Suzuki Multi Function Display nu beschikbaar

Gepubliceerd op 3 maart, 2020

Suzuki Multi Function Displays per direct beschikbaar

Alle informatie in één oogopslag.

Van motorgegevens tot het lokale weer en zelfs of er vissen in het water zitten. Het Suzuki Multi Function Display is nu beschikbaar bij Suzuki Marine-dealers, met een vanafprijs van € 1.699,-.

Geavanceerde buitenboordmotoren vragen om een geavanceerd display. Met het Suzuki Multi Function Display zijn alle gegevens van de buitenboordmotor duidelijk in te zien. Tegelijkertijd is het display te gebruiken voor veel meer optionele toepassingen, waaronder bijvoorbeeld een fishfinder, multi beam sonar, een kaartplotter of radar.

Vier formaten
Voor elk formaat boot is er een geschikt Suzuki Multi Function Display. In totaal zijn er vier verschillende formaten leverbaar. Voor kleinere boten is het display er in 7 inch (SMD7) en in 9 inch (SMD9). Voor grotere boten is het display er in 12 inch (SMD12) en in het grootste formaat, 16 inch (SMD16).

Toebehoren
Meerdere buitenboordmotoren aansluiten op één display is mogelijk, zodat afzonderlijke meters overbodig worden. In totaal kunnen er twee mechanisch aangestuurde buitenboordmotoren of vier drive-by-wire motoren aan een display worden gekoppeld.

Er bestaat een groot aantal toebehoren voor de displays, waarmee de mogelijkheden verder worden vergroot. Zo bestaan er modules waarmee het lokale weer bekeken kan worden en zijn er ook radarmodules leverbaar. Voor vissers is de fishfinder een handige extra optie. Optioneel voor de grootste displays, kan een multibeam sonar-module worden toegevoegd.

Kaarten
Elk display is voorzien van een GPS en beschikt over een basiskaart, maar dit is voor de SMD7 en SMD9 uit te breiden met kaarten van C-Map. Voor de SMD12 en SMD16 zijn zowel kaarten van C-Map als van Navionics te krijgen. Anders dan andere displays op de markt kan de Suzuki Multi Function Display zowel enkel de motorgegevens, enkel informatie over de omgeving als een combinatie van beide weergeven.

Prijs
De eerste Suzuki Multi Function Displays zijn vanaf nu leverbaar in Nederland. Ook de prijzen zijn vanaf nu bekend. Ze beginnen bij € 1.699,- voor de SMD7. Een maat groter, de SMD9, is leverbaar vanaf € 2.099,-. Beide schermen komen inclusief Plug & Play-kit, ter waarde van € 448,-. Deze kit bestaat uit een Gateway voor accessoire en een NMEA starter kit. De grotere displays beginnen bij € 2.899,- voor de SMD12. Het topmodel van de Suzuki Multi Function Display, de SMD16, is er vanaf € 4.099,-. Bij gebruik van elke Suzuki Multi Function Display, kan de Multi Function Gauge (ter waarde van € 579,-) komen te vervallen, die functionaliteit zit al in het Display.

Posted in Nieuws