Over Verschuur WS

In 1998 begon Mario Verschuur, samen met zijn vader Henk Verschuur, wat oude motoren in te kopen en op te knappen. Dit gebeurde in een klein schuurtje in Benthuizen. Het in- en verkopen was Mario zijn passie. En het opknappen was helemaal Henk zijn ding.
Al snel begon deze hobby uit de hand te lopen. Het handelen ging goed. En naast motoren kwamen er ineens ook bootjes bij. Hier wilden ze wel verder mee gaan. En het liefst ook met nieuwe boten en motoren. En zo ontstond Verschuur Watersport.

Na een jaar werd het schuurtje te klein en zijn de mannen verhuisd naar Ter Aar, waar ze 800m² ter beschikking hadden.
Het werd drukker en drukker en er werd dag en nacht gewerkt om al het werk af te krijgen. Dat konden Mario en Henk  uiteindelijk zelf niet meer bolwerken. En dus werd het eerste  personeelslid aangenomen. Dit was onze Rewi, die tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons werkt. En na Rewi volgden er meer versterking.
In 2005 kwam Yoney in het leven van Mario. Toen nog totaal geen verstand van boten, maar als je je man in het hoogseizoen nog af en toe wilt zien, is samenwerken de enige optie. En ook Mario en Yoney samen in de zaak bleek een goede combi. Ying/Yang, met beide passie voor boten en klanten.

Henk zag dit tevreden aan en besloot in 2008 dat hij de zaak met een gerust hart over kon laten aan zijn zoon en schoondochter. Henk stapte eruit maar bleef toch gezellig bij ons. Hij vond het heerlijk om aantal dagen per week te blijven werken in de zaak.
En zo werd Yoney mede-eigenaar.

Na een aantal jaar werd Ter Aar ook te klein. Een andere locatie zou niet verkeerd zijn. En ineens kwam het droompand in Alphen aan den Rijn, waar Mario en Yoney elke dag langsreden, ook nog eens vrij te staan. Mega groot, pal aan het water. Midden in de crisis verhuisden we  we naar  de Gouwestraat 60a in Alphen. Iedereen verklaarde M & Y voor gek. Maar zij wisten: dit komt goed!

En het kwam ook goed. Ook midden in de crisis bleven de boten verkocht worden. Zelfs meer dan ooit tevoren.
En waarom? Dat is niet alleen door de super leuke betaalbare boten die er verkocht worden. Ook een goed en gezellig team is de kracht.
Het team is inmiddels uitgegroeid tot een grote club collega’s. En iedere collega heeft hart voor de klant en Verschuur Watersport. Onderling is er veel lol en gezelligheid en dat stralen ze ook uit.
Allemaal zijn ze bereid een stapje harder te lopen om klanten te helpen. En daar zijn Mario en Yoney super trots op en heel blij mee.

Verhuizing part 4

Toen wij naar Alphen aan den Rijn verhuisden, kregen wij al vrij snel het bericht dat wij niet voor eeuwig daar konden blijven. Dit omdat de brug naast het pand verbreed zou worden.
Omdat wij merkten dat ook Alphen te klein ging worden, was dit gelijk ook een mooie gelegenheid om te gaan vergroten. Een jarenlange zoektocht naar een nieuw geschikt pand volgde.
In 2019 was het zover. Op de Herenweg 10a in Rijnsaterwoude zat een prachtige loods naar ons te lonken. Een schitterend groot pand, met een totaal oppervlakte van 20.000 m2.
Het was nog helemaal kaal. Zonder verlichting, toiletten, tapijt etc. Maar na een maandenlange verbouwing kunnen we zeggen dat het schitterend is geworden. Alle boten komen waanzinnig mooi tot hun recht in deze XXL showroom.
We hebben al menig klanten binnen gekregen die vol verbazing naar de grootte en schoonheid kijken en zeggen: ‘Het lijkt hier de Hiswa wel, zo super mooi en groot!’

Ondanks de enorme grootte van het pand, hangt er nog steeds sfeer in de showroom. Bij binnenkomst zie je een grote ontvangstbalie, waar iedereen hartelijk verwelkomd wordt. Overal zijn zithoekjes en er is een bar om een kopje koffie te drinken. Wij zijn gek op onze klanten en proberen van elke klant een fan te maken. En echt aandacht geven hoort daarbij. Men komt bij ons niet alleen een boot kopen, maar onze klanten komen daarna ook nog jaren lang bij ons langs voor onderhoud en/of stalling. Dan is het fijn als er een prettige ongedwongen sfeer is. Waar iedereen zich ook altijd welkom voelt om gewoon een drankje te doen en een praatje te maken.

 

 

Nieuwe pand Rijnsaterwoude

 

Hierbij wat videoblogs over de ontwikkelingen van de verhuizing van Alphen aan den Rijn naar ons nieuwe pand in Rijnsaterwoude

 

 

 

 

 

 

Directie

Mario Verschuur

Directie

Yoney Verschuur

Directie

Koen de Groot

Directie

Entertainer

Storm

Entertainer

Cooper

Entertainer

Spezz

Entertainer

Verkoop

Joris de Korte

Verkoper

Gibson Wilschut

Verkoper

Suzanne Hordijk

Verkoper

Administratie

Claudia Zevenhoven

Administratie

Monteurs

Harry Nieuwenhuysen

Service manager

Mees van der Sande

Voorman werkplaats

Rewi Raghoober

Monteur

Michal Knopik

Monteur

Marco van Santen

Monteur

Laurens Croonen

Monteur

Joerg Dinger

Monteur

Frank Arts

Monteur

Alberto Grossguth

Monteur

Schadehersteller

Product genius

Werkplaats ondersteuning

Nick de Rijk

Werkplaats ondersteuning

Sem Arnoldus

Werkplaats ondersteuning

Joep van Genen

Werkplaats ondersteuning