Over Verschuur WS

 

In 1998 begon Mario Verschuur , samen met zijn vader Henk Verschuur wat oude motoren in te kopen en op te knappen. Dit gebeurde in een in een klein schuurtje in Benthuizen. Het in- en verkopen was Mario zijn passie. En het opknappen was helemaal Henk zijn ding.
Al snel begon deze hobby uit de hand te lopen. Het handelen ging goed. En naast motoren kwamen er ineens ook bootjes bij. Hier wilden ze wel verder mee gaan. En het liefst ook met nieuwe boten en motoren. En zo ontstond Verschuur Watersport.

Na een jaar werd het schuurtje te klein en zijn de mannen verhuisd naar Ter Aar, waar ze 800m² ter beschikking hadden.
Het werd drukker en drukker en er werd dag en nacht gewerkt om al het werk af te krijgen. Dat konden Mario en Henk  uiteindelijk zelf niet meer bolwerken. En dus werd het eerste  personeelslid aangenomen. Dit was onze Rewi, die tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons werkt. En na Rewi volgden er meer versterking.
In 2005 kwam Yoney in het leven van Mario. Toen nog totaal geen verstand van boten, maar als je je man in het hoogseizoen nog af en toe wilt zien, is samenwerking de enige optie. En ook Mario en Yoney samen in de zaak bleek een goede combi. Ying/Yang, met beide passie voor boten en klanten.

Henk zag dit tevreden aan en besloot in 2008 dat hij de zaak met een gerust hart over kon laten aan zijn zoon en schoondochter. Henk stapte eruit. (Maar bleef toch gezellig bij ons. Hij vond het heerlijk om aantal dagen per week te blijven werken in de zaak.)
En zo werd Yoney mede-eigenaar.

Na een aantal jaar werd Ter Aar ook te klein. Een andere locatie zou niet verkeerd zijn. En ineens kwam het droompand in Alphen aan den Rijn, waar Mario en Yoney elke dag langsreden, ook nog eens vrij te staan. Mega groot, pal aan het water. Midden in de crisis verhuisden we  we naar  de Gouwestraat 60a in Alphen. Iedereen verklaarde M & Y voor gek. Maar zij wisten: dit komt goed.

En het kwam ook goed. Ook midden in de crisis bleven de boten verkocht worden. Zelfs meer dan ooit tevoren.
En waarom? Dat is niet alleen door de super leuke betaalbare boten die er verkocht worden.
Een goed en gezellig team is de kracht.
Het team is inmiddels uitgegroeid tot een grote club collega’s. Maar iedere collega heeft hart voor de klant en Verschuur Watersport. Onderling is er veel lol en gezelligheid en dat stralen ze ook uit.
Allemaal zijn ze bereid een stapje harder te lopen om klanten te helpen. En daar zijn Mario en Yoney super trots op en heel blij mee.

De grootste sloepenshowroom van Nederland

Verschuur Watersport heeft nu maar liefst 3000 m² showroom en heeft altijd zeer veel sloepen en buitenboordmotoren op voorraad. Verschuur Watersport verkoopt niet alleen nieuwe boten en motoren, je kunt er ook terecht voor een betrouwbare occasion. Doordat er veel boten uit voorraad leverbaar zijn, heb je bij ons praktisch nooit lange levertijden. Dit is uniek in de watersportwereld.

Bij Verschuur Watersport vindt service erg belangrijk. De medewerkers zijn speciaal geselecteerd op servicegerichtheid, persoonlijke aandacht, eerlijkheid en uiteraard hun specialistische kennis van de watersport.

Verschuur Watersport heeft een goed uitgeruste werkplaats, waar je terecht kunt voor uw servicebeurten, onderhoud en reparaties. Kom gerust eens kijken in de showroom en laat je informeren over de vele mogelijkheden die Verschuur Watersport je kan bieden.

Directie

Storm

Entertainer

Mario Verschuur

Directie

Yoney Verschuur

Directie

Bedrijfsleider

Koen de Groot

Bedrijfsleider

Verkoop

Suzanne Hordijk

Verkoop

Romi van Hilten

Verkoop

Stef Zomerdijk

Verkoop

Barry Driessens

Verkoop

Administratie

Claudia Zevenhoven

Administratie

Monteurs

Joerg Dinger

Monteurs

Flip Hoogendoorn

Monteurs

John van Wijk

Monteurs

Michal Knopik

Monteurs

Rewi Raghoober

Monteurs

Michael Broer

Monteurs

Schadehersteller

Sieger Jüngslager

Schadehersteller

Robert Grandadam

Schadeherstel

Werkplaats ondersteuning

Niels Vroman

Werkplaats ondersteuning

Jasper Langeree

Werkplaats ondersteuning

Mees van der Sande

Werkplaats ondersteuning