4 Family

4-Family, we kunnen er niet omheen; een echte familiesloep!

Zeer complete sloep met diverse opties

De 4-Family sloepen hebben een hoge rugleuning met brede banken voor een comfortabele zit. Tevens is de sloep voorzien van een luxe kussenset en veel opbergruimte. De 4-Family sloep is standaard voorzien van een traditionele kabelaring en een RVS stuurwiel. Deze sloep heeft niet alleen de looks, ook is zij efficiënt ingedeeld en heeft daarom voldoende ruimte om comfortabel te varen met het gezin. De ídeale sloep in het kleinere segment!

Kleur, opties en motorisering

Uiteraard is de sloep geheel naar wens samen te stellen op kleur, opties en motorisering. Wij voorzien u graag van advies. Neem gerust een kijkje in onze showroom en sta versteld van de mogelijkheden.

Een geweldige sloep voor een verrassende prijs

De 4-Family is niet alleen zeer compleet en van goede kwaliteit, verrassend genoeg is zij ook zeer betaalbaar. De 4-Family is er al vanaf €4950 euro. Een sloep die varen betaalbaar maakt! Tevens kunt u bij ons terecht voor de inruil van uw boot. Voor elke boot een eerlijke prijs!

Zien we u binnenkort op het water?

Prins Watersport biedt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding. Laat u overtuigen en kom langs voor een kop koffie in onze showroom. Stel uw 4-Family sloep geheel naar eigen wens samen!