Oud Huijzer

Oud Huijzer, al jaren lang een betrouwbare partner

Al meer dan 18 jaar is Verschuur Watersport dealer van Oud Huijzer sloepen. Daarmee zijn wij één van de oudste dealers van het merk. En kunnen dan ook uit zeer veel ervaring spreken over dit degelijke merk.

Oud Huijzer, de trendzetter voor vele andere merken.

En we hebben mooie ontwikkelingen meegemaakt in de modellen.
In het begin waren er alleen nog maar kleine sloepjes op de markt. Waarbij de 4.40 meter sloep een hardloper was. 
Maar al snel ontwikkelde Oud Huijzer, als eerste van Nederland, sloepen waarbij de buitenboordmotor onzichtbaar in een bun kon worden gebouwd. 
En daarmee werden de Oud Huijzer sloepen een ongekend succes.Modellen

Oud Huijzer heeft inmiddels een groot assortiment aan sloepen en tenders. In zowel diesel als outboard uitvoeringen. Verschuur Watersport heeft vooral deze outboard modellen uit voorraad leverbaar. Maar uiteraard is het ook mogelijk de dieselmodellen bij ons te bestellen.
Alle modellen zijn ideaal geschikt om heerlijk mee te toeren. Maar de tenders zijn, wanneer er gekozen wordt voor een zwaardere motor, om snel mee te varen.

Kwaliteit

Het polyesterwerk van alle Oud Huijzer sloepen en tenders is zeer goed. Zelfs na al jaren gebruik blijft het er nog perfect uit zien. 
Ook zijn alle kussens van een hoogwaardige kwaliteit. 
En het puntje op de i is de kabelaring. Deze komt uit de Nederlandse touwfabriek Langman kabelaring.

Dus zoekt u een degelijk merk wat al jaren lang een goede naam heeft opgebouwd. Dan is Oud Huijzer wellicht de juiste keuze voor u.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.