Corsiva

Verschuur Watersport is de Corsiva dealer van Midden- en West Nederland en heeft altijd alle Corsiva sloepen- en tender modellen uit voorraad leverbaar! De Corsiva modellen bestaan uit: Corsiva 475 New AgeCorsiva 500 TenderCorsiva 520 New AgeCorsiva 565 New AgeCorsiva 570 New AgeCorsiva 595 Tender, Corsiva 690 Tender en de Corsiva 700 Tender.

Corsiva vooruitstrevend design

Naast de sublieme vaareigenschappen en de hoge kwaliteit van de Corsiva sloepen, staat Corsiva ook bekend om zijn vooruitstrevendheid in de markt. De laatste trends op botengebied worden nauwlettend in de gaten gehouden. En de modellenlijn wordt uitgebreid, of aangepast en verfijnd zodra de markt daar om vraagt. 
Corsiva vindt het fijn om voor elke smaak een boot te kunnen leveren. Daarom is de lijn zeer uitgebreid en is er keuze tussen zeer veel modellen.

Betaalbare sloepen en tenders

Zowel de Corsiva sloepen als de tenders worden uitgerust met buitenboordmotoren. Doordat de buitenboordmotoren goedkoper zijn dan dieselmotoren, heeft u een geweldige sloep of tender voor een aangename prijs. De meeste modellen van Corsiva zijn voorzien van een bun. Hierdoor ziet u de motor niet, en hoort u hem nauwelijks. Ze zijn in veel gevallen zelfs stiller dan sloepen met een diesel motor!

Maak van uw Corsiva een uniek exemplaar!

Alle Corsiva sloepen zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen, van klassiek tot trendy. Zo is er bij alle Corsiva boten veel keuze in stoffering voor de kussenset. Daarnaast kunt u met de kap ook het verschil maken. Door onze speciale cabrioletkappen en kleurcombinaties, maken wij uw Corsiva nét even luxer en aparter dan standaard. En dat voor dezelfde prijs. De medewerkers van Verschuur Watersport houden van het spelen met kleuren en accessoires en geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Samen met u maken wij van uw Corsiva een bijzonder exemplaar.

Corsiva aanbod

Kortom, Corsiva is een merk die we met trots mogen voeren. Bekijk hier het hele aanbod aan Corsiva modellen. Elk model van Corsiva heeft zijn persoonlijke vaar- en eigenschappen.