Waterspoor

Waterspoor Jachtbouw heeft de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd wat betreft de kwaliteit, nautische eigenschappen en de ontwikkeling van de populaire Waterspoor tendersloepen. Een Waterspoor sloep heeft een eigen stijl en is van veraf herkenbaar. De zeewaardige en luxe familiesloepen zijn ruim, comfortabel en van hoge kwaliteit en dit alles voor een heel aantrekkelijke prijs.

De unieke en vooruitstrevende Waterspoor modellen worden geheel in eigen beheer gefabriceerd waarbij er extra aandacht wordt besteed aan de gebruikte onderdelen, goede afwerking en degelijke constructie.

De Rolls Royce op het water en tevens de uitvinder van de ó zo populaire tenders. Pleziervaren met extra power….we hebben het over de Waterspoor!

Wanneer u kiest voor de Waterspoor kiest u voor luxe-, sportiviteit en hoge kwaliteit. Ooit begonnen met de Waterspoort 707, maar tegenwoordig een breed scala aan modellen en mogelijkheden.

Waterspoor: waterverplaatsend en planerend

Kenmerkend aan de Waterspoor tender is haar speciaal ontwikkelde rompvorm die zowel water verplaatsend als planerend is. De Waterspoor is uitgerust met een inboard dieselmotor en met haar uitmuntende vaareigenschappen is zij zowel op kalm als op ruw water zeer koersvast.

Tenders- en sloep met een doordacht design

Ook over het design is goed nagedacht. De Waterspoor tenders- en sloep zijn zeer gedetailleerd en er zijn tal van mogelijkheden. Van carbon dashboard tot mega zonnebed in de kuip en/of op het voordek .

De tenders- en sloep hebben een overnaadse romp en biedt u de perfecte combinatie van traditionele lijnen, innovatie en hedendaags design. Zo bevinden zich onder de instap grote opbergvakken waarin u uw fenders en landvasten netjes kunt opbergen. Ook biedt deze ruimte mogelijkheid tot het inbouwen van een ruime koel unit. Vanaf het model 777 biedt de Waterspoor tender tevens een afsluitbaar toilet. Daarnaast heeft de Waterspoor een comfortabele zit rondom de stuurman en door de split level kuipvloer zit u voorin extra beschut.