De dagen erna telefonisch en mail verdere opties besproken met Mario en Yoney en worden toegevoegd. Kan niet wachten tot de levering. Wat betreft de firma Verschuur in speciale Mario en Yoney, wat een leuke mensen en het voelde zo goed dat ik voor 100% kan zeggen, voor een sloep/tender moet je bij Verschuur watersport zijn

John

Trotse eigenaar van: Corsiva 595 tender

Na een aantal boten te hebben gehad (speedboten) ging het toch weer een beetje kriebelen om een boot te kopen, na het internet afgespeurd te hebben en een aantal particulieren boten bezocht te hebben zijn we erachter gekomen dat we voor een sloep zouden gaan. We zijn bij Verschuur Watersport terecht gekomen om te oriënteren hoe het nu zou zijn om een sloep te hebben, we werden vriendelijk te woord gestaan maar lieten ons verder vrij om alles op het gemakje te bekijken. Toen we uiteindelijk vragen hadden kwam Stef ons alles op een rustige manier uitleggen zonder maar enig gevoel te hebben van verplichting. Alles voelde goed hij maakte ons enthousiast en hebben eigenlijk vrij snel besloten om de Corsiva Tender 695 te kopen. We hebben daarna nog vele malen gebeld voor aanpassingen en informatie en dit alles werd spontaan , goed en vriendelijk aangenomen en aangepast, niets was of is teveel. Echt fijne, enthousiaste en bekwame mensen ook als we de boot wilde zien konden we komen wanneer we wilde, echt super flexibel. Uiteindelijk werd de boot op 3 april in Vlaardingen afgeleverd en wederom werd alles weer goed en vriendelijk uitgelegd. Ze nemen er zo de tijd voor en we kunnen altijd bellen of langskomen als er wat is.

Familie Steentjes

Trotse eigenaar van: Corsiva 690 tender

Na het verlossende woord dat er een ligplaats beschikbaar kwam, was de weg vrij om opzoek te gaan naar een boot. Maar wat voor een boot? Een vlet, een sloep of toch een tender? Wat voor motor inboard of toch outboard? Diesel of benzine? Het waren allemaal vragen die ineens relevant werden. En dan ook nog de persoonlijke wensen. Op naar verschillende botenzaken, waaronder ook Verschuur Watersport. Hier hadden ze 3 van de boten uit mijn voorselectie. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk verwelkomt, en na alle boten te hebben bekeken, kwam ik in gesprek met Koen. Hij was de gelukkige die al mijn vragen mocht beantwoorden. Na dat deze allemaal waren beantwoord, werd de keuze verfijnd. Een aantal koopavonden verder , waarbij ik bijna het voltallige personeel wel heb ontmoet, en het doorspreken van mijn specifieke wensen, ben ik in augustus 2018 overgegaan tot de aanschaf van een Primeur 610. In overleg zou de boot eind eerste kwartaal van 2019 geleverd worden. En toen begon het wachten…. 7 maanden lang. En dat heeft veel engelen geduld gekost. Tussendoor toch nog een paar keer bij Verschuur Watersport langs gegaan en naarmate de datum dichterbij kwam werd de spanning alsmaar groter. Op 30 maart was het dan zover, wij konden de boot komen halen. Stef verzorgde de aflevering van de boot, en na de nodige handtekeningen en uitleg was het dan zover. De terugvaart kon beginnen. Na een paar dagen een onverwacht telefoontje van Stef, met de vraag hoe de terugreis was verlopen en of alles goed bevalt. Wat een goede aftersales! De buitenboordmotor heeft na 20 draaiuren zijn eerste service beurt nodig, en het was geen probleem om met de boot langs te varen om deze dan direct te laten uitvoeren. Onder het genot van een kopje thee werd de 20uren beurt uitgevoerd en kon de reis terug weer aanvangen. Wat een fijne service! Verschuur Watersport, een team oprecht enthousiaste medewerkers, die geen vraag te veel vinden. En welke tijdens de aankoop tot aflevering en daarna, voor je klaarstaat. Chapeau, ga zo door want deze service verdiend echt erkenning. Koen, Yoney, Stef, Rewi & John ontzettend bedankt! Met vriendelijke groet, Lexie & Ernst

Lexie & Ernst

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Primeur 610 tender

En dan kom de dag waarop je besluit een boot de gaan kopen. Een lang gekoesterde droom waarin gelukkig mijn vriendin haar mee laat voeren. Na een eerste voorzichtige verkenning wordt ons duidelijk dat we ons uitvoeriger dan eerst gewenst moeten gaan oriënteren. De botenmarkt met een groot aanbod aan sloepjes en bootspecialisten is groter dan gedacht. Omdat we gehouden zijn aan elektrisch varen, maar op termijn misschien toch harder willen kunnen varen me onze opgroeiende tienerjongens hebben we best speciale wensen. Dat vergt een goed luisterend oor van onze verkoper, en enige flexibiliteit, want we zijn niet snel te overtuigen. Uiteindelijk zijn we bij Verschuurwatersport terecht gekomen. Een leuk watersportbedrijf met een eigen identiteit en verhaal en bovendien met een groot assortiment aan boten en een prachtige showroom. Het blijkt een winnend concept! De aangename adviesgesprekken met Jeroen Clerx en het complete aanbod overtuigen. We gaan ervoor en kiezen voor de geweldige Corsiva 595 Tender! Bedankt Jeroen en andere teamleden van VW voor jullie support! Angel, Ray & de kids

Angel & Ray

Trotse eigenaar van: Corsiva 595 Tender

Vanaf het eerste contact met Yoney en Mario tot het afleveren van onze boot door Rick, niets dan goede woorden voor het team van Verschuur Watersport. Onze droom, van een eigen sloep, is in korte tijd gerealiseerd. Duidelijke uitleg over verschillende opties bij de aankoop tot uitgereide instructies bij aflevering laten zien dat het team verstand van zaken heeft. De vele telefoontjes, mails en toegestuurde foto’s van onze boot hebben wij als zeer prettig ervaren. Nu 2 tochtjes verder, wat vragen rijker weten wij zeker dat we ook deze bij verschuur kunnen neerleggen. Bedankt voor alle goede zorgen, Patrick en Silvia Ramakers.. En een aai voor Storm van onze kinderen, Sam en Tess

Patrick en Silvia Ramakers

Woonplaats: Assendelft

Trotse eigenaar van: Corsiva 590

Onze Oud Huijzer 700 Tender. We zijn pas sedert 2009 “watersporters” en hebben ons destijds ook bij Verschuur Watersport georiënteerd en daar o.a. een mooie, maar buiten ons budget, Oud Huijzer 620 sloep gezien (met cabin). Elders hebben we toen onze eerste boot, een Prins Open 480, aangeschaft. Het varen beviel ons zo goed dat we aan het eind van dat seizoen toch nog eens zijn gaan praten bij Verschuur over een OH620. Na veel kijken, wikken en wegen werden wij het met Hans eens en beleefden we veel plezier aan onze LUPRO (OH620). De prettige ontvangst, goede info en de door ons ervaren service van het gehele team beviel ons direct al goed. Begin 2015, op een druilerige zondagmiddag, gingen wij naar de nieuwe locatie en showroom van Verschuur Watersport in Alphen om eens te kijken, tja, en dan ben je al voor 51% verkocht. Wat een keuze aan mooie sloepen. De Corsiva 690 leek ons wel wat en we konden direct een proefvaart maken. Maar ja, er lag ook een mooie OH 700T sloep (ook weer met cabin, net als de OH620). Mede door het enthousiasme van Henk hebben wij uiteindelijk met Barry de koop van de OH700T gesloten. Ondanks het drukke seizoen kon de boot (LUPRO XL gedoopt) begin juni 2015 worden opgehaald. Door de vaar ervaringen in de daaropvolgende weken regelmatig contact gehad met teamleden van Verschuur Watersport voor wat aanpassingen en verbeteringen waarbij de lijfspreuk; ”dat lossen wij op”, telkens weer werd waar gemaakt. Nadat door Barry en Rick de technische haalbaarheid van het plaatsen van een boegschroef is onderzocht en gecalculeerd, is met de begin 2016 gemonteerde Jet Thruster onze LUPRO XL nu “af” en varen wij er heerlijk mee op de plassen en vaarten in en rond Aalsmeer. Zonder iemand van het gehele team van Verschuur te willen vergeten, willen wij allen, maar vooral Rick, Barry, Hans, Mario en Yoney, hartelijk danken voor de ervaren service.

Wim en Marja

Woonplaats: Aalsmeer

Trotse eigenaar van: LUPRO XL

Na meerdere boten fabrikanten/leveranciers bezocht te hebben kwamen we terecht bij Verschuur Watersport. In de showroom stonden drie ZEE 26 op een rij. De blikvanger was de ZEE 26 in het frozen brons met een Yanmar 29pk. Het was liefde op eerste gezicht! Na een goede uitleg van de boot en de specificaties/opties van Yoney en Koen, belandden we al snel in de onderhandelingsfase. Dit verliep allemaal heel prettig en professioneel. De tender werd op de afgesproken datum opgeleverd (na het inbouwen van een extra koelkast en andere kleur buiskap). Inmiddels hebben we er al meer dan 30 uur mee gevaren zonder problemen en kijken uit naar de eerste mooie dag van 2019! Bij Verschuur Watersport ben je bij de beste! 5 sterren! ***** Met vriendelijke groet, Eric/Marie-Claire

Eric de Boer

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: ZEE 26

Na jaren lang sloep gehuurd te hebben,Zijn we bij Verschuur watersport terecht gekomen om onze eerste eigen sloep te kopen.Na zeer goede uitleg van Stef gehad,hebben we onze eerste sloep gekocht.8 september konden we de sloep ophalen.Na een kop koffie en een fles lekkere champagne heeft Koen alles nog rustig en goed uitgelegd.We zijn zeer tevreden huiswaarts gegaan.Om vervolgens de volgende dag de eeste vaart eigen sloep te maken.#genieten. Hartelijk Dank Team Verschuur. Met Vriendelijke Groet, John & Jessica

John & Jessica

Woonplaats: Mill

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 Tender met trailer

We had an amazing experience buying a Corsiva 500 Tender @Verschuur Watersport! From the warm welcome we received, the great advice and excellent service given, to the moment we took off to new boating adventures, simply everything was noteworthy. The expertise, knowledge, combination of great fun and a super speedy communication and delivery leave us “wunschlos glücklich”. A lot of attention was given to our wishes and they were incredibly accommodating with even the smallest details. We also decided to winter store with them. Thank you very much for everything, Team Verschuur Watersport, you are awesome! With regard to the boat: we already had made a very narrow selection and came pretty targeted to the show room. In that sense we can only speak from our criteria list: 2-4 people mainly on the boat, shallow water suitable, polyester, non-bulky, black/cognac or grey/grey combo. We wanted an elegant yet cheeky boat. As less tech nor wood on board as possible. To us this is a ‘simple’ spare time pleasure, of which we have little and have neither the time nor the space for extensive maintenance. So the Corsiva 500 Tender that happened to be in the show room was a match made in heaven for us. To conclude: we love the boat, the experience and being clients @Verschuur Watersport. May you feel inspired after reading this to join the club !-) Best of nautical greetings, Mel and Erik van Dijk

van Dijk

Trotse eigenaar van: Corsiva 500 Tender

Dit voorjaar op zoek gegaan naar een boot die alles kan. Hiervoor kwamen we al snel uit bij de aluminium boot Van Vossen 660 Sport. Te gebruiken als sloep in Rotterdam en in de zomer snel varen in Zeeland. Best of all worlds. Wat een geweldige boot! Hierbij geholpen door Mario Verschuur. Deskundig en zeer goede service. Dank jullie wel. We zeggen nu: dit hadden we eerder moeten done. One live …… live it. Dank jullie wel.

Fam Verberk

Trotse eigenaar van: Van Vossen 660 Sport

Hallo team Verschuur, Wij gingen onderweg met de bedoeling, om alleen even een kijkje in jullie showroom te nemen. Maar ergens is er iets fout gegaan, want wij zijn met een hele mooie Van Vossen 550 VB de deur uit gegaan en we hebben zeer tevreden getoost op onze aankoop. Jeroen, bedankt voor al de uitleg en het samenstellen van het beste passende pakket, wat aan onze wensen voldoet. En Stef, wat een fantastische aflevering, super geregeld allemaal we zijn er blij mee. Groetjes Fam den Otter

J. den Otter

Woonplaats: Zuid Scharwoude

Trotse eigenaar van: Van Vossen 550 VB

n plaats van een geschreven review, heeft de familie Lehman ons een film als review gestuurd: https://youtu.be/FMqR8OmhWpQ

Fam. Lehman

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Primeur 610 tender

Verschuur Watersport is een specialist binnen haar vakgebied, Ze denkt mee met haar klanten en kan snel schakelen. Daarnaast zijn ze erg servicegericht! dit hebben wij ervaren met de aankoop van onze Primeur 710. Nogmaals dank voor de snelle service, wij kunnen iedereen Verschuur meer dan aanbevelen. En de Primeur 710? veel ruimte makkelijk vaarbaar, een grote fun factor!! we krijgen veel complimenten op de look and feel van onze boot.

Fam Rensing

Woonplaats: Huis te Heide

Trotse eigenaar van: Primeur 710 " Viva la Vida"

Wij kwamen op een zaterdag even kijken en na een aantal rondjes lopen en een gesprekje met Yoney zagen we de Primeur 570 liggen. Hij was al opgebouwd en praktisch vaarklaar. Meteen meenemen ging nog net niet maar met alle service van iedereen daar was konden we de boot na 1 week al ophalen. We zijn direct vanaf de showroom naar huis in Velsen gevaren en hebben sindsdien al vaak rondgevaren. De boot vaart geweldig en voldoet aan alle verwachtingen. Bedankt allemaal bij Verschuur en tot ziens

Emm Houtkamp

Woonplaats: Velserbroek

Trotse eigenaar van: Solo v/h Vechtje (Primeur 570)

Afgelopen zaterdag kwamen we even een kijken en oriënteren bij verschuur watersport. We werden verlief op de oud huijzer 616. We zijn fantastisch geholpen en geïnformeerd, zeer prettig omgang en erg vriendelijk personeel. Wat een belevenis !!! We zijn erg blij met onze keus! Dank voor jullie help!!! En als waardering hebben we onze boot de naam gegeven van jullie hond: storm!!!

Maribel

Woonplaats: Vinkeveen

Trotse eigenaar van: Oud huijzer 616

Als onervaren watersporters stapten mijn zwager en ik bij Verschuur binnen om ons te oriënteren op een boot. Na een kwartiertje waren wij er wel uit: ons oog viel op de Van Vossen Tender 600. Gelukkig waren de vrouwen het ook eens met de keuze, want de aankleding en accessoires waren al bepaald op basis van het deskundige advies van het verkoopteam o.l.v. Yoney. Het is een stoere aluminium boot waar wij in Leiden en op De Kaag enorm veel lol aan gaan beleven. Onze dank voor de prettige en snelle service! Om maar te eindigen met de naam van onze boot: Arieviderci!

Schiphorst

Trotse eigenaar van: Van Vossen 600 tender

Corsiva 500 met Pega SH1350/500 trailer aangeschaft bij Verschuur Watersport. Goede service en volgens afspraak afgeleverd, ze gaan ver in het voldoen aan je wensen. De Corsiva 500 is ruim van binnen, vaart prima en is goed hanteerbaar. De boot is prima te traileren (kantelen meestal niet nodig) op de vele vrije trailerhellingen die er beschikbaar zijn. Op deze manier keuze uit veel meer vaargebieden in binnen- en buitenland en opslag boot uit en water in de garage scheelt onderhoud en havenkosten in zomer en winter. Zeker een aanrader.

Marcel

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Corsiva 500

Verschuur Watersport Ben over alles zeer tevreden een zeer goed team mooie sloep. De sloep word netjes gebracht op afgeleverde datum en tijd door Willem deze man spant toch wel de kroon sympathiek en in alles behulpzaam. Maakt de cabrio kap en kuipzeil los om de sloep naar de aanlegplaats te varen op de plaats geeft hij mij adviezen legt de sloep vast en monteert alles weer terug. Wij worden door een medewerker er op aangesproken dat dit de verkeerde ligplaats is dus verkassen ja dan komt Willem vrijwillig zonder commentaar weer in actie alles los maken nieuwe aanleg plek en weer alles netjes dicht maken Willem een dikke pluim en een hele warme douche. Met vriendelijke groet Aan komend watersport genieter

E.V.Leeuwen

Woonplaats: Helmond

Trotse eigenaar van: 4 Family 495 de luxe

We gaan zo onze nieuwe sloep halen. We kwamen eerder de showroom binnen en dachten, jeetje wat een prachtige boot staat daar! Het was een hele klus voor het technische team om onze 50 pk motor in te bouwen, maar het is gelukt. We kunnen niet wachten om zo weg te gaan varen. Naar onze eigen plek in de haven van Reeuwijk. Bedankt voor de goede service!

Ton van Wijk

Woonplaats: Waddinxveen

Trotse eigenaar van: primeur 610

Door de boten de boten niet meer zien, dat gebeurde in mijn zoektocht naar een boot. Ik ben naar Verschuur Watersport gereden omdat ik alles wilde vergelijken. Ze hebben een enorme showroom waar dat kan. Ik heb samen met mijn vrouw de keuze kunnen maken na goed ongedwongen advies van 1 van de verkopers. De kinderen werden vermaakt door de lieve zwarte labrador:) Ik ben blij met onze ZEE26! En blij met Verschuur als dealer achter onze boot. Want ook na de verkoop hadden we nog vragen die net zo goed beantwoord werden als daarvoor. Team Verschuur, bedankt!

Peter R

Ons eerste bootje was een Glastron T156 open bow uit 1969, gekocht in 2016. Leuke boot, lekker mee gevaren, en we hadden de smaak te pakken. Maar we zijn toch meer het type voor een sloep. Begin 2017 hebben we een Aquatico 530 gekocht met een 10 pk motor, wat meer ruimte, maar toch nog net te klein, en omdat ik het vaarbewijs heb gehaald, mag het ook wel iets vlotter. Eind september gingen we ons oriënteren naar een iets ruimere en snellere sloep en kwamen terecht bij Verschuur. En daar stond gewoon de boot in de showroom die aan al onze wensen voldeed, de De Primeur 610 Tender. Perfecte kleurstelling, heel donkerblauw met creme, mooie kussens erin, en met een Suzuki 30 pk motor. Door het vrijblijvende deskundige advies van Koen hebben we dezelfde dag nog besloten de knoop door te hakken en zijn we nu de trotse bezitter van deze prachtige boot. Wij zijn heel prettig geholpen door Koen, Yoney en Barry. Bij het ophalen van de boot stond deze keurig afgesteld op de trailer klaar voor ons. Wij kunnen Verschuur bij iedereen aanraden, je wordt er fijn geholpen, ze zijn niet opdringerig en luisteren heel goed naar je wensen. TOP!

Andries en Ali

Woonplaats: Haaksbergen

Trotse eigenaar van: Primeur 610 Tender

Gisteren onze Corsiva 595 Tender opgehaald. Hoewel onze huidige Corsiva 570 nog geen twee jaar oud is, gingen we eigenlijk voor de Corsiva 590 omdat deze uit productie ging. Helaas…..uitverkocht. Toen stelde Yoney voor om een offerte te maken voor een Corsiva 595 Tender uit voorraad. Na even nagedacht te hebben was het ei snel gelegd. Koen heeft de offerte met ons doorgenomen en na enige aanpassingen heeft hij de boot gisteren afgeleverd. ( Zoals altijd een feest) We hadden onze huidige trailer gehouden en deze werd perfect op de 595 afgesteld. Dit is onze derde Corsiva en natuurlijk allen gekocht bij Verschuur Watersport. Er valt altijd te praten en de service is perfect. Wat ook belangrijk is dat je klant bent met een grote K. Wil je een boot aanschaffen, ga naar Verschuur Watersport. Dank aan Yoney, Koen en de rest van het personeel.

Ger Dekker

Woonplaats: Heemstede

Trotse eigenaar van: witte Corsiva 595 Tender.

Na 10 jaar op een wachtlijst gestaan te hebben, zag het ernaar uit dat we volgend jaar een ligplaats zouden hebben op loopafstand van ons huis. We hadden nog geen boot, dus gingen we vorig jaar wat ideeën op doen bij de HISWA in de Rai. Ik wilde graag een onderhoudsvrije aluminium boot en mijn vrouw een moderne tender die er niet als een aluminium boot uitzag. Tijdens ons rondje op de Rai hadden we wel wat leuke bootjes gezien, maar toen we bij de stand van Verschuur kwamen, zagen we de net onthulde Triple7 en we waren op slag verliefd. Wat een mooie tender was dit zeg. Maar goed. Hij kan er wel schitterend uitzien, maar heeft hij ook goede vaareigenschappen? In de zomer dus maar een afspraak gemaakt voor een proefvaart. Al gelijk bij het instappen merk je hoe stabiel hij in het water ligt en als je er eenmaal in zit ook de heerlijke ruimte. Ook de vaareigenschappen waren dus geweldig. Hij stuurt lekker, reageert goed op het vermogen en blijft te allen tijde heerlijk stabiel. Uiteindelijk hebben we tegen het einde van het jaar een Triple7 besteld, waarbij we hem helemaal naar eigen smaak konden aankleden. Tijdens de bouw zijn we regelmatig wezen kijken naar de vorderingen en we merkten dat Koen er bovenop zat en de afwerking continue scherp in de gaten hield. Hij is dan ook schitterend geworden en daarvoor ook onze dank aan Koen. Ondertussen hebben we de Triple7 alweer een paar maanden in ons bezit en al heel wat mooie tochten gemaakt. Nogmaals bedankt voor het waarmaken van onze droom.

Rob Gerrits

Woonplaats: Ouderkerk aan de Amstel

Trotse eigenaar van: Triple7

Sinds 3 jaar wonen wij even verderop aan de Oude Rijn en hadden al een sloepje. Eigenlijk wilden we wel iets meer comfort en ruimte, dus toen verliefd geworden op de Corsiva 590 tender! Vorige zomer kwam er een jong gebruikte binnen die we gelijk hebben bekeken… En kort daarna lag hij eindelijk aan de kade. Met deze boot varen we veel vaker. De cabriokap houdt onze dochter uit de zon of de wind en ze kan lekker spelen op het halve zonnedek, zodat opa en oma ook nog gezellig mee kunnen. Een hele stoere en mooie boot waar we erg veel plezier van hebben! Service van Verschuur is ook top!

Linda en Richard

Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 tender

Afgelopen zaterdag na een korte bedenk tijd onze sloep opgehaald bij Verschuur. De eerste kennis making met Verschuur was zeer positief,goed geholpen en eerst voor een nieuwe boot willen gaan maar uiteindelijk viel onze keuze op een jonge 2e hands Corsiva 560 Classic. Een perfecte maat met buiten boord motor in de bun. Super geholpen door de staff ook nadat er een klein probleem ontstond op technisch gebied. Al 2 dagen gevaren en erg trots en erg genoten bedankt Barry, Stef en de rest van de staff voor de betrokken heid en support.

Marchel Bres

Woonplaats: Oegstgeest

Trotse eigenaar van: Corsiva 560 Classic

In alle rust konden we kijken naar de vele sloepen die er in de zaak lagen. Barry kwam rustig ons uitleg geven over de verschillende boten die er waren en die zouden kunnen passen. We hebben de Corsiva 690 tender gekocht. De prachtige boot sluit heel goed aan bij onze wensen van een sloep. Nog een paar weken en dan zal de boot afgeleverd worden. We hebben er zin in. Verschuur is echt een bedrijf waar je rustig kan kijken en ze netjes de tijd overal voor nemen. Ga gerust kijken en ervaar het zelf.

Cornelis en Lisette

Woonplaats: Bovensmilde

Trotse eigenaar van: Corsiva 690 tender

Gewoon even op een avond naar de Hiswa, kijken, biertje doen bij Verschuur Watersport, even bijpraten en verder een rondje gelopen. Op de stand van o.a. Primeur en Corsiva zag ik de Primeur 710 liggen. Wat is ie mooi, strak en hagelwit! Toch nog maar eens een biertje doen bij Verschuur…..offerte maken? Boot inruilen? Ja doe maar, ik ben er nu toch…….Pfffff thuis nog maar eens laten bezinken…….we hebben zo’n mooie boot, dus waarom?? Daar kwam de offerte per mail. Thuis maar eens een goed moment vinden om deze te bespreken. Wat gaan we doen? Wel niet wel niet….NEE NEE we houden de boot die we pas 4 jaar hebben! Totdat we in het Paasweekend even voor de kids naar een rubberbootje gingen kijken in Alphen a/d Rijn. Komen we bij Verschuur de trap op, hebben ze de nieuwe Primeur 710 precies bovenaan de trap gezet. Nog steeds erg mooi, strak en hagelwit!! Maar we kwamen voor een rubberbootje en niet voor de ……….NEE!!! Maar ja, dan raak je in gesprek met Koen en die vraagt, zal ik hem anders zo eens even uitrekenen voor je met de inruil van je huidige boot? NEE!!……..nou vooruit dan maar! En voordat dat je het weet zit je aan de Champagne en hang je 2 x aan de bel! Dat ligt niet aan ons, daar kunnen wij niets aan doen, maar dat komt door de vriendelijkheid, de gezelligheid en de ongedwongen sfeer bij Verschuur Watersport. Een paar weken geleden is onze Primeur 710 afgeleverd, wat een prachtige boot!! Mooi, strak en hagelwit, precies zoals ik het me op de Hiswa al had voorgesteld. We zijn er ontzettend blij mee. Eind goed al goed ?

Robert

Woonplaats: De Meern

Trotse eigenaar van: Primeur 710

Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van een Rapida 777. Bij Verschuur Watersport zijn wij heel erg vriendelijk ontvangen met een kopje koffie ( altijd fijn als je een ritje uit Brabant achter de rug hebt). Om vervolgens eens de nieuwe tender ZEE te bekijken wat echt een prachtige tender is. Tijdens dit gesprek werd duidelijk dat onze huidige tender was ingeruild voor een nieuwe ZEE. Voor ons als beginnende watersporters een mooie kans om te kunnen starten met een jong gebruikte tender sloep. 28-4-17 is onze tender geleverd en in tussenliggende tijd konden we nog komen kijken en werd er ook nog tijd vrij gemaakt voor wat extra uitleg. Ook vragen via de mail werden altijd binnen een dag beantwoord. De hoes van de biminitop was nog niet meegeleverd en werd een tijdelijk hoes aan de monteur meegegeven die het toplicht kwam repareren. WAT EEN FANTASTISCHE SERVICE!!!!!!! We hebben inmiddels al erg veel plezier met onze tender beleefd en hebben dit seizoen al 22 uur kunnen varen. Mario, Yoney en team Verschuur nogmaals bedankt!

M&H

Woonplaats: Den Bosch

Trotse eigenaar van: Tender sloep 777

Wij waren opzoek naar een nieuwe boot.. na van alles opgezocht te hebben kwamen wij uit bij Verschuur watersport. Wij zijn daar op een maandagochtend naartoe gereden en ja hoor daar lag hij in de showroom… De boot die de onze moest gaan worden! Na een tijdje alle opties en mogelijkheden besproken te hebben met Yoney hadden we al snel onze keuze gemaakt!! Dit moest hem worden!!! Wat een feest!!! Afgelopen zaterdag mochten wij onze gloednieuwe Corsiva 570 New Age ophalen bij het team van Verschuur!!! We werden heel gezellig ontvangen door de jongen die onze boot aan ons ging afleveren en na een kopje koffie was het dan zover. Na een korte introductie en uitleg gingen we op pad. We zijn heel erg blij met onze nieuwe boot en super tevreden over de service en snelheid waarmee het team van Verschuur heeft geleverd!!

Fam de Mooij

Woonplaats: Rijnsburg

Trotse eigenaar van: Corsiva 570 New Age

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe Primeur tender 600. Een prachtige boot die heerlijk vaart, een echte aanrader! Barry, Yoney, Flip en de rest van het team, bedankt voor het prima advies en de goede service.

Busman

Woonplaats: Heemskerk

Trotse eigenaar van: Primeur tender 600

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe Van Vossen 600 Tender. Hij vaart heerlijk! Yoney en Mario, bedankt voor de goede service en de hartelijke ontvangst. Erg fijn dat we de optie kregen om uit te proberen of hij onder de brug door paste – het was even spannend, maar alles is gelukkig prima gelopen!

Marc

Woonplaats: Landsmeer

Trotse eigenaar van: Van Vossen 600 Tender

4 weken geleden zomaar even binnen gelopen bij Verschuur Watersport, 4 uur later zijn we de trotse eigenaar van een Topcraft 605 tender. Super geholpen door Mario en Yoney, leuk team, zeer hoog level van service en klantvriendelijkheid! Mario Yoney en team bedankt!

Carlo en Natalie

Woonplaats: Rotterdam

Trotse eigenaar van: Topcraft 605 tender

Vandaag eindelijk onze Tender 700 opgehaald ? en wederom subliem geholpen. Hier gaan we nog heeeel lang plezier van hebben, top boot en top mensen bij Verschuur! Allemaal onwijs bedankt!

Rob en Jessica

Woonplaats: Wassenaar

Trotse eigenaar van: Tender700

Woensdag 31 maart onze boot gehaald .De gastvrijheid van yoni de perfecte uitleg van koen en de manier waarop iedereen je helpt bij de aflevering was weer eens het bewijs dat we de beste keus hebben gemaakt door bij Verschuur Watersport een boot te kopen.Na 2 uurtjes varen van alphen naar leiden met een heerlijk zonnetje hebben we met een zeer goed gevoel over jullie de champagne open gemaakt en kijken terug op een fantastische dag .Iedereen van Verschuur Watersport nogmaals bedankt ,jullie hebben er een zeer tevreden klant bij.Gr Peter Rodenburg en de groeten van senior.

Peter Rodenburg

Woonplaats: Leiden

Trotse eigenaar van: Freedom

Super vriendelijk en goed geholpen door het hele team. Proefvaart kunnen maken en in alle rust alles kunnen doornemen. In december 2016 besloten om een Corsiva 595 Tender aan te schaffen met 60PK Suzuki. Eind januari opgehaald en sinds dien al diverse heerlijke dagen op het water kunnen door brengen. Zowel de sloep als vriendelijkheid personeel is boven verwachting. Thanks Yoney en Mario!

Toine

Woonplaats: Dordrecht

Trotse eigenaar van: Corsiva 595 met 60PK Suzuki.

Het kriebelde al een paar jaar om een eigen sloep te kopen. Natuurlijk zijn wij bij een aantal bedrijven gaan kijken. Verschuur watersport was de enige waar we direct een klik hadden. Bij andere bedrijven was het personeel altijd zo druk met andere dingen dat er geen woord, glimlach of vriendelijk knikje vanaf kon en je jezelf daarom ook niet welkom voelt. Bij Verschuur watersport daarentegen kun je rustig rondlopen en is er toch ook altijd aandacht voor je. Al zeker drie jaar lang komen we een aantal keer per jaar kijken naar de verschillende (bestaande en nieuwe modellen) sloepen. Alle vragen werden altijd beantwoord en het maakt niet uit welke medewerker je sprak… nooit kreeg je de indruk dat er iets verkocht moest worden. Een hele vrijblijvende en ontspannen sfeer. Er was geen twijfel mogelijk… als de dag komt, zouden we sloep bij Verschuur watersport kopen. En die dag is nu gekomen! Alle medewerkers bedankt voor het fijne contact, de goede tips en het meedenken met de wensen. Het is een Corsiva 590 tender geworden met 20 pk zodat je net geen vaarbewijs nodig hebt. Tijdens de proefvaart dagen vorig jaar hebben wij er even kort mee gevaren en wij vonden de sloep stil, wendbaar, zeer stabiel, ruim en stoer.

Fam. Van der Meijden

Woonplaats: Gouda

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 tender

Onze eerste boot kopen is voor ons afgaan op het advies van deskundigen. Wij waren bij Verschuur hiervoor aan het juiste adres. Bij binnenkomst werden wij uitermate vriendelijk ontvangen door 2 enthousiaste stagiaires, die ons vervolgens voor de invulling van verdere details naar een ervaren verkoper hebben doorverwezen. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ons diverse opties van zowel nieuwe als gebruikte boten laten zien. Zelfs een proefvaart met onze hond werd geregeld, want voor ons was belangrijk of zij varen net zo leuk vindt als wij. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt voor een Primeur 610. Wij kunnen niet wachten tot wij hem kunnen ophalen. Dank voor alle mensen bij Verschuur voor het helpen onze droom waar te maken.

Rob en Wilma Neervoort

Woonplaats: Voorhout

Trotse eigenaar van: Primeur 610

Wat een heerlijk watersportbedrijf. Mooie showroom en lekker veel keuze. Wij kwamen voor een Stout 750 kijken maar uiteindelijk toch voor de Corsiva 690 Tender gegaan. Deze lag in de showroom en hij viel al direct op door de kleurstelling. Zwart met de oranje kussens. Paar keer langs geweest en zoals in veel andere reviews staat, men neemt telkens weer alle tijd voor je. Geen gepush maar eerlijk en nuchter advies. We hebben nu al een paar weken van onze Corsiva 690 kunnen genieten en hebben al veel positieve reacties in ontvangst mogen nemen. De Corsiva 690 is sportief en vaart heerlijk. Wij hebben vanwege het varen op Loosdrecht voor een 30Pk motor gekozen (mag je toch niet hard) verder heeft de boot volop ruimte en een heerlijk zonnedek. Team Verschuur nogmaals dank voor alles.

Martens

Trotse eigenaar van: Corsiva 690

Na twee jaar met een klein startersbootje in de grachten van Amsterdam, hebben we het idee opgepakt om naar een grotere boot te gaan kijken. Door de ervaringen met ons huidige bootje konden we een wensenlijstje creëren. Dit wilden we wel en dat niet. Eigenlijk gingen we gewoon eens kijken, ideeën en inspiratie opdoen. Er is zo ongelooflijk veel op de markt te verkrijgen. Sowieso zou het een occasion worden. Sowieso bij een dealer omdat we gewoon goede service en goede garanties wilden hebben. We zijn immers geen klussers. De eerste boot die hier bij Verschuur zagen was top. Maar ja, we hadden verder nog niets gezien. Koen voelde goed aan dat we vergelijkbare boten wilden zien (occasions of zelfs nieuwe in die prijsklasse). Geduldig legde hij bijvoorbeeld uit dat je de kwaliteit van een boot ook in de details terugziet. Bijvoorbeeld hoe de kikker bevestigd is en nog wat kleine dingen waar ik nooit bij stil zou hebben gestaan. Hoewel ik eigenlijk al blij was met de vervulling van mijn wensenlijstje, hebben we nu meer dan dat. Als je nog (g)een boot hebt en je leest deze review denk dan eens aan ons wensenlijstje: Rondzit waarbij je niet de knieën van de ander raakt. Kussens in je rug zodat je heerlijk relaxt kan zitten. Stuur in de boot. Motor binnen de boot. Tafeltje om de hapjes op te zetten. Zonnedek zo groot dat als je onderweg eenvoudig wil slapen, je de mogelijkheid hebt. En… heel belangrijk “cupholders”… (heerlijke overbodige luxe maar oh zo praktisch). We hebben nu een boot waarin we zelfs ledverlichting in de kuip hebben, goed zichtbaar zijn bij schemer/nacht en een feestje kunnen hebben met een vette stereo met goede luidsprekers. En… last but not least wees Koen ons erop dat met een groot roer je met weinig snelheid ook heerlijk kan manoeuvreren in de grachten van Amsterdam. We kunnen niet wachten. Bedankt voor de goede service en we kijken uit naar ons glas Moët Champagne als we de boot bij jullie te water laten.

Ton van der Aar

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Stout 650

“Het alles-kan-gevoel” Na wat vooronderzoek besloten we dat het een aluminium sloep moest gaan worden: bij Verschuur stonden meerdere modellen van Van Vossen in de showroom. Heel fijn. Ter plaatse na wat “wikken en wegen” voor de 650XL gegaan, buiten de standaard opties, kies je dan samen met Verschuur voor het integreren van je persoonlijke voorkeuren en je al snel krijg het gevoel dat niks teveel is. De koop beklonken met een glas bubbels en een leverdatum afgesproken. Op een knisperende oktober-dag onze sloep gehaald om deze naar Haarlem te varen… Het afgesproken maatwerk was mooi opgeleverd, top uitleg gehad om vervolgens na wat bubbels aan onze feesttocht te beginnen! Inmiddels al wat gevaren en het is toch moeilijk die ‘smile’ van ons gezicht te krijgen tijdens deze tochtjes! In het hele proces krijg je steeds het gevoel dat jij centraal staat, dat geen verzoek teveel is, en als je de opleverdatum 5 X verplaatst wordt er slechts begrip getoond! Het komt er op neer dat we een strakke, moderne sloep hebben gekocht, geleverd met ouderwetse, persoonlijke service! Barry, Jaimy en de rest van het Verschuur team; Bedankt! Lex Wertien Haarlem

Lex Wertien

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Van Vossen 650XL

Al na het eerste bezoek een goed gevoel over dit bedrijf.Gisteren dan ook mede door het vakkundige en zeer prettige gesprek met koen een sloep hier gekocht en ik ben blij dat ik de keuze op Verschuur Watersport heb laten vallen en ging als een zeer tevreden klant met het koopcontract naar huis.Weet nu al dat wanner ik besluit om naar een volgende boot te kijken het zeer zeker bij dit bedrijf zal zijn .Dus voor mij en ook voor het beste adres voor als u besluit een sloep te kopen VERSCHUUR WATERSPORT!

Peter Rodenburg

Woonplaats: LEIDEN

Na lang twijfelen tussen een speedboot en een sloep, gisteren (wederom) bij Verschuur geweest en gekeken naar een Primeur 700 tender. Onwijs fijn geholpen door Barry. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en geen vraag is teveel. Vandaag de beslissing genomen om de tender te kopen ? Barry was vrij, maar Joni nam zijn honneurs op een fantastische wijze waar. Erg prettig gesprek, super ook dat de boot nog tot het seizoen 2017 mag blijven liggen daar. Wij zouden iedereen aanraden hier een boot aan te schaffen, als u tenminste prijs stelt op hoge kwaliteit, groot service level enz enz. Team Verschuur bedankt voor alles !!!

Rob en Jessica

Woonplaats: Wassenaar

Trotse eigenaar van: De Primeur 700 tender

Ontzettend fijn te woord gestaan en geholpen door Koen! Als “starters op de botenmarkt” hadden wij veel – wellicht onnozele – vragen, maar Koen vond niets vreemd en heeft ons goed ingelicht. Hierdoor hebben wij een naar onze mening goede keus kunnen maken. Omdat het seizoen al bijna afgelopen is, zal de boot op ons verzoek volgend voorjaar worden afgeleverd. Wij kijken er naar uit!

Hans en Anja

Woonplaats: Kudelstaart

Trotse eigenaar van: Topcraft Tender 605

Wat een services. Wij hebben nog geen sloep gekocht maar wat wordt je hier prettig geholpen. Wij moeten eerst onze mooie zwaluwkruiser verkopen voordat wij een sloep kunnen kopen. Ze denken met je mee zetten onze zwaluwkruiser te koop op hun site en maken stickers die ze er ook nog opplakken. Hopelijk verkopen wij onze boot snel zodat we hier een mooie sloep kunnen kopen. Echt nogmaals topservices waar veel bedrijven wat van kunnen leren. Martin en dinekr

Martin en Dineke

Woonplaats: Den haag

Na lang overwegen gekozen voor de primeur 570 tender diesel. We vinden de combinatie van de looks, handelbaarheid op trailer en een betrouwbare diesel geweldig bij deze tender. Alhoewel Verschuur niet bij ons om de hoek is gaf dit bedrijf ons het beste gevoel van service. We zijn goed geholpen door Barry, we waren er gelukkig snel uit. Het voorraadmodel moest het worden. Een mooie combinatie van witte romp en klassieke teakkleur. De bijgeleverde trailer werd keurig voor onze Duvera op maat gemaakt. We hopen hier veel gebruik van te kunnen maken. Tijdens de proefvaart en oplevering was er ruim de tijd voor vragen en instructie. Veel goede tips gekregen ! We waren blij verrast dat de boot zo snel kon worden opgeleverd ! We hebben de afgelopen 2 weken heerlijk kunnen varen op de Biesbosch. We hebben samen met familie en vrienden enorm genoten. Team van Verschuur watersport bedankt ! Familie Laagland

Familie Laagland

Woonplaats: Dordrecht

In april werd onze sloep geleverd een corsiva 690. We hebben er lang naar uitgekeken maar daar was hij dan. Voordien gevaren met een Lago amora 4.35. De boot werd netjes opgeleverd. Eenmaal thuis bleek er iets met een zekering aan de hand te zijn. Verschuur heeft dit via een derde partij netjes oogelost. Het was even wennen met het aan- en afmeren in de haven en in de sluizen. We overwogen een boegschroef maar volgens Mario Verschuur was dit niet nodig. Hij had gelijk na een aantal maanden varen blijkt dit inderdaad niet nodig te zijn en sparen we een paar duizend euro uit. Onlangs geinformeerd naar de kosten voor winterstalling en de aanschaf van een caravankap. Ook nu werden we vrij vlot te woord gestaan. De service na de aankoop van de sloep is dus ook prima. Afgelopen seizoen gevaren op rivieren en in de biesbosch. De boot leent zich voor beiden prima. We hebben een 90pk motor genomen en voor op de rivieren blijkt dit geen overbodige luxe. We hebben veel complimenten m.b.t. de boot in ontvangst mogen nemen van wildvreemde mensen. Behalve dat de boot er goed uitziet is hij ook praktisch. We gaan geregeld een paar uurtjes varen of een dag. Maar het is ook heerlijk om bv. Samen een paar daagjes met de sloep weg te gaan. Het lijkt dan wel op kamperen maar is zeer goed te doen. Wel hebben we de boot laten voorzien van een koelkast en daar hebben we geen spijt van, ideaal! We zijn zeer content met onze aankoop en hebben geen spijt van onze keuze voor Verschuur watersport. Hartelijke groet, Fam. De Bus

Bus

Woonplaats: Dordrecht

Trotse eigenaar van: Corsiva 690 tender

Wij waren in contact gekomen met Verschuur Watersport om ons te orienteren voor het kopen van een eerste boot. Hele fijne service ontvangen! Yoney bleef lang na sluitingstijd ons helpen met het beantwoorden van vragen. Niets leek teveel gevraagd en kregen tips om rekening mee te houden. Absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt!

S. Gobind

Op woensdag 6 mei, een mooie zomerse dag, naar Verschuur Watersport gereden. Onze nieuwe sloep, een Corsiva 880 Classic ligt in het water te wachten. Weer hartelijk ontvangen door Koen. Na een goede uitleg over de werking van de motor (een 80 pk Vetus) en de overige apparatuur werd het tijd om naar de thuishaven Warmond te varen. Maar eerst naar de haven van Katwijk om vol trots de sloep aan familie en vrienden te tonen. Afgemeerd aan de sloepensteiger in het kanaal van Katwijk werd direct gevraagd naar de betekenis van de naam van de sloep. Wij vertelden over de oorsprong van de naam (Gladdagh, Iers symbool voor Loyalty, Love en Friendship). Naast de naam is ook de beeltenis op de sloep geplaatst. Vlak voordat de sloep werd afgeleverd hebben wij gevraagd om deze beeltenis te laten ontwerpen. In zeer korte tijd heeft Verschuur Watersport dit voor ons gerealiseerd. Inmiddels de eerste vaarten met de sloep gemaakt, onze ervaring; een prachtige luxe uitgeruste sloep (trekt veel bekijks), met een stille, krachtige en zuinige motor. Mede door de boegschroef is de sloep moeiteloos te sturen en kunnen wij probleemloos afmeren. Tot slot, heel veel dank aan Mario, Yoney, Koen en de technische staf voor de goede aflevering en de prettige en deskundige voorlichting. Vanaf het eerste moment voelen wij ons “thuis” bij dit bedrijf. crew.

Jan en Mary

Trotse eigenaar van: Corsiva 880 Classic

In augustus 2015 ging ik voor het eerst op bezoek bij Verschuur Watersport. In eerste instantie voor een Stout 750. Later toch geswitched naar een Van Vossen 666 omdat aluminium bijna geen onderhoud nodig heeft, waardevast is, robuust is en door het lage gewicht toch snel en wendbaar, kortom ideaal voor de grachten in de stad. En wat een service en aandacht krijg je bij dit bedrijf. Ik heb altijd zeiljachten op zee en het Marker- en IJsselmeer gevaren, maar wist eigenlijk niet zoveel van sloepen en tenders. Gelukkig werd ik niet alleen super geholpen door Koen, het was ook nog eens elke keer gezellig! Er werd uitgebreid de tijd genomen, en ik heb niet één keer het gevoel gehad dat het belang van de klant geofferd werd op het altaar van omzet en orders. Er wordt werkelijk alles aan gedaan om te zorgen dat de uiteindelijke keuze precies aansluit bij je wensen. Bovendien merk je aan alles dat deze obsessie voor klantentevredenheid ten goede komt aan de sfeer in het hele team. Complimenten aan Yoney en Mario daarvoor! Maar vooral ook heel erg veel dank aan Koen, voor alle hulp en advies en de perfecte service, het sturen van foto’s tijdens de afbouw, humor, en oprechte interesse. En het technische team voor het afleveren van een prachtboot, duidelijk met liefde en vakmanschap prachtig afgewerkt. Heel veel dank en een goed seizoen!

Frank Vergeer

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Van Vossen 666 Tender

Afgelopen vrijdag onze Topcraft 605 Tender opgehaald bij Verschuur Watersport. We zijn door Yoney en Mario goed geholpen bij de keuze van de boot en trailer in combinatie met een goede prijs. De oplevering door Mario was ook erg leuk, nog even proef gevaren en toen naar huis met de set. Zaterdag op de Grevelingen gevaren met veel plezier en bekijks. In de regio Haringvliet zijn Tendens nog niet veel gezien. De keuze voor de Tender was in de showroom van Verschuren, door de vele verschillende merken, snel gemaakt. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken en service.

Ronald, Suzanne & Max

Woonplaats: Den Bommel

Trotse eigenaar van: Topcraft 605 Tender

Vandaag de overstap gemaakt van zeiljacht naar sloep. De leeftijd dwingt ons naar meer comfort aan boord :-). Mede door de prettige, deskundige en relaxte uitleg van de Verschuur Watersport crew is de keuze gevallen op de Corsiva 880 Classic. Een stoere, luxe en solide sloep van ruim 8 meter. Vol ongeduld wachten wij de spoedige tewaterlating af. (Yoney en Koen, de champagne was heerlijk!!).

Jan en Mary

Trotse eigenaar van: Corsiva 880 Classic

Dankzij het snelle handelen van Verschuur watersport onze sloep precies op tijd op kunnen halen voor Koningsdag. Ondanks het weer staat deze te boeken als de meest memorabele tot op heden! Geweldige boot, perfect formaat, en heerlijk wendbaar voor de Amsterdamse grachten. Wat een bekijks roept deze Van Vossen op! Echte aanrader voor wie een stoere sloep wil, zonder er al te veel omkijken naar te hebben! Heel veel dank voor Koen en de rest van het team voor het mogelijkmaken!

Martijn

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Van Vossen 600 Tender

Op de vrijdag voor Pasen hebben we onze nieuwe sloep opgehaald bij Verschuur in Alphen a/d Rijn. Eerste ervaringen na een weekje varen zijn geweldig, fijne koersvaste boot en prima motor. Nadat we eerst De Primeur 610 tender wilde kopen, zijn we “overstag” gegaan voor de 600 tender met een krachtige dieselmotor en ook gekozen voor een boegschroef. Wat een goede keuze!! Lekker wendbaar en makkelijk aan te leggen. Ook zijn wij meer dan tevreden over Verschuur Watersport, eerlijke mensen en goede adviezen gekregen. Hier ben je als klant welkom en dat merk je aan alles, complimenten aan Mario en Yoney. Tijdens de afbouw werden we, heel attent, geïnformeerd met foto’s. Ook de aflevering was een feestje inclusief champagne! Wij zijn heel blij met deze boot en bedanken “TeamVerschuur” hartelijk, een team om trots op te zijn.

Harrie van Vught

Woonplaats: Zoetermeer

Trotse eigenaar van: Primeur 600 tender

Met de kerstshow langs gegaan bij Verschuur. Ondanks ons niet zo grote budget was er toch keus genoeg. Door de scherpe prijs en nog wat leuke extra opties de corsiva 475 besteld. Gelukkig wel de keuze gemaakt voor een 15 pk ipv een 9.9 pk. Dit vermogen heb je soms echt wel nodig. Met 2 volwassenen en 2 kinderen 18 a 19 km p/u. Dus net mooi vaarbewijs vrij. Ook compleet met een mooie pega trailer erbij. We zijn al op diverse plaatsen geweest en mooie dagtochten gemaakt. We kunnen niet wachten tot het weer voorjaar is. Team Verschuur bedankt.

Familie Kool

Woonplaats: Zijderveld

Trotse eigenaar van: Corsiva 475

Vanmiddag zijn we bij Verschuur langsgeweest om ons te informeren over een sloep. Na een mooie passende sloep gevonden te hebben zijn we in een prettig gesprek tot de aankoop overgegaan. De Admiraal sloep zag er prachtig uit , de medewerker Koen en de zaak zelf gaven ons het vertrouwen om over te gaan tot de koop. Nog even wachten tot april en dan kiezen we het ruime sop. Alvast bedankt.

Gerrit en ineke van duijn

Woonplaats: Katwijk

Trotse eigenaar van: Admiraal 470xl

Na wat rond te hebben gekeken in de prachtige showroom werd ik aangesproken door Koen. Al pratend kwamen we langs een witte Corsiva 690 tender met prachtige taupe kleurige bekleding. Het was liefde op het eerste gezicht en ik kreeg zelfs het gevoel dat het wederzijds was. Foto’s genomen en terug naar huis, vertellen dat ik verliefd was geworden op een nieuwe boot. Na een aantal dagen maar eens samen gaan kijken. Koen was ondertussen met vakantie en wij kwamen in gesprek met Mario en Yoney. Door hun ervaring en kunde wisten wij al snel dat dit een uitstekende keus zou zijn. Na een paar dagen de knoop doorgehakt en de boot samengesteld met een 70pk Suzuki motor. 2 weken later en na een aantal goede adviezen van de jongens uit de werkplaats, konden we de boot ophalen in Alphen a/d Rijn. Tip Top afgeleverd. Hoeveel meer kun je wensen…… Nu na 8 weken en ca. 60 vaaruren (zowel tijdens mooi als slecht weer) zijn wij alleen maar enthousiaster geworden over onze witte Corsiva: Heel comfortabel en heerlijk ruim. De motor is mooi stil en krachtig en het zitcomfort is zeer goed door de riante breedte van de boot, de dikke kussens en de hoge rugleuning. We hebben gevaren door de binnenstad/grachten van Amsterdam. Voor degene die bekend zijn, ook hele krappe en drukke stukjes (rondvaartboten, waterfietsen en heel veel pleziervaart) zoals Singel/Brouwersgracht en Munt/Rokin/Oudezijds Kolk. Ook gevaren op het Markermeer en daar voluit gegaan. We haalden met 2 personen ca 45 km/uur op de GPS. In beide situaties super. In de stad als een statige sloep. ‘Dobberend’ met een snelheid van max 7 km/uur, stabiel, comfortabel en een super handling. En zonder boegschroef! Op het Markermeer als een speer, snel planerend, robuust en stabiel aanvoelend. Kortom een boot en configuratie die het beste van 2 werelden in zich heeft. Zou ik opnieuw moeten kiezen dan werd het weer deze boot. En stiekem weet ik het nu zeker; ‘Het was vanaf het begin wederzijds.” Team Verschuur (zowel verkoop als werkplaats), veel dank.

Jan en Helga

Trotse eigenaar van: Corsiva 690

Vandaag onze Corsiva 560 RAW bij Verschuur Watersport opgehaald. We willen het team van Verschuur een groot compliment maken voor de uiterst vriendelijke en professionele wijze waarop we behandeld zijn bij de aanschaf van onze nieuwe boot. Vrijdag gekocht en nu al volledig nagekeken en opgepoetst mee naar huis. Klasse. De boot vaart heerlijk. Ook nog heel hartelijk bedankt voor de heerlijke fles champagne. We zullen vanavond met zijn allen klinken op onze nieuwe boot.

Fam. Nicolai

Woonplaats: Leiderdorp

Trotse eigenaar van: Corsiva 560 RAW

SUPER boot SUPER team! Na verschillende watersport bedrijven te hebben bezocht kwamen we uiteindelijk terecht bij Verschuur Watersport. Bij binnenkomst in hun enorme showroom konden we de modellen waar wij tussen twijfelden op ons gemak bekijken. Na wat te hebben rond gekeken werden wij aangesproken door Koen, hij heeft ons alles uitgelegd over de sloepen. Op basis hiervan samen met de offerte zijn wij met een goed gevoel naar huis gereden. Na een nachtje slapen was voor ons duidelijk dat de STOUT 750 het moest worden. De keuze werd bepaald door de enorme ruimte die de boot te bieden heeft! Daarnaast is het hebben van een STOUT iets unieks! De volgende dag zijn wij terug gereden naar Alphen aan den Rijn waar wij samen met Yoney de laatste opties hebben besproken. Wij hebben elkaar het ja woord gegeven en de sloep gekocht! Nu is het aftellen begonnen! Team Verschuur Watersport, bedankt!!!!

Piet en Jozan Verkerk

Woonplaats: Zaandam

Trotse eigenaar van: STOUT 750

Heel blij zijn wij met onze aluminium sloep/tender Van Vossen Tjill 777 . Stoer, gezellig en heerlijk varend. Samen met het team van Mario Verschuur is de boot samengesteld en hebben we met hun advies wat specifieke wensen kunnen realiseren. Gelukkig klopte de levertijd, zodat wij met volle teugen hebben kunnen genieten van de Sail op onze nieuwe boot. Vol trots varen we vanaf nu heerlijk rond op de Amsterdamse grachten en omgeving.

Jeroen van Tilburg

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Van Vossen 777 Tender

Een woning gekocht naast een haven. Ja daar hoort een bootje bij. Na wat onderzoek te hebben gedaan op internet naar een 2e hands sloep toch uitgekomen op een gloednieuwe Primeur 610 Tender. Twee keer gekeken bij Verschuur en goed geholpen door Koen. Meteen de boot gekocht en 2 weken later konden we onze boot ophalen. Na een goede uitleg van Koen konden we een tocht van 3 uur maken richting Leiderdorp aangezien we niet door Alphen konden varen i.v.m. het brugongeluk. We hebben onze boot nu 1,5 week en hebben door het mooie weer al 6 vaartochten kunnen maken. Topboot, Topservice, Topbedrijf en TopKoen! Thanks!

Danny

Woonplaats: Leiderdorp

Trotse eigenaar van: Primeur 610 Tender

’n Kijkje nemen in de showroom en vervolgens erg enthousiast over de Primeur Tender 700 de deur uit lopen. Drie weken later konden we onze nieuwe boot ophalen, helemaal naar onze wens. Prachtige zwart/witte uitvoering! Inmiddels de eerste tochtjes alweer achter de rug. We zijn er erg blij mee. Met dank aan de enthousiaste en professionele medewerkers van Verschuur, wat ’n goede service! Met vriendelijke groet, Rob & Moniek

Rob & Moniek

Woonplaats: Roelofarendsveen

Trotse eigenaar van: Primeur Tender 700

Zeer goede service en ontzettend blij met onze nieuwe sloep!!!! Aanrader!

Ferry en Daphne

Super service, en heel vriendelijk. Wij hadden een boot gehuurd, al twee keer verzet door het slechte weer. Derde keer, je raadt het al, weer slecht weer. Wij durfden het niet meer te verzetten. Aangekomen daar vroeg Barry of wij het liever toch niet wilden verzetten. Liever wel natuurlijk. Geen probleem. Barry bedankt voor het meedenken!

Jolanda

Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Twee weken geleden in de showroom op zoek naar een sloep en gisteren al opgehaald! Fijn bedrijf die hun afspraken nakomt en elk belletje of mailtje altijd keurig beantwoord. Na een goede uitleg over de boot en het is onze 1e boot en we zijn wat onervaren, zijn we gisteren vanuit Alphen à.d Rijn naar IJsselstein toe gevaren. Wat hebben we genoten onderweg we zijn ontzettend blij met onze sloep. Team Verschuur Watersport, hartelijk dank!

Bianca

Bij Verschuur geen splinternieuwe boot gekocht en niet in de hogere prijsklasse. Ondanks dat lag de service lag wel op een hoog niveau. Echt prima verzorgd. Wij moeten onder een hele lage brug door om bij onze woning te kunnen komen. Met de vlet zagen wij de mogelijkheid dat dit zou kunnen lukken. Ze hebben met ons meegedacht, mee-gemeten en zelfs de boot voor ons vooraf te water gelaten om de hoogte vanaf de waterlijn te kunnen bepalen. Keurige uitleg bij aflevering en de lage brug lukt inderdaad! Echt blij met onze aanwinst en zeer tevreden over Verschuur. Als je een boot zoekt, zou ik zeker de moeite nemen om hier eens naar toe te gaan.

Koene

Woonplaats: Wilnis

Trotse eigenaar van: Roodnat vlet

15 Mei 2015. Volgens afspraak de boot opgehaald, na vakkundige uitleg ( onder het genot van koffie en thee ) door Coen. Verschuur Watersport is een bedrijf waar ongedwongen en vriendelijk wordt gehandeld, wat ook voor ons de doorslag was om tot de koop van de Oud Huijzer 530 te gaan. Verschuur Watersport is echt een aanrader, wij hopen nog vele jaren vaarplezier te hebben , en als klant bij dit bedrijf te blijven. Dank aan het hele team. Met vriendelijke groet.

W. v. Oijen

Woonplaats: Nieuwkoop

Trotse eigenaar van: Oud Huijzer 530

Het was altijd een droom: een sloepje aan de steiger bij ons huis dat zo dichtbij de Nieuwkoopse Plassen is gelegen. Dit voorjaar is onze droom uitgekomen en is onze Admiral 470XL bij Verschuur Watersport te water gelaten. Wij zijn er heel blij mee en hebben al menig tripje gemaakt. De boot biedt veel comfort en is zeer geschikt voor het vaargebied van de Nieuwkoopse Plassen en omstreken. Vanuit het bootje genieten wij van de prachtige natuur en zo hebben wij deze lente al veel mooie vogels zoals de purperreiger, de bruine kiekendief en de grutto gezien. Ook is het fijn elk moment van de dag al dan niet met familie of vrienden van huis een tochtje te kunnen maken!

Hans Blom

Woonplaats: Bodegraven

Trotse eigenaar van: Admiral 470 XL

Gister onze sloep opgehaald. Super service geboden door Verschuur Watersport. We hebben een mooie tocht gemaakt van Alphen ad Rijn naar het Westland toe. Het was meteen genieten! We gaan hier een hoop plezier aan hebben. Bedankt!!!

Fam van der Voort

Woonplaats: Honselersdijk

Trotse eigenaar van: Zarro Inter 21

Op 10 April is onze prachtige STOUT750 ZWART/ZWART afgeleverd in Breukelen door Verschuur Watersport. Beste Yoney en Mario wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan!! Alles was tot in de puntjes verzorgd, het aankoop gesprek met champagne,de tussentijdse veranderingen aan de boot(teakvloer,kleur,audio installatie),de aflevering,niks was te gek!! Gewoon topklasse!! Wij willen Rick ook nog even persoonlijk bedanken voor de zeer prettige en duidelijke aflevering en uitleg van de boot op de jachthaven. Vakmanschap,service en klantvriendelijk staat hoog in het vaandel bij het team van Verschuur Watersport!! Ga zo door!! We hebben er ondertussen al een paar vaartochten opzitten,maar wat is dit een geweldig mooie sloep! Hij is super stoer,groot, zeer stabiel en vaart heel gemakkelijk met de boegschroef. De Mercury 25pk 3 cilinder buitenboord motor in de bun bevalt ook zeer goed, lekker stil en krachtig! Ook de opbergruimte is erg fijn. Helemaal af dus!! Groetjes en Ellen en Eric.

Ellen en Eric

Woonplaats: Maarssen

Trotse eigenaar van: STOUT750

Gister onze eerst echte nieuwe sloep opgehaald wat n goede service en vriendelijke mensen. wij hadden nog wat vraagjes tussen door nou niets was teveel en we konden altijd langskomen .echt als je n boot wil kopen klein of groot raad ik echt aan om dat hier tedoen . wij zijn nu trote eigenaar van n mooie stoere sloep . bedank Barry en jony voor t goede advies .

Fam langerak

Woonplaats: Leiden

Trotse eigenaar van: Admiral 470 de luxe

Afgelopen zaterdag hebben we de Harderwijker 650 opgehaald. Op de trailer naar het Uitgeestermeer en daar te water gelaten. Regen, slecht zicht en wind getrotseerd. Maar wat vaart deze sloep geweldig. Heel stabiel, goede stuureigenschappen en met de 28 pk vetus genoeg vermogen om ook met harde wind de golven te trotseren. We kijken nu al uit naar de mooie dagen die komen gaan.

Jan en Astrid

Woonplaats: Heemskerk

Trotse eigenaar van: Harderwijker 650

Gisteren is onze stout 750 afgeleverd in Loosdrecht. Wat een super boot; stoer, groot en solide. We hebben er gelijk een stuk mee gevaren. Heel erg bedankt Mario en Yoney voor de goede service, uitleg en oplevering.

Marco & Nicole gouka

In het voorjaar van 2014 hebben wij bij Verschuur Watersport een Admiral 625 sloep gekocht met 15pk Mercury motor. Vanaf het moment dat wij voor het eerst bij Verschuur Watersport zijn binnengestapt, tot op de dag van vandaag, voelen wij ons zeer welkom. Er werd zowel door Yoney als door Rick uitvoerig de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden, niet alleen bij aankoop maar ook bij aflevering. Een jaar later kan ik zeggen dat ook de after-sales en service bij Verschuur Watersport hoog in het vaandel staat. Na enkele kleine probleempjes met vlotter en accu, welke beide onder garantie spoedig werden verholpen, hebben wij een zeer mooi vaarseizoen gehad en ontzettend genoten van onze sloep. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ook de winterstalling bij Verschuur Watersport in goede handen is. Wij hebben de sloep in het najaar aan het steiger van Verschuur aangelegd en er niet meer naar omgekeken… Wij hebben er vertrouwen in dat de sloep in april weer spik en span in het water ligt! De spreekwoordelijke ‘warme douche’ geven wij dus graag aan Verschuur Watersport en hun complete team!

Antoine van Delft

Deze zomer hadden wij voor onze Stout650 een zwemtrapje gekocht bij Verschuur Watersport. Het vriendelijke ontvangst en de prachtige showroom heeft ons doen besluiten om in oktober eens te gaan kijken naar de STOUT750. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door Yoney Verschuur die ons rustig de tijd gaf om de STOUT750 te bekijken. Ook heeft zij alles goed uitgelegd en na de koffie een zeer mooi inruil voorstel gedaan voor onze STOUT650 zwart/zwart uit 2014. De volgende dag hebben wij met Yoney en Mario de puntjes op de i gezet en zijn wij tot koop over gegaan. Wat wij erg prettig vinden is dat het team van Verschuur Watersport erg goed meedenkt met de wensen van de klant en daar ook goede tips bijgeeft! De STOUT 750 is een prachtige grote stoere sloep die aan al onze wensen voldoet en hebben hem weer in zwart/ zwart besteld. De belettering gaat oranje worden. De herfst is begonnen maar we kunnen haast niet wachten op het voorjaar om weer het water op te gaan met deze prachtige STOUT750. Yoney, Mario en team Verschuur Watersport nogmaals bedankt! Ellen en Eric.

Ellen en Eric Vollenbroek

Woonplaats: Maarssen

Trotse eigenaar van: STOUT 750

In april hebben wij onze nieuwe Corsiva 590 opgehaald. Inmiddels hebben wij er al veel plezier van gehad. Onlangs zijn wij ermee op vakantie geweest. Opgestapt in de achtertuin in Zuid Holland en doorgevaren via B&B’s en camping naar Giethoorn. Een hele leuke ervaring waar deze boot zich ook prima voor leent; 2 kinderen en 2 volwassenen. De boot en motor heeft ons probleemloos door Nederland gevaren. Ik wilde nog een compliment maken voor de service van het team van Verschuur Watersport. Tijdens het varen op open water leek de snelheid van de boot lager dan zou moeten. Op verzoek met de boot op de terugreis langs gevaren en achtergelaten. Hier zijn we goed geholpen en heeft men niet gerust voordat het probleem boven water was en is dit in alle redelijkheid opgelost. Erg tevreden de boot vandaag weer opgehaald. Bedankt.

Peter Niemantsverdriet

Woonplaats: Poeldijk

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 tender

Foto’s tijdens onze vakantie met de boot door NL in Spakenburg, de Utrechtse Vecht en het Zwarte Meer.

Peter Niemantsverdriet

Woonplaats: Poeldijk

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 tender

Sinds kort de eigenaars van de STOUT 750. Wat een geweldige sloep. Goede vaar eigenschappen ,Veilig gevoel (amsterdam rijnkanaal) heerlijk varen door de grachten (boegschroef heerlijk) En dan het zonnedek , geweldig . Dit hadden we veel eerder moeten doen , vooral de vrijheid op het water en altijd vriendelijke mensen op het water. Mario & Yoney bedankt voor de goede service en de champagne smaakte heerlijk Groetjes Audrey & Edwin

Audrey & Edwin

Woonplaats: Assendelft

Trotse eigenaar van: STOUT 750

In mei de Corsiva 475 new age gekocht. Het beste wat we in tijden hebben aangeschaft! Het is onze eerste sloep en jawel we zijn besmet met het watervirus! Heerlijk! We zijn fantastisch geholpen door Yoney en haar personeel en de service is echt top! Ze zijn ontzettend aardig en heel klantgericht. Kortom in een woord hartverwarmend! Dank jewel allen! Groetjes Saskia en Wendy!

Saskia van nispen

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Corsiva 475 new age

28 April 2014 onze nieuwe Corsiva 590 Tender opgehaald. Mooie en makkelijk te varen boot .Zowel bij aankoop als aflevering keurig geholpen door het team van Verschuur. Correct bedrijf , een aanrader.

A.Oppelaar

Woonplaats: Nieuwkoop

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 Tender

Vorige week hebben wij onze nieuwe Corsiva 590 Tender opgehaald. Keurig geholpen, goed geadviseerd en compleet en volgens schema opgeleverd. Laat het mooie weer nu maar komen.

P.Niemantsverdriet

Woonplaats: Poeldijk

Trotse eigenaar van: Corsiva 590 Tender

Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Pega Euroliner 750 opgehaald.De trailer was keurig door Verschuur afgesteld op de boot. Al eerder had ik een bootkap door hen laten maken wat ook keurig is gedaan. Kortom een bedrijf waar service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staat. ga zo door!

F Pors uit Den Haag

Trotse eigenaar van: Wato 4.90

Afgelopen donderdag is mijn Prins open 475 consoleboot afgeleverd door Verschuur watersport! Een compliment voor de aflevering, Alles netjes opgebouwd en afgewerkt. Zeker de service en klantvriendelijkheid voert hier wel de boventoon. team van Verschuur Watersport: bedankt en ga zo door!! Mvg Roy van Leeuwen.

R van leeuwen

Woonplaats: Zoetermeer

Trotse eigenaar van: Geen

Na veel op internet te hebben gezocht trok Verschuur watersport toch steeds de aandacht. Ons eerste bezoek was begin dit jaar om eens rond te neusen wat er zoal te koop is. fijne ongedwongen sfeer en lekker druk. keuze was enorm en we gingen met veel indrukken richting huis. Een sloep kopen werd steeds meer realiteit en zijn op zoek gegaan naar een ligplaats. Deze was al snel gevonden maar nu nog een sloep.Op Zaterdag hadden we een aantal uithuijzers op ons lijstje staan om te gaan bekijken en Watersport Verschuur was ons eerste bezoek. De oudhuijzer was net binnen uit de winterstalling en vonden het een prachtige boot. Na enige uitleg en advies van Yoney hadden we eigenlijk niet eens meer zin om naar de andere oudhijzers te gaan kijken en was de beslissing snel gemaakt. Het kopen bij een vertrouwde dealer de garantie en service gaven ons de doorslag en Yoney deed er nog een strik om:). 3 Mei was de oplevering en het was weer gezellig druk. Na duidelijke uitleg van eigenaar Mario konden we lekker gaan varen en dat was top!!! Nu hopen op een mooie zomer. Dank voor de service en veel verkoop gewenst Oudhuijzer TEAM

E Hoeksma

Woonplaats: Den Haag

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 560

Ons geduld werd een paar weekjes op de proef gesteld. We hadden namelijk onze boot ingeruild voor een nieuwe Corsiva 570. Gelukkig was de boot op voorraad en konden wij dus afgelopen zaterdag de sleutels in ontvangst nemen van een prachtige boot. Na meerdere bezoekjes aan de prachtige showroom hadden we dus de knoop doorgehakt en dit weekend gelijk de eerste vaaruren op de boot gezet. Heerlijke boot en we krijgen zeer enthousiaste reacties over de kleurstelling en afwerking. Kortom, Maria/Yoney en team: dank jullie wel voor de aflevering en heel veel succes op jullie nieuwe locatie. Monique en Frank

Verweij

Woonplaats: Reeuwijk

Trotse eigenaar van: Corsiva 570 Classic

De boot ligt weer klaar voor 2012. Wij hebben er vorig jaar ontzettend van genoten dus kijken uit naar de komende tijd. Combinatie vrienden, varen, zon, grachten, eten & drinken. Een heerlijke boot voor een perfecte dag. Groet Christine en Marc

Marc de Vries

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Corsiva 4,90 (zwarte uitvoering)

Goedenavond, de 560 is een prima sloep met goede vaareigenschappen. Bij Verschuur watersport luistert men naar wat je verwacht van een boot, ze zijn klantvriendelijk en de service is goed.

M.G.H. van Halen

Woonplaats: Grave

Trotse eigenaar van: Oudhijzer560 Pure Black

Na heel veel jaren met een rubberboot te hebben gevaren, vooral om in Italië op het Lago Maggiore te kunnen waterskiën, vonden we het tijd worden voor een andere type boot. Nadat we de nodige sloepen bij verschillende bedrijven hadden bekeken zijn we bij Watersport Verschuur uitgekomen. Om een boot te kopen heb je niet alleen een goed advies nodig, maar ook een bedrijf dat voor je klaar staat als dat nodig is. Dat hebben we bij Watersport Verschuur gevonden, evenals een geschikte boot. Hoewel we veeleisend waren, met name waar het gaat om de maximale lengte van de boot op de trailer, bleek alles mogelijk. De Harderwijker 520 met 25pk Mercury op een Pega Euroliner trailer stond precies een week voor onze vakantie klaar, niet alleen op de afgesproken tijd, maar ook precies zo ingericht als afgesproken. Door onervarenheid met de nieuwe combinatie werd de staart beschadigd. Na telefonisch overleg teruggegaan om de omvang van de schade op te nemen en te bepalen wat er in de paar dagen voor onze vakantie nog mogelijk was. Dan blijkt wat een leverancier waard is. Een geruststelling door de monteurs, een kop koffie en een half uur later kon de boot weer achter de auto worden gekoppeld. Bij thuiskomst meldde een meelevend mailtje dat er geen rekening gestuurd zou worden. De testvaart in Nederland (op de Rotte) was al meteen veelbelovend, maar eenmaal op het Lago Maggiore overtrof de boot al onze verwachtingen. Ook als door een stevige wind een golfhoogte van 1 meter is ontstaan blijft de boot rustig en stoer doorgaan. Ook de trailer voldoet uitstekend. Zowel op de steile helling van de Rotte als op de vrij vlakke helling in Italë. De veel zwaardere boot (vergeleken met de kleine rubberboot) bleek net zo eenvoudig op- en van de trailer te rollen als we gewend waren. Zowel de centreerinrichting als de rollen waren perfect afgesteld en de gekozen lier bleek uitstekend geschikt voor zijn taak. Er zijn in Nederland veel mooie boten te koop en ongetwijfeld zijn er goede leveranciers. Maar die moet je wel weten te vinden. Wij hebben dat bij Watersport Verschuur gevonden.

J. Borst

Woonplaats: Berkel en Rodenrijs

Trotse eigenaar van: Harderwijker 520 Basic

Een meer dan geweldige sloep! Yoney en Mario bedankt voor alles, we zijn er erg blij mee! De sloep is stabiel, vaart heerlijk en de diesel motor is nauwelijks hoorbaar! Voor een ieder die twijfelt over de Master prestige 560 met diesel motor… niet doen…gewoon aanschaffen! Krijg je beslist geen spijt van:-)

L Stökl

Woonplaats: lisserbroek

Trotse eigenaar van: master prestige 560

Beste Yoney, Dank voor de lekkere fles met bubbels, erg attent en zoals je waarschijnlijk van Mario al had vernomen zijn we zeer verguld met de levering van de nieuwe boot. Netjes op het afgesproken tijdstip afgeleverd en we hebben gistermiddag onder genot van het lekkere weer nog een stukje kunnen varen. De eerste indruk is dat de Marinello 18 Eden Evoluzione een hele andere VAARervaring teweeg brengt dan een sloep, kan natuurlijk ook niet anders, er hangt een hele fijne stoere 60 PK motor aan de boot. Het mooiste compliment kregen we van onze jongste dochter die erg sceptisch was over de aankoop van de nieuwe boot. Zij was er in Ter Aar bij de bezichtiging en proefvaart niet bij en vond het allemaal maar een beetje “overdone” om een nieuwe geheel andere bootvorm aan te schaffen. Afijn, om een lang verhaal kort te maken, op de Beneden Merwede waar het “gas” een beetje open kon was zij het die een grotere glimlach om “den mond” had dan Papa en Mama. Wat ook een fijne ervaring is dat de boot lekker stabiel is als er door de boot gelopen wordt. De sloep had daar mijn inziens toch meer last van. De lekkere zitruimte en het betrokken zijn van de bestuurder bij de rest van de aanwezigen in de boot is een prettige 1e ervaring en kan alleen maar beter worden, lijkt mij. Ik kan haast niet wachten tot het zaterdagochtend is want dan gaan we met het mooie weer in het vooruitzicht weer een stukje varen. Persoonlijk ben ik ook erg gecharmeerd van de Biminitop, deze geeft de boot een stoer uiterlijk en de bestuurder een perfect schaduwrijk plekje. Onze wens het “rondje om de kerk” uit te breiden door de sloep in te ruilen voor een Marinello 18 Eden Evoluzione is ons erg goed bevallen. We zijn supertrots en danken Verschuur Watersport voor hun toewijding, expertise en zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering. Klasse en een absoluut voorbeeld voor de hardwerkende Nederlandse ondernemer in de Watersport. Met vriendelijke groet, Fam. Van der Pluijm

W.A. van der Pluijm

Woonplaats: Dordrecht

Trotse eigenaar van: Marinello 18 Eden Evoluzione

Wat ons het eerste opviel toen wij naar het uitkijken waren naar een nieuwe boot was de instelling van de verkoper. Wat wilt u, wat wilt u met de boot gaan doen en welke eisen stelt u. En dan komt er een op maat gesneden advies. In ons geval geen nieuwe Harderwijker maar een van 3 jaar oud. Die oogde wel als nieuw. De koop was snel gesloten. Vandaag zijn wij teruggekomen van een driedaagse vaartocht door de Vechtstreek. Wat een heerlijke boot. En…..voor ons minstens zo belangrijk er is een goede service. Al die medewerkers daar staan voor hun zaak. En dat is misschien wel het mooiste compliment voor Verschuur Watersport. Gerard en Marianne van Haastrecht Alphen aan den Rijn

Gerard van Haastrecht

Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Trotse eigenaar van: Harderwijker 620

Een sloepje van 4.90 meter maar plezier van een sloep van 10 meter !! Met de 4 takt mercury een lekker sloepje waar we met de kinderen goed mee uit de voeten kunnen. Lekker spelen met de band achter de boot op het Joppe of gewoon rustig door Leiden en daar wat eten. We hebben onszelf een groot plezier gedaan en voor een leuke prijs. ? Na 1 week kan ik rustig zeggen… een aanrader!! PS: De mensen van Verschuur bij deze bedankt voor de snelle levering en de vriendelijke service.

C Groen

Woonplaats: Voorhout

Trotse eigenaar van: Corsiva 490 classic

Wij varen al 6 jaar met een klein bootje. Nu hebben we de Corsiva 490 gekocht en nu zegt me man. Eindelijk gaan we varen. We wonen in de omgeving van de Braassem. Vorig jaar hadden we al gekeken. Nog niet eens bij anderen. Het is nog mischien te vroeg om wat over de boot te vertellen. Gisteren 21 juni hebben we hem gekregen en zijn gaan varen. Ik vond het geweldig wat een luxe. Nu kan ook onze kleinkinderen mee. Groetjes Fam. Smidt

M. Smidt Peerdeman

Woonplaats: Rijnsaterwoude

Trotse eigenaar van: Corsiva 490 Blauw/beige

Trotse eigenaar van de: Corsiva 490 zwart/wit classic Na veel showrooms bezocht te hebben,waren wij terecht gekomen van Verschuur Watersport. Dit was 2e kerstdag. Een Kerstshow. Wij maakte kennis met Yoney Verschuur. Het was heel druk. Omdat wij beginnelingen zijn hadden we nog al wat vragen. Zij nam hier alle tijd voor. Er werd een offerte gemaakt zonder dat daar het gevoel bij was dat ons iets opgedrongen werd of het bekende verkooppraatje. Met Mario hebben we de koop tenslotte afgerond. Op een zeer prettige manier. Dit bedrijf geeft je nog het gevoel dat de klant koning is. Dit geldt zeker ook voor Frank en Floris. Afgelopen vrijdag 23 april j.l. is onze corsiva 490 zwart/wit classic afgeleverd door Floris met een uitgebreide uitleg en een heerlijk flesje wijn. Het is een plaatje! Mario, Yoney, Frank en Floris bedankt voor alle tips, adviezen, uitleg en heel fijne snelle service. Ineke & Ineke

C.P.M. van de Rijt Romkema

Woonplaats: Tilburg

Trotse eigenaar van: Corsiva 490 zwart/wit classic

Na veel drukte in prive sfeer nu tijd gevonden om dit stukje te schrijven.Verleden jaar besloten tot aankoop van de Corsiva 490 white.Op 3 april 2010 perfect afgeleverd met alle opties welke wij hadden besteld.Nu het weer wat rustiger is geworden in prive sfeer al 3x gevaren op en rond de Braassemermeer en Kagerplassen.Boot vaart fantastisch en dankzij de goede service en adviezen van het gehele personeel van Verschuur watersport vaart er nu weer een zeer mooie sloep in Nederland. We hebben de boot Kosatka( = russisch voor Orka walvis ) genoemd ivm de kleur stelling van zwart en wit welke ook de Orka heeft.Het was een mooi cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw welke ook op 3 april jarig was.

Buijs

Woonplaats: Rijswijk Zh

Trotse eigenaar van: Corsiva 490 White

Gisteren de eerste grote test voor onze Oudhuijzer 560. Met 6 man een heerlijke dag gehad op de Loosdrechtse plassen. Heerlijk comfortabel gevaren, gelegen en genoten! Hij heeft de test glansrijk doorstaan. Mario en Yoney Verschuur, enorm bedankt voor de fijne service. Groeten Viktor en Andre.

VC Brand

Woonplaats: 's-Graveland

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 560 Black/Creme

Afgelopen donderdag hebben wij onze nieuwe sloep opgehaald, een oudhuyzer 560, geweldig! We hadden alleen geen geweldig weer dus waren erg blij met onze 15 pk motor op het Braasemermeer!Hij is bijna geruisloos en dat voor een buitenboordmotor!Nu snel betere weersomstandigheden en dan zullen we ieder weekend van de partij zijn! Joney , en alle heren bedankt voor de goede zorgen en de perfecte service!

Anita van Rhijn

Woonplaats: Nieuw Vennep

Trotse eigenaar van: Oudhuyzer 560

Afgelopen zomer kochten we bij Verschuur watersport een marinello 18 eden. We kwamen tot deze beslissing omdat we veel en goede informatie kregen van Frank en Mario. We kochten de boot met een Mercury 60 Pk viertakt motor. De boot is zeer stabiel en vaart lekker, echter kwamen we wat vermogen te kort met waterskien. Na de vakantie gingen we terug naar Verschuur om over ons “probleem” te praten. We kwamen al snel tot een goede oplossing. Mario ruilde de 60 Pk Mercury in voor een 100 Pk Mercury 4 takt. Toen Frank belde dat de boot in het water lag en klaar was voor een proef vaart zijn we ’s middags direct naar Ter aar gereden. De boot lag al te wachten. Samen met Frank hebben we een stukje gevaren. Ongelooflijk wat een kracht er uit zo’n ding komt. De boot ligt nu weer op z’n trailer en nu maar wachten tot het weer mooi weer wordt. Heren en natuurlijk ook Yoney bedankt voor de goede zorgen. Patrick

P.F. Dijkgraaf

Woonplaats: Waddinxveen

Trotse eigenaar van: Marinello 18 Eden

Binnnen gelopen voor info,prettig te woord gestaan door Frank. Al meer dan geintersseerd voor de marinello weer weggegaan. na het weekend afspraak gemaakt voor proefvaart. De boot lag keurig netjes aan de kade afgemeerd,en samen met Frank even testen op het kanaal,nog meer details vernomen via de vrijblijfende info die frank bleef geven tijdens de vaartocht. thuis overleggen en de knoop door hakken en overgaan tot handelen. volgens ons idee tot een goede overeenkomst gekomen en vandaag 17-10-2009 de boot op gehaald en even lekker varen op het gooimeer. Aan alle woorden van verschuur watersport geen twijfel echt een super boot met super motor. Wij zullen fa Verschuur aanbevelen bij onze (watersport) vrienden. nogmaals echt super

R Martens

Trotse eigenaar van: marinello

Op 31 december 2007 een Oudhuyzer 620 gekocht bij Verschuur Watersport. We zijn zeer vakundig en vriendelijk geholpen door Mario & Yoney. De boot is op 17 april 2008 te water gelaten en we hebben inmiddels vele tochten gemaakt en zelfs geslapen aan boord wat ons erg bevalt, met een toilet aan boord is het allemaal een stuk makkelijker. Afgelopen zaterdag 1 augustus een tocht gemaakt naar de Loosdrechtseplassen. Op een gegeven moment bleek dat ik nog maar 1 kant op kon sturen maar daarna niet meer terug. Eerst de botenwacht gebeld en die constateerde dat de stuurkabel kapot was en vervangen diende te worden, vreemd na z’n korte tijd. Eerst de kabel weer gangbaar gemaakt en garantie tot aan de kade gekregen bleek na 500 mtr gevaren te hebben dat de boel weer helemaal vast zat. Sleep gevraagd naar een jachthaven en direct Verschuur gebeld. Frank die mij te woord stond kon uiteraard op dat moment niet weg, maar met hem afgesproken dat er maandag een monteur zou komen. Maandagochtend keurig door Frank gebeld en een tijdstip afgesproken. Rewie kwam met de nieuwe kabel, toen deze gemonteerd was bleek de kabel vanuit de fabriek niet te zijn afgeperst maar we konden op dat moment wel varen / sturen. Rewie met het zweet op zijn voorhoofd vertelde mij dat de kabel nogmaals vervangen diende te worden. Met hem afgesproken dat wij naar Vinkeveen (thuishaven) zouden varen en als we daar zouden zijn dan belde wij naar Verschuur en zou Rewie nogmaals komen om wederom een stuurkabel te monteren. Ik kan niet anders zeggen dat bovenstaande een DIKKE 10 verdiend voor de service die verleend is. Als je een boot wil gaan kopen ga dan eens kijken bij Verschuur Watersport. Buiten dat je goed wordt geholpen hebben ze de service hoog in het vaandel staan. Nogmaals onze dank.

E Bos

Woonplaats: Nieuwegein

Trotse eigenaar van: Oudhuyzer 620 WIKI II

Woensdag 29-7 hebben wij onze super gave witte Corsiva opgehaald. We zijn er zo blij mee. Na een heerlijk tripje ligt de boot op ons eigen stekje in de haven. We hebben al heel veel leuke en positieve reacties gehad dat maakt ons alleen nog maar meer trots. We willen de familie Verschuur en personeel heel erg bedanken voor de plezierige en vertrouwde manier waarop wij zijn geholpen we weten uit ervaring dat het ook anders kan. Een vertrouwd gevoel te hebben als je iets koopt is tegenwoordig toch heel wat waard.Dank je wel en we hopen op heel veel gezellige vaaruurtjes. Groetjes De Marels

T van der Marel

Woonplaats: Katwijk aan Zee

Trotse eigenaar van: Merel Corsiva 620

Eindelijk, gister hebben wij onze Marron (zwarte kreeft) opgehaald. Waar we eerst kozen voor de 560 hebben we toch een 620 gekocht omdat deze boot zoveel meer voordelen biedt. Het is niet alleen maar 60 centimeter erbij, ook de breedte scheelt aanzienlijk. Daardoor is het comfort groter en is er zelfs de mogelijkheid dat wij met onze twee kinderen kunnen ‘kamperen’ op de boot. De aanwezigheid van een chemisch toiletje helpt daar zeker bij. De boot is prachtig. Dat vinden niet allen wij maar ook andere watersport liefhebbers, aan de vele blikken onderweg te zien. Er stond een harde wind op het Braassemermeer met hoge golfen maar we gingen er zonder angst overheen. De boot ligt stabiel in het water. We hebben een topweekend achter de rug, zelfs nu het niet zulk mooi weer was. We verheugen ons op een lange warme zomer. Mario en Yoney, bedankt voor alle advies en de tijd die jullie ons hebben gegeven om tot deze aankoop over te gaan. Vriendelijke groeten, Albert en Sylvie

Familie Stevens

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Oud Huijzer 620 Pure black edition

Na 30 jaar kamperen wilden wij eens iets anders en woonachtig in het vecht en plassengebied,was de keuze gauw gemaakt!! Surfend door de boten wereld,sprong Verschuur watersport er steeds uit. Na 2 á 3 bezoekjes was het duidelijk,het zou een oudhuijzer 560 sloep worden,in het plassengebied zitten legio watersport bedrijven,maar bij Verschuur word je als klant niets opgedrongen en eerlijk is eerlijk, verkoper Hans Houtman (volgens mij een oud standwerker)heeft met raad en daad ons vakkundig geholpen. Mario en Yoney,jullie hebben een h(eerlijk)bedrijf. groetjes van de fam Ververs

W.G.J. Ververs

Woonplaats: Loenen aan de Vecht

Trotse eigenaar van: Oud huijzer sloep 560

Trotse eigenaar van de: Intersloep 6.50 Wij zijn de trotse eigenaar van de eerste Intersloep 6.50 door Verschuur Watersport,perfect met de afgesproken opties geleverd.Wij zijn door mario en zijn vrouw en omgeven door een prima team zeer tevreden met onze sloep. Wij hopen heel lang van dit schip te genieten,deze week al veel uren gemaakt met lekker veel wind op de Braassemermeer. Prima bedrijf met oog voor de klant. Jannie en Piet Snippe eigenaar van de Aqua Vicus. Hartelijke Groeten en veel succes

P.C. Snippe

Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Na lang wikken en wegen besloten om een grote droom uit te laten komen. Door een eerdere ervaring weer bij Verschuur Watersport terecht gekomen en voor we het goed en wel besefte hadden wij een schitterende Oud Huyzer 530 aangeschaft. Geleverd in “onze” kleuren, met onze aanpassingen en optie’s. Van Yoney kregen wij mooie foto’s van de “making off” en dat was voor ons het bewijs,die schitterende sloep werd de onze. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Binnen een maand werd de Cammello Nero afgeleverd en wat is hij schitterend! Wij willen iedereen van Verschuur Watersport bedanken. Wij gaan een geweldig vaarseizoen tegemoet. Heel erg bedankt! Familie Minnee uit Katwijk aan de Rijn.

D Minnee

Woonplaats: Katwijk aan de Rijn

Trotse eigenaar van: “Cammello Nero” Oud Huyzer 530

Na wat vergelijken op internet besloten we ‘ergens’ voor een Oudhuijzer sloep te gaan kijken. We kwamen uit bij Verschuur in Ter Aar. De 620 leek ons wel wat, mogelijkheid om te slapen, toilet, tafeltje, veel opbergruimte en mooie vormgeving. De extra’s was ook geen probleem, verlengde kap, verlichting in de kuip, slot, etc. En een goede prijs voor de oude boot. We hebben er even over geslapen en een proefvaart gemaakt. We wilden de boot nog graag voor de winter, geen probleem, we konden Feniks begin december ophalen. Het was en heerlijke tocht over de Amstel. De fles zit nog vol, nu maar wachten op lekker weer, het ijs is in ieder geval weer weg. Frank, Yoney en Mario nogmaals allemaal bedankt voor de uitstekende service! Groetjes, Monique en Caroline

M.H. van Schijndel

Woonplaats: Amsterdam

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 620

Achteraf gezien moest het zo zijn. Wat bedoeld was als een bezoek voor een reparatie heeft geleid tot de aanschaf van een mooie quicksilver 505 Commander. Na lang overwegen (volgens ons werden ze een beetje gek bij Verschuur watersport) ook maar een nieuwe Mercury erachter. Na twee weekjes wachten (waren toch op vakantie) konden wij de boot halen en naar Aalsmeer varen. De boot is in een woord helemaal GOED. Lekker toeren met gezin of vrienden en zo nu en dan het gas helemaal open (jammer genoeg door Frank mag ik de aankomende 10 vaaruren nog maar 1 uur volgas). Yoney, Mario en natuurlijk Frank bedankt!

Chris & Edith

Woonplaats: Uithoorn

Trotse eigenaar van: Quicksilver 505 Commander

Sinds 1 week zijn wij de trotse eigenaar van onze Marinello 18 Eden. Hiervoor hadden wij een topcraft 430 dus we zijn weer voor iets groter gegaan. En wat vaart dat zeg……. wat een verschil toch weer ! We zijn er heel tevreden over en hebben al weer wat uurtjes ermee gevaren. Als het zonnetje maar effe schijnt dan gaat het zeil eraf en gaan we er weer lekker vandoor, de kids vinden het ook helemaal fantastisch en hebben weer wat meer ruimte om te lopen en te spelen. We hopen nog vele vele vaaruurtjes hiermee te maken. Mario en medewerkers, bedankt voor jullie goede uitleg en service. Voorlopig houden we deze hoor maar mochten we ooit nog weer wat anders willen, dan weten we jullie weer te vinden. Groetjes van 4 tevreden klanten uit Langeraar.

M.S.J. Buis

Woonplaats: Langeraar

Trotse eigenaar van: Marinello 18 Eden

Via onze buren zijn we bij Verschuur Watersport terecht gekomen. En de positieve woorden van onze buren waren niets te veel. Bij binnenkomst op 2e Pinksterdag werden we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Yoney. Geen enkele wijziging was er een te veel. Ook niet na het tekenen van het koopcontract. Op het laatste moment een ander stuur… geen probleem. De bekerhouders toch niet op de console… geen probleem. Ook over de levertijd niets te klagen. Na 3 weken konden we ‘m al ophalen, terwijl we 4 weken hadden afgesproken! Met andere woorden als je een Oudhuijzer zoekt, moet je zeker bij Verschuur langs gaan. Maar pas wel op, want waarschijnlijk heb je dan ook meteen getekend ? Groet, Dennis Kramer

D.A. Kramer

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: La Perle Noir, een Oudhuijzer 560 Pure Black Edition

Beste Mario, Yoney en medewerkers Onze eerste kennismaking was op 2e paasdag t sneeuwde dus toch vreemd als je gaat kijken voor een boot… onwijs leuk geholpen en een leuke attentie meegekregen dat voelde als een warm bad… dus zeker druk.. de bewuste zaterdag daarna de boot gekocht.. wat een onwijs leuke vriendelijke mensen, geen gedram, eerlijke verkoop, vakkundig op en top, de boot besteld.. daarna regelmatig emailkontakt met foto’s hoe de stand van zaken was, erg leuk! En nu hebben we de boot, hij of zij(ik vind t meer n zij) is GEWELDIG zo mooi, de boottocht ging prima ff war tobben met de zelflozers maar na een telefoontje ook weer opgelost.. een vaarrit van n uur of 4 naar Reeuwijk daar ligt ze aan de Elfhoevenplas te pronken, dus als u daar een mooie boot ziet.. ze is van ons!Mario en Yoney en medewerkers jullie houden van je vak het is helemaal TOP. De naam van de boot DOUSCKA is vernoemd naar onze overleden hond! Dank jullie wel. Fam Burghoorn

L Burghoorn

Woonplaats: Waddinxveen

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 560 White Edition

In augustus 2007 hebben wij een Quicksilver Flamingo 620 gekocht bij Verschuur Watersport in Ter Aar. Wij zijn voor, tijdens en na de aankoop uitstekend begeleid en hebben in de maanden tot de aflevering regelmatig onze aanwinst kunnen bewonderen. Het persoonlijk contact hebben we daarbij zeer gewaardeerd. We varen nu trots rond in onze nieuwe speedcruiser op de Hollandse Plassen.

W van den Hooven

Woonplaats: Woerden

Trotse eigenaar van: Quicksilver Flamingo 620

Na veel surfen op het internet zijn we de Oudhuyzers op het spoor gekomen.Als we in contact komen met Verschuur Watersport krijgen we snelle en adequate antwoorden van Yoney.De aanbieding was zo aantrekkelijk dat we op een avond uit Brabant naar Ter Aar zijn afgereisd.De ontvangst was vriendelijk de uitleg duidelijk en het vertrouwen meteen OK. Al onze wensen en extras waren niets te veel voor Yoney en Mario en de offerte was fair. Na de koop hebben we via internet nog regelmatig de vorderingen besproken en op zaterdag 12 april werd stipt op tijd onze sloep afgeleverd in Limburg.De uitleg ter plaatse was duidelijke en bij regen en wind werd onze sloep te water gelaten. Onze Compaen zal ons nog veel vaarplezier bezorgen dankzij Verschuur Watersport, Yoney en Mario Bedankt. Jos en Marijke PS de fles champagne hebben opgedronken en niet tegen onze mooie boot gegooid

Jos en Marijke

Woonplaats: Brabant

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 620

Op 1 april 2008 werd onze Oudhuijzer 620 black edition afgeleverd. Onze eerste boot én meteen met een geweldige rondzit waarmee wij opeens heel veel extra vrienden krijgen… Het zijn vooral de royale afmetingen en de prima prijs-kwaliteitverhouding waardoor we bij Oudhuijzer terechtkwamen. En de hartelijke, betrokken advisering van Mario, Yoney, Frank en de anderen maakte de keuze makkelijk om hem bij Verschuur te bestellen. En ze hebben geweten dat ze een kritische klant erbij kregen: alle witplastic onderdelen moesten vervangen voor rvs, mooie kuipverlichting en een chic 70 cm stuur zijn slechts enkele voorbeelden van de lange meerwerklijst. En dat terwijl de boot zelf al zeer compleet is… Toch pikte het Verschuur-team snel onze wensen op en deed volop suggesties om Elker Skip helemaal onze eigen boot te maken. Elker Skip ligt inmiddels in een mooi boothuis in Aalsmeer, klaar om van iedere zonnige dag te genieten!

Els en Kerstin

Woonplaats: Dronten

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 620 Black Edition

Ben heel tevreden over de reparaties/verranderingen aan mijn sloep ,nadat bedrijf X (deze naam is door Verschuur Watersport weggelaten) deze heel slecht had uitgevoerd. Ben ik heel blij dat julie dit als nog perfect hebben opgelost, mijn dank, mvgr.john van klaveren

J.E.A. van Klaveren

Woonplaats: Rotterdam

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 500

Na een hele winter gewacht te hebben, was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Onze sloep werd afgeleverd door Verschuur Watersport. Wij zijn zeer tevreden over hoe dit bedrijf onze boot heeft afgeleverd. Verschuur heeft ons constant op de hoogte gehouden over de vorderingen van onze sloep, daar wij zeer veel accessoires op onze boot hadden. En ook Frank heeft alles zeer professioneel opgebouwd. Onze complimenten voor de werkplaats daar! Bedankt! We hopen op een mooie zomer voor jullie en ons. Tot in het najaar!

Familie van Delft

Woonplaats: Haarlem

Trotse eigenaar van: Oudhuyzer 620

Geachte heer Mario Verschuur, Over een paar weken hopen wij onze Oudhuijzer 560 BLACK EDITION te water te laten. Ondanks de enorme drukte op tweede Paasdag, werden we door uw team geweldig geholpen. Vervolgens bleek in de dagen daarna bij u ‘alles’ te kunnen !!! Teak-houten vloer en -dek, verlichting, speciale cabriokap, noem maar op. Aan al onze wensen werd voldaan !!! Wij zijn nu al trots op onze boot. Fam. P.Spaargaren.

P Spaargaren

Woonplaats: Alphen a/d rijn

Trotse eigenaar van: Oudhuijzer 560

Eindelijk gevonden. Bij Verschuur Watersport hebben we na anderhalf uur rijden de Marinello-collectie gevonden. Echt prachtig, die italiaanse boten. En op het moment,dat wij er waren lagen er wel vijf types in allerlei kleuren. Eerst koffie en dan vragen ze je het hemd van je lijf…… Waar wil je varen, hoe hard, met hoeveel personen,houdt mevrouw van lekker zonnen ??? Enz.,enz. Na een uurtje komt dan de offerte. Natuurlijk valt die tegen. Maar wel perfect en geargumenteerd. Even een nachtje over slapen. Ja, we hebben er één gekocht. Verschuur Watersport mannen (+ vrouw !!)hartelijk bedankt.

A Volgers

Woonplaats: Heereveen

Trotse eigenaar van: Marinello Fisherman 17

Na lang zoeken eindelijk geschikte sloep gevonden. We wilden absoluut een boot met een dieselmotor en niet al te groot maar zeker wel met alle extra’s aan boord. Uiteindelijk kwamen we bij jullie uit waarbij door Mario op een deskundige wijze de vaareigenschappen van de boot werden benadrukt. We wonen zelf in het oosten van het land maar toch gaf deze advisering en het daardoor ontstane vertrouwen de doorslag om bij jullie de boot te kopen. Inmiddels zijn we met de sloep dwars door Nederland gevaren en wat opvalt is de geweldige stabiliteit en het vaarcomfort van deze sloep. Grote rijnaken brachten de boot niet van zijn koers. En ook zes grote sluizen zijn we goed doorgekomen. Na deze tocht hadden we toch nog wat behoefte aan een technische toelichting, de antwoorden van Mario geven ons een goed gevoel dat ook de after-sales prima wordt ingevuld.

Jos Bergevoet

Woonplaats: Ulft

Trotse eigenaar van: Master Prestige 560