Vacature Watersport monteur Verschuur Watersport

Gepubliceerd op 4 april, 2024

Vacature Watersport Monteur bij Verschuur Watersport

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Wil je deel uitmaken van een hecht team dat aanvoelt als familie? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken om ons team in de werkplaats te versterken bij Verschuur Watersport.

Als watersportmonteur bij Verschuur Watersport kom je terecht in een dynamisch team waar geen gebrek is aan uitdagingen.
Of het nu gaat om het afbouwen en uitleveren van nieuwe en gebruikte boten in de zomer, of om het uitvoeren van onderhoud en het veilig stallen van boten in onze hal tijdens de wintermaanden, elke dag brengt nieuwe kansen en avonturen met zich mee.
Van het geven van servicebeurten tot het installeren van geavanceerde hybride systemen, bij ons is the sky the limit!

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het monteren van accessoires en motoren op of in boten, het uitvoeren van onderhoud aan motoren, en andere werkzaamheden in overleg.

We zoeken een creatieve en proactieve teamspeler met een positieve en oplossingsgerichte instelling.
Stressbestendigheid en zelfstandigheid zijn belangrijk, net als klantvriendelijkheid.
Ervaring in de watersportbranche is een pré, maar geen vereiste.

Wij bieden een gevarieerde en zelfstandige functie binnen een dynamisch bedrijf met een zeer prettige werksfeer in een hecht team. Het aantal werkuren is bespreekbaar, bij voorkeur fulltime (40 uur per week). Een passend salaris conform de HISWA CAO is vanzelfsprekend.

Voel je je aangesproken door deze functie? Neem dan contact op met de heer de Groot via telefoonnummer: 0172-586678 om te solliciteren. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 

 

Posted in Vacatures