Triple boats

Grenzeloze vrijheid ontmoet onbeteugeld vaarplezier: de nieuwe lijn van Triple Boats, ontworpen door Verschuur Watersport. Triple Boats doorbreekt de norm en creëert een nieuwe dimensie van sloepen en tenders. Een aluminium boot die is ontworpen voor het water en waarvan het design vanuit elk perspectief luxe en klasse uitstraalt. Onderhouds arme aluminium boten die geen grenzen kennen en waarin elke mooie vaardag staat voor genieten van onbeperkt vaarplezier.

Beken kleur

Voor gewoonte heeft Triple Boats geen ruimte. De lijn van onze boten combineert water met het ultieme levensgevoel. Aan de buitenzijde geven de matte kleuren een spectaculair effect en worden de mooie rondingen extra benadrukt. Een bijzondere kleur die ervoor zorgt dat op elke locatie de blikken op deze boten zijn gericht. Direct op het eerste gezicht van de Triple7 de strakke positieve zeeg , rechte voorsteven en schuin in het wateroppervlak overgaande achterzijde. De TripleX800 trekt haar aandacht door haar rijkelijke formaat en negatieve zeeg. Op het water zijn ze vooral onderscheidend, puur gemak & vaarplezier!

“Triple Boats: dat is absolute vrijheid op het water.”

Bevrijdend varen

De twee modellen van Triple Boats tonen zich open en degelijk. Een sloep & tender met twee sterke karakters, uitgevoerd met een markant exterieur en een zelfbewuste uitstraling. Elk detail getuigt van ambities en vrijheidsdrang: grote luchtinlaten aan de achterzijde waarin het type van de boot staat uitgesneden. En strak gedefinieerde kikkers, die ervoor zorgen dat de boot altijd goed is vast te knopen. Gemak dient de kapitein.

Trotse kapitein

In het interieur van een Triple voelt iedereen zich thuis. Niets is er overbodig, niets leidt er af. Alles is juist gericht op de kapitein en de bemanning voor de pure vaarbeleving. Deze ambitie onderstrepen ook de optionele luxe bekleding in ruitmotief. De lende-steun biedt veel comfort. Zodat een dag vertoeven op deze boten een uitgerust en ontspannen gevoel geeft. Samen met het onderhoudsvrije kunst-teak ontstaat een dynamisch, open gevoel van ruimte. Dat de blik opent voor de essentie: de wateren van de wereld op zijn best ontdekken.

“Triple Boats toont vanuit elk perspectief en in elk detail de nieuwe designtaal van Verschuur Watersport.”

Triple Boats, grenzeloos vaarplezier!