Part of the team wanted! Sales

Gepubliceerd op 1 januari, 2024

Wij zoeken meer dan een verkoper

 

Part of the Team wanted!

Wil jij nooit meer met tegenzin naar je werk, en je aansluiten bij het leukste team van Nederland? Sluit je dan aan bij TEAM VERSCHUUR

Verschuur Watersport is niet zo maar een bedrijf, maar echt uniek in haar soort. Wij delen met onze klanten onze passie, en dat is varen! Het blij maken van de mensen om ons heen zit in ons DNA,  wij laten dromen uitkomen.

 

Maar, naar wie zijn wij opzoek?

Wij zijn opzoek naar een nieuw team/familie lid die dit unieke en blije gevoel kan overbrengen op onze bestaande en onze nieuwe klanten. Van nature ben je een blij ei en net als wij houd je ervan om echt naar de klant te luisteren en samen naar die ene juiste match opzoek te gaan, en de lang gekoesterde droom van een eigen sloep of tender uit te laten komen.

Je houdt ervan om verantwoording te nemen en het beste uit jezelf en omgeving te halen. Wij zoeken geen gladde salesman, maar iemand die oprecht is, en de verbinding opzoekt met een klant die ons zo uniek maakt.

 

Wat wij te bieden hebben?

Een fijne werkplek, waar werken niet als werken voelt maar als een gezamenlijke hobby uitoefenen. Een plek waar collega’s vrienden worden en een plek waar je je thuis gaat voelen. De dagen “varen” hier voorbij want voor je het weet is het weer morgen. Een afwisselende job waarin je o.a. de showroom beheert, gesprekken voert met klanten, meedenken in hoe we het nog beter kunnen doen, en waarin je commerciële kant alle ruimte krijgt.

 

De uitgangspunten zijn;

  • Als eerste: Jij blij, wij blij
  • Een fulltime dienstverband
  • Een passend salaris en gezonde cao
  • Ervaring met boten is een pre, maar geen must
  • Een leuke en fijne toekomst met elkaar
  • Zo snel mogelijk starten

Word je nou blij van het lezen van bovenstaande tekst, en blij van het idee om je misschien bij ons team aan te sluiten? Bel of kom (op afspraak) even langs in onze showroom, om te kijken of je de juiste match bent met ons bedrijf:

Voor verdere informatie kun je vragen naar Koen de Groot, bereikbaar op 0172-586678 of per mail op [email protected]

Posted in Nieuws