Primeur

Primeur, betaalbare klasse

Er zijn veel sloepenmerken op de markt. Waarvan ook een groot deel heel betaalbaar is.
Maar Primeur valt in deze prijsklasse echt op. Want ook de kwaliteit en afwerking is in vergelijking van veel soortgenoten echt pure klasse.

Productlijn

Primeur heeft een mooie gevarieerde lijn sloepen en tenders. Waarbij er keuze is tussen verschillende outboard- of inboard modellen. 
De kleinste sloep, de Primeur 570 is 5.70 meter lang, en de grootste boot tot nu toe is 7 meter lang.

Zo zijn er op dit moment de volgende outboard modellen:

En de volgende inboard modellen:

Maar elk jaar wordt er naar de beweging in de markt gekeken. Mocht er veel vraag zijn naar een ander type, een andere indeling of een andere look, dan zorgt Primeur ervoor dat zij haar productlijn daarop aanpast en/of uitbreidt.

Kwaliteit

Wanneer u naar het polyesterwerk van de Primeur sloepen kijkt, zal het opvallen dat alle boten zeer strak zijn afgewerkt. Maar ook op de details wordt gelet. Kijk alleen maar eens naar de kabelaring. Deze is van oer Hollandse kwaliteit en komt ook nog eens uit één van de beste touwfabrieken van het land. Elke kabelaring is extra dik, wat de sloepen een luxe uitstraling geven.

Maar buiten de kwaliteit van de gebruikte materialen, is de kwaliteit van varen ook subliem. Elke boot is zeer stabiel en vaart fantastisch.

Dus bent u op zoek naar een betaalbare sloep met een mooie lijn die ook nog eens uitblinkt in kwaliteit? Dan is Primeur een uitstekende keuze!