Primeur 715 Tender

22.450,00144.283,00

klik hier voor uw maandbedrag

Nieuw in de Primeur lijn, de Primeur 715 Tender.

Primeur 715 , the Look

Deze Tender heeft hetzelfde onderwaterschip als de Primeur 710 Tender, maar met andere optische kenmerken. Zo heeft de boot een kabelaring en andere bakken aan de zijkant. Deze bakken zijn te gebruiken als koelkast of prullenbak, maar fungeren ook als extra opbergruimte.
Aan de achterkant is een zwemplateau bevestigd, handig om uit het water te komen. Om dit zwemplateau zit een RVS stootlijst. Standaard is de boot uitgevoerd met HPL teakline. Optioneel is het mogelijk deze te vervangen voor Finteak of topdek, wat onderhoudsvrij is.

 

Motorisering Primeur 715 tender

De benzinemotor voor deze boot wordt in de motorbun geplaatst. Lekker stil (vaak zelfs stiller dan een diesel!) en je ziet hem niet. Ondanks dat deze tender een onderwaterschip heeft dat ontworpen is om ook snel mee te kunnen varen, is hij ook perfect geschikt om relaxed te cruisen door de Nederlandse wateren. Want eerlijk is eerlijk: je mag niet overal snel varen. En dat relaxte cruisen kan met een 25 of 30 Pk. Minder kan officieel ook, maar houd rekening met het gewicht van de boot. Dan is het wel prettig wat Pk’s over te hebben.
Maar…. hoe leuk is het om hier snel mee te varen. Want dat doet hij fluitend. Althans, als je er een zwaardere motor in doet…
Wil je het maximale eruit halen? Hij kan tot maar liefst 100 Pk hebben. En dan kan je er gewoon mee waterskiën of wakeboarden.

 

Meer informatie over de Primeur 715 Tender kan je vinden in de volgende Sloep en Tender Videoblog:

  • Lengte 7 mtr
  • Breedte 2.5 mtr
  • Diepgang 0.5 mtr
  • Doorvaarhoogte 1.1 mtr
  • Gewicht 1200 kg
  • Aantal personen 8
  • CE-certificatie C
  • Motorisering Max. 100 pk.
  • Maximale snelheid Ca. 60 km/u

Primeur 715 Tender

22.450,00144.283,00

De Primeur 75 tender is misschien wel de meest populaire 7 meter outboard tender van deze tijd. Naja, samen dan met zijn iets oudere broer: De Primeur 710 tender. het valt gewoon op dat de kwaliteit van deze prachtige tender heel goed is. Hij is schitterend afgewerkt. Maar naast de looks, vaart hij als geen ander. Door het goede onderwaterschip vaart hij heel stabiel. En kan je er met gemak heel chill mee varen, maar met een grotere motor is hij heel goed geschikt om bijvoorbeeld mee te waterskiën.

 

 

Motorisering

De benzinemotor voor deze boot wordt in de motorbun geplaatst. Lekker stil (vaak zelfs stiller dan een diesel!) en je ziet hem  niet. Ondanks dat deze tender een onderwaterschip heeft dat ontworpen is om ook snel mee te kunnen varen, is hij ook perfect geschikt om relaxed te cruisen door de Nederlandse wateren. (want eerlijk is eerlijk: je mag niet overal snel varen) En dat relaxte cruisen kan met een 25 of 30 Pk. (Minder kan officieel ook, maar  houd rekening met het gewicht van de boot. Dan is het wel prettig wat Pk’s over te hebben)
Maar…. hoe leuk  is het om hier snel mee te varen. Want dat doet hij fluitend. (Althans, als je er een zwaardere motor in doet)
Wil je het maximale eruit halen? Hij kan tot maar liefst 100 Pk hebben. En dan kan je er gewoon  mee waterskiën of wakeboarden.